- 11 Şubat 2012
- 2.420
- 3.071
- 133
canım benimde canım çok istiyor yaa içiyorum ben arada ne tspayımKizlar iki gun asiri bi fincan turk kahvesi zararli olmaz dimi?

Banyo ile ilgili bişey söylemedi benim ebe..Canlarım gene bir sorum var tetanoz aşısı olduğunuz günü saymazsanız kaç gün sonra banyo yaptınız? Benim 1 gün geçti yapsam bişey olur mu?
Başka alma canım.. 3.6 ay al çünkü ilk kıyafetleri 1-1.5 ay giyiyorlar. Hemen büyüyorlar.Bende de o endişe var cnm 3 tane tulum aldım 0 3 ay grubu bir tane 5 li takım aldım 0 3 ay grubu 7 tane zıbın aldım 0 3 ay grubu çok mu küçük alıyorum
Bahara gelecek diye düşünme.. bebişler kolay kolay kendi aylarına uyumlu gitmez daima biraz büyük alırsın. Meswla 8.9 aylıkken 1 yaş kıyafeti alırsın. çünkü sıkıca vücudunu saran kıyafetler iyi olmuyor. Dogduktan 1 ay sonra 3.6 ay kıyafetlerine başlıyorsun.Evet canım ama çok almadım. Çünkü bazı bebekler tombiş geliyor, 0 3 ay grubunu sadece 1,5 ay giyiyor.Şimdilik 2 ay yetecek kıyafeti var. Doğduktan sonra gelişimine göre 3-6 ay alırım ki o da bahara denk gelecek.
uzun al canım ama omuzlarında çıt çıt olanları tercih et giydirmek kolay olıyor.Ben de Daldan dala bi şeyler aldım. İlk anda İşe yaricak bı battaniyeler var. 0 3 ay kaç body, takım alicaz kafam karıştı benim. Bir de citcitli badileri uzun kollu mu alicaz? Giydirmesi zor diyorlar ama kısa kolluyla usurler dii mi