2016 Şubat Anneleri

Selam annişler :anneadayı:
Nasilsiniz bebisler nasıl :)
Sessiz takipçi olarak genelde bende buralardayım ama sayfaları atlayarak okuyorum genelde:KK24: ve yorum yapamadan çıkmak zorunda kalıyorum :)
Detaylı ultrason da oğlum olacağı kesinleşti ve ben soylememek icin büyük bi iradeyle beklerken babası da en sonunda öğrenmiş oldu:KK53: neyse ogrencekti nasılsa :KK67::KK70:
Bu arada bende henüz bebeğim için hiçbir alışverişe baslayamadim maalesef çünkü bu siralar Evimi tasiycam mobilya bile bakamiyorum hersey ust uste geliyo sanki hayırlısı ile yeni evime bi tasinsaydim o zaman hemen başlıycam hazirliklara inşallah :KK71:
Hepimize özellikle duygusalligimizin çok yüksek olduğu şu zamanlarda huzurlu stresten ve sinirimizi moralimizi bozan ve hatta saatlerce aglamamiza sebep veren insanlardan çooook uzak günler diliyorum :KK55::KK68:

arkadaşlar yumurta ve sütle aranız nasıl.ben süt içmiyorum yoğurt yiyorum yumurtada taze ve organik nerden bulurum bilmiyorum market yumurtaları bayat bnce.siz nerden alıyorsunuz
Ben yumurta ve sutu köyden getirtiyorum şimdiye kadar hep öyle yaptım ama sutu pastorize içiyorum köy sutuyle yoğurt yapıp yiyorum

İyi geceler kızlar, malum havalar bozdu.. Hasta olmaktan çok korkuyoruz. Bağışıklık icin ben zencefil zerdeçal bal yiyordum gebelikten önce. Ama şimdi yemeye başlasam .. Nasıl olur diye kafama takılıyor. Dr a gitmeme iki hafta var.
Bu arada oglusumu daha guclu hissetmeye başladım.
Sizlr maşallah çok güzel şeyler yapmissiniz, almissiniz hepsini sağlıkla kullansin yavrularimiz, ben daha başlayamadim. Bir cantamiz var sadece onlarda anneannemizin aldığı, halasının teyzesinin aldığı.. Geç kalmaktan korkuyorum. İnternetten almaya cekiniyorum ürüne dokunmak istiyorum. %100 pamuk olanlar var evet ama kendime alsam sorun değil bebis olunca yakından gormek ellemek istiyorum.
Canim ben suan hastayim valla :( Kafam gozum ayri yaniyo.Dr a danismadan yeme derim ben.
Benimde kizimdan kalanlari cikarip bakmam lazim ona gore eksiklerimi alicam.Daha bi nevresim takimiyla,anakucagi aldim.Onun disinda birsey almadim.Banada dahs erken gibi geliyo ama bir yandan da hevesleniyorum.Dedigin gibi netten de cesaretim yok almaya.

kizlar merhaba bebegimin hobreklerinde genisleme oldugunu soyledi dr. cok canm skldi 20.haftadayim ve 21. hafta ayrintili ultrosona gircm bu durumla karsilasan oldmu aranizda

Sen iyisin canim ya bi tanidigim 35 yasinda ve 5 kizi var en buyuyugu artik kucuklerine yardimci oluyor Allah yardimciniz olsun insAllah zorlanmazsin
Insallah zor bebek olmazlar kizim uslu oldugu halde cok yoruyor gercekten icimizde bu kadar buyuk sevgi olmasa katlanilacak is degil aslinda cocuk bakmak

cnm ankarada isen sana zekai tahiri oneririm... ben riskli gebelik unitesinde devam ediyorum... bugun de gittim... ogleden sonra tamam biraz kalabalik ama etlik zhdh gore daha iyi dediklerini duydum... ben kiyaslama yapamiyorum... cunku etlik hast. gitmedim...
Sanirm bende zekai tahirde yapicm cnmm...kontrollere oraya gidip geldm..ozel oda tutup orda yapmak mantikli gelio

Canim ben suan hastayim valla :KK43: Kafam gozum ayri yaniyo.Dr a danismadan yeme derim ben.
Benimde kizimdan kalanlari cikarip bakmam lazim ona gore eksiklerimi alicam.Daha bi nevresim takimiyla,anakucagi aldim.Onun disinda birsey almadim.Banada dahs erken gibi geliyo ama bir yandan da hevesleniyorum.Dedigin gibi netten de cesaretim yok almaya.
çok geçmiş olsun canım :( ıhlamur iç bence günde 1-2 bardak bal ve limonda kat içerisine. önceden bir yemek kaşığı yiyordun, bazen süte katıyordum. şimdi tatlı kaşığı kadar yiyeyim diyorum ama.. bakayım biraz netten
sen bak canım kızdan kalanlara, birdaha fazladan alma ihtiyacın olanı alırsın. Allah yardımcımız olsun bakalım nasıl yapıcaz bebişimizin odasını . anca şey yaparım markalı ürünler indirime girerse alabilirim yoksa gezicem sanırım. yada burada ki arkadaşların tavsiyeleriyle alabilirim netten, yoksa alamam ya

Günaydın anneler.ben sonunda karar verdim.ne tahta beşik ne park yatak alcam. Su 8aya kadar kullnabilecegi sallanan besikler var ya.renkli oluyor.onlardan alcam. Sonrasinda ev drgistirecegimiz için boylesi daha iyi gibi.

kizlar merhaba bebegimin hobreklerinde genisleme oldugunu soyledi dr. cok canm skldi 20.haftadayim ve 21. hafta ayrintili ultrosona gircm bu durumla karsilasan oldmu aranizda
benim bebeğiminde böbreklerini biraz büyük gördü doktor. ama bizimki çişini tutuyor. çişini yaptığı zaman böbrekleri normal seviyeye geliyor. Doktor doğumdan sonra geçeceğini söyledi.

Kapı süsümüz bitti kızlar bakın bakalım nasıl olmuş? Açıkçası profesyonel değilim elimden anca bu kadarı geldi
Ben çok begendim çok tatlı olmuş :KK51:
İyi geceler kızlar, malum havalar bozdu.. Hasta olmaktan çok korkuyoruz. Bağışıklık icin ben zencefil zerdeçal bal yiyordum gebelikten önce. Ama şimdi yemeye başlasam .. Nasıl olur diye kafama takılıyor. Dr a gitmeme iki hafta var.
Bu arada oglusumu daha guclu hissetmeye başladım.
Sizlr maşallah çok güzel şeyler yapmissiniz, almissiniz hepsini sağlıkla kullansin yavrularimiz, ben daha başlayamadim. Bir cantamiz var sadece onlarda anneannemizin aldığı, halasının teyzesinin aldığı.. Geç kalmaktan korkuyorum. İnternetten almaya cekiniyorum ürüne dokunmak istiyorum. %100 pamuk olanlar var evet ama kendime alsam sorun değil bebis olunca yakından gormek ellemek istiyorum.
Bende öyleyim canım netten kıyafet almıyorum. Civil hem uygun hemde penyeleri güzel tavsiye ederim :KK19:
Geçmiş olsun.. İlk defa duyuyorum canım inş. problem olmaz. Canını sıkma. Detaylıya gir bakalım doktor iyice baksın.

Günaydın anneler.ben sonunda karar verdim.ne tahta beşik ne park yatak alcam. Su 8aya kadar kullnabilecegi sallanan besikler var ya.renkli oluyor.onlardan alcam. Sonrasinda ev drgistirecegimiz için boylesi daha iyi gibi.
canım sen bilirsin ama o beşikler 8 aya kadar nasıl kullanılıyormuş. Derinmi? Bebişler 5-6 aydan sonra çok hareketleniyorlar oturabiliyorlar bir yeri tutarsa kendini oturur pozisyona getirebilirler. çok derin degilse problem olmasın.

Insallah zor bebek olmazlar kizim uslu oldugu halde cok yoruyor gercekten icimizde bu kadar buyuk sevgi olmasa katlanilacak is degil aslinda cocuk bakmak
Evet canim haklisin bi de onu bu hayata hazirlamak gibi hassas gorevler de eklenince Allah yardimcimiz olsun

Back
X