2016 Şubat Anneleri

Ben 3 gundur hastayim :KK43: halsizlik, bogaz agrisi, bas agrisi ve oksurukle ugrasiyorum.

Canimda hic birsey yemek istemiyor. Ben normalde de ilac kullanmam ama agir geciriyorum bu sefer.

Bal ve zencefil yiyorum bir sabah bir de aksam 1 tatli kasigi, limon yiyorum falan ama bana misin demedi :KK43:
bende 1 haftadır çekiyorum canım ama ayakta. yatağa düşürmedi çok şükür. sana tavsiyem sıcak limonlu suya bal karıltır günde 2-3 defa. ve yine 2 - 3 defa ballı ılık süt içi . işe yarıyor.

aaaaaaaa hiç duymadın mı ? dengeyi sağlıyor. ağırlığı almak için. bel ağrılarına iyi geliyor ve sarkmaları önlüyor. genelde yabancı bayanlar çok kullnır. bizde kullanan çok yok. ben alıcam hafta sonu.
korse diyince aklimda farkli canlandi.. hiccc duymadim tatlim ya.. ileriki donemlerde iyice agirlasinca kullanisli olabilir

aaaaaaaa hiç duymadın mı ? dengeyi sağlıyor. ağırlığı almak için. bel ağrılarına iyi geliyor ve sarkmaları önlüyor. genelde yabancı bayanlar çok kullnır. bizde kullanan çok yok. ben alıcam hafta sonu.

Benim arkadaslarim hep kullandilar ama onlar gobekleri iyice cikinca kullanmaya baslamislardi. Hem bellerinin rahat ettigini falan soyluyirlardi. Suan erken olur sanki. Benim daha hamile oldugum belli olmuyor.

Ama bende alacagim 6. Aydan sonra falan baslarim kullanmaya muhtemelen

bende 1 haftadır çekiyorum canım ama ayakta. yatağa düşürmedi çok şükür. sana tavsiyem sıcak limonlu suya bal karıltır günde 2-3 defa. ve yine 2 - 3 defa ballı ılık süt içi . işe yarıyor.

Sagol canim bide bunlari deneyeyim. Bende mecburen ayakta gecirmaya calisiyorum ama aslinda yatmalik oldum :)

korse diyince aklimda farkli canlandi.. hiccc duymadim tatlim ya.. ileriki donemlerde iyice agirlasinca kullanisli olabilir

Benim arkadaslarim hep kullandilar ama onlar gobekleri iyice cikinca kullanmaya baslamislardi. Hem bellerinin rahat ettigini falan soyluyirlardi. Suan erken olur sanki. Benim daha hamile oldugum belli olmuyor.

Ama bende alacagim 6. Aydan sonra falan baslarim kullanmaya muhtemelen

20. haftadan sonra genelde öneriyor dr. um. 2. gebeliği olanlara hemen öneriyormuş. karınları daha mı erken çıkıyor bilmiyorum. ama benim şimdiden sırtım ağrıyor. müthiş rahat yatağım bile canımı acıtıyor. halbuki çok memenunum yatağımdan. bende bunu söyleyince önerdi dr. um. ben nekadar kamufle etsemde artık çıkıyor. dün hoca hamilemisin deyince şok oldum. nasıl anladınız dedim. halbuki bol giyiyorum. saklanacak bişi değil ama çok soru sordukları için nekadar geç okadar iyi diye düşünmüştüm :) değişiyor kişiden kişiye. birazda zayıf olmakla ilgili belki. bacaklar kollar inceceik bende, kalçada yok ama kocaman bir göbek :KK48:

Sagol canim bide bunlari deneyeyim. Bende mecburen ayakta gecirmaya calisiyorum ama aslinda yatmalik oldum :)
çalışmıyorsan dinlen yat canım. yatarak daha kolay atlatırsın. çalışıyorsanda izin almaya çalış . geçmiş olsun. ben bebeğe bişi olacak diye çok korkuyordum şükürki hareketlerini hissedince iyi olduğunu anlıyorsun.

canım bende bu olaydan muzdaribim cok rahatsız ediyor geceleri özellıkle reflu yastıgı koysam gecermı acabaa??
Ben kafami yuksekte tutaym dedim ugrastm olmadi reflu yastigida bilmiorm.pek sanmiorm ise yariycagni benim gibi ilik sut bi su bardagi 3 yudumda ic ancak oyle uyuyabiliorm :(

merhaba şubat anneleri size birsey soracaktım benım sag karın boşlugumda ara ara bır agrı olusuyor 3 defa doktora gıttım hepside bsey olmadıgını soyledı aranız bu tur sorun yaşayan oldumu ?yada hamilelikte bu agrılar normalmii.?
Normal canm ben sag kasik agrisi nedeniyle acile gittim o kadar feci bi agriydi ama normalmis ama dikkat etmek gerekio ayaklarni usutme sakin.

Affedersiniz ama hamile iç giyiminde neler kullanıyorsunuz, hamiş külodu giymeye başladınız mı?
Nefes egzersizleri yapıyor musunuz?
Kegel egzersizleri yapıyor musunuz?
Bebişe Kuran dinletiyo musunuz?
Namaz kılanlar secdeye giderken zorlanıyor musunuz?
Doğum kolay olsun diye dini olarak neler yapıp okuyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakmayın :oops:
canım hamiş iç çamaşırına başlamadım daha. şimdilik düşünmüyorum daha. nefes egzersi ya da kegel egzersizne inanmıyorum o nedenle yapmayı düşünmüyorum. Bebişe Kuran dinletmek için daha dün sesli kuran indirdim bugün yarın başlayacağım. namazımı oturarak kılıyorum gebeliğimin başından beri düşük tehlikem vardı. bir kere ayakta denedim zorlandım. doğumun kolaylığından çok sağlıklı sıhatli bir evlada sahip olmak için her geçe meryem ve yasin okuyorum. açıkcası doğumdan hiç korkmuyorum hatta ben sezeryandan korkuyorum ;)

çalışmıyorsan dinlen yat canım. yatarak daha kolay atlatırsın. çalışıyorsanda izin almaya çalış . geçmiş olsun. ben bebeğe bişi olacak diye çok korkuyordum şükürki hareketlerini hissedince iyi olduğunu anlıyorsun.

Bende hareketlerini hissediyorum icim rahat ama. 3gundur dogru duzgun beslenmedim. Artik buyudulerde, sadece bendeki besin yetmez gibi geliyor ondan endise ediyorum. Ona yatayacak biseyler yemeye calisiyorum :(

Hamile kiloduna ne gerek var ki ? benim kicim basim ayni kaldi pardon da :)) gobegimide zorlamiyor zaten pamuklu dusuk bel modelleri kullaniyodum gayette rahat hissediyorum.. boyle devam edicem :)
Dostum demekki şanslısın benim bi arkadaş diyor ki arkaya doğru büyüdün..:KK45:
Bende düşük bel çamaşırlar kasıklarımı sıkıyor..

Gunaydim anne adayları ve anneler bebeklerinizi rahminizin neresinde hissediyorsunuz genel mi bi bölge mi benim hep solda his var sola yatınca sanki ağrı oluyo bebek rahatsız oluyormus gibi hissediyorum siz ??
Benimkide hep sağda bazen gobegim yamuluo saga toplanio hep bu yuzden sag tarafm kasigim agrio :)

Kizlar bir sorum olucakti.. benim calisma saatlerim 10h - 19h.. ve ayda bir cumartesi 11h - 17h, hafta ici 8,5 saat calisiyorum.. ve sanirim yasal hakkima gore 7,5 saat calismam gerekiyor.. bunu danisicam, ama gecmiste calistigim fazla saatlerim odenirmi bu durumda? Bir bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim :)
Fazla calisma ucretlerinde 5 yillik zamanasimi vardir canim. Bu sebeple geriye donuk 5 yillik fazla calisma ucretini alabilirsin.

Kiz ve erkek anneleri bi arasdirma pesindeyim :KK70: anladigim kadariyla kiz bebeege hamile anneler cok az kilo aliyor hatta benim gibi hic almiyorlar erkek cocuga hamile annelerdese kilo alma durumu var galiba bi de siskinlik yuzlerinde falan oluyor siz ne dusuniyorsunuz?

Kiz ve erkek anneleri bi arasdirma pesindeyim :KK70: anladigim kadariyla kiz bebeege hamile anneler cok az kilo aliyor hatta benim gibi hic almiyorlar erkek cocuga hamile annelerdese kilo alma durumu var galiba bi de siskinlik yuzlerinde falan oluyor siz ne dusuniyorsunuz?

Canim benim erkek. 500gram aldim henuz. Gobegimde cikmadi. Hamile oldugumu henuz kimse anlamiyor

Kızlar geçici dövme yaptırmayı düşünüyorum bi sakıncası yoktur dmi sonuçta hint kınası yanii

Benim kizim olcak ama 5kilo aldim bünye meselesi bulanti olunca kilo almiyo

Benim kizim olcak ama 5kilo aldim bünye meselesi bulanti olunca kilo almiyo
Bende kilo artimo olsa bile vucudum yuzum cok zayiflamis durumda goren bir azcik karnin var ama cok zayiflamissin diyor kilo alsan bile belki sen de benim gibi almissindi

Back
X