2016 Şubat Anneleri

Mrblar.15 günlük bebeğim var gögüslerim çok yara oldu resmen ucu ikiye yarıldı emzirmekte zorlanıyorum ne denedıysem geçmedi.bu durumu yaşayıp bi önerisi olan var mı acaba
Ben silikon göğüs ucu almstm surekli takilı birakiyodum kendi sütun akiyo kaliyo içinde yumusatyo emzirrken onu çıkarıp emzryodm ama öyle çok cabk yoruluyo fazla ememiyo çünkü

Bebeklerinizi gece emzirmek icin uyandırıyor musunuz arkadaşlar benimki iki iki bucuk saatte bir uyaniyordu ama bazen uzun uyuyor kaldiriyorum kalkmak emmek istemiyor ama üç saatten fazla ac kalmasi da iyi degil diyorlar şaşırdım bu konuda ne yapsam
Hayır Canm 6 saati gecmesn yeter ama kaç günlük olduğuna bagli bi ayı geçtiyse kaldırma çünkü sarılık riski yok artık ben kendi kalktkca emzryrm ama gece kalkp kontrol edyrm içim rahat etmyo battaniye felan gelrse yüzüne diye

Ay ben daha da kilo aldim iki cocuk emzirince icim kaziniyor yedikce yiyorum be bulsam saldiriyorum resmen :kk77: kendimden nefret ediyorum ya resmen 71kiloyum 56lardan 70lere. Gobegim de duruyor popom da buyuyor hala. Annemin sucu ben oturup emzirirken evi derleyip topluyor bebeleri yatirinca da oturup cay kahve iciyoruz tabi sadece icmiyoruz yiyoruz da. Hafta sonu annem evine gitti kocam yapmadigi icin hersey bana kaldi is yaparken unutuyorum yemeyi boyle olursa kilo veriririm ama tabi ikizler gunduz uyursa yetisebilirim ancak is yapmaya.
O iştah nasl kesilcek acaba :D bende aşırı derecede tatlı şeyler yiyorm evin işini felan kendm yapyrm da kilo almadm henüz dogmdab sonra fazlamda kalmamıştı hatta iki kilo fazladan gtmsti inşallah almam

youtobede bi video var burna suyu sıkıyor anne diğer burundan çıkıyor tüm pislikler bu şekilde burun temizleyen var mı keske yapabilsek mis gibi olur

Allah Allah onunla alakalı olabilir mi? Kızım hiçbir emziği almıyordu ben de awent soothie emzik aldım ve kabul etti ama dün emzirmek çok zor oldu. Resmen savaştı, ağladı. Ama gece emmelerinde sorun yoktu bugün de yaşamadık. Yalnız artık daha kısa emiyor. Emziğin ucu meme ucuna göre daha büyük acaba ona mı alışıyor ki damağı. Bak şimdi şüpheye düştüm
Bugünde aynıyız bi cnm memeyi almıo aglıo emziği cok cok cekiyo :( ben hemen cekip agzıba memeyi werıom yoksa almıo gece benimkide emio sabahta ama gündüz durmuo ağlıo memeyi alıo

Ben canım :) emzirirken uykum geliyor hele geceleri bazen dalıp bebeği düşürecem diye çok korkuyorum allah göstermesn. bilmiyorum ki alısır miyiz
Ben onu iki haftalıkken yaptım bebeği düşürdüm emzirip yattım bebekte gösümün üzerinde idi göğsümün üstünde idi gözümü açtım yataktan düşünüş çok korktum ama şimdi yatarak emziriyorum biraz daha dinlendiriv Büyüdü artık bide kuşağım nefes alış verşiinde

Son düzenleme:
Back
X