- 30 Ocak 2015
- 19.811
- 28.291
- 798
- 29
Benimde emzirrken acayip uykum geliyo gece hadi neyse de gundz deBen canım :) emzirirken uykum geliyor hele geceleri bazen dalıp bebeği düşürecem diye çok korkuyorum allah göstermesn. bilmiyorum ki alısır miyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde emzirrken acayip uykum geliyo gece hadi neyse de gundz deBen canım :) emzirirken uykum geliyor hele geceleri bazen dalıp bebeği düşürecem diye çok korkuyorum allah göstermesn. bilmiyorum ki alısır miyiz
Ben silikon göğüs ucu almstm surekli takilı birakiyodum kendi sütun akiyo kaliyo içinde yumusatyo emzirrken onu çıkarıp emzryodm ama öyle çok cabk yoruluyo fazla ememiyo çünküMrblar.15 günlük bebeğim var gögüslerim çok yara oldu resmen ucu ikiye yarıldı emzirmekte zorlanıyorum ne denedıysem geçmedi.bu durumu yaşayıp bi önerisi olan var mı acaba
Hayır Canm 6 saati gecmesn yeter ama kaç günlük olduğuna bagli bi ayı geçtiyse kaldırma çünkü sarılık riski yok artık ben kendi kalktkca emzryrm ama gece kalkp kontrol edyrm içim rahat etmyo battaniye felan gelrse yüzüne diyeBebeklerinizi gece emzirmek icin uyandırıyor musunuz arkadaşlar benimki iki iki bucuk saatte bir uyaniyordu ama bazen uzun uyuyor kaldiriyorum kalkmak emmek istemiyor ama üç saatten fazla ac kalmasi da iyi degil diyorlar şaşırdım bu konuda ne yapsam
O iştah nasl kesilcek acabaAy ben daha da kilo aldim iki cocuk emzirince icim kaziniyor yedikce yiyorum be bulsam saldiriyorum resmenkendimden nefret ediyorum ya resmen 71kiloyum 56lardan 70lere. Gobegim de duruyor popom da buyuyor hala. Annemin sucu ben oturup emzirirken evi derleyip topluyor bebeleri yatirinca da oturup cay kahve iciyoruz tabi sadece icmiyoruz yiyoruz da. Hafta sonu annem evine gitti kocam yapmadigi icin hersey bana kaldi is yaparken unutuyorum yemeyi boyle olursa kilo veriririm ama tabi ikizler gunduz uyursa yetisebilirim ancak is yapmaya.
Bi zararı yok değil mi yumuşama yapar yazıyo o yüzden iki kez surdum korktum surmeyeCnm bn garmastan pomat kremi geçirdi
Bn kullandım canım sürdükten sonra bebeğimi emzirmeden önce karbonat lı su ile sildim bunu yapmayı unutmaBi zararı yok değil mi yumuşama yapar yazıyo o yüzden iki kez surdum korktum surmeye
Teşekkür ederim bebeğiniz kaç günlük bizimki 58 günlük sorun olurmu acabaKamillosan ocean tuzlu su ve papatya sıvısı varmış canım doğal burun spreyi bize çok iyi geldi öksürük bizde de vardı bunu kullanınca hem öksürüğü hemde horlama sesi azaldı
Bnm bebeğim 73 günlük canım bir ay olmuştur halen de kullanıyoruz eczaneden de sorabilir sin cnmTeşekkür ederim bebeğiniz kaç günlük bizimki 58 günlük sorun olurmu acaba
Tuzlu suyu burna sikip çekiyormusunuz öylemi kalıyo papatya sivisini nasıl kullancazBnm bebeğim 73 günlük canım bir ay olmuştur halen de kullanıyoruz eczaneden de sorabilir sin cnm
Bize doktor verdi canım tamamen bitkisel dedi tuzlu su ve papatya sıvısı varmış bir faydası oldu çok kötü horlama sesi çıkartıyorduTeşekkür ederim bebeğiniz kaç günlük bizimki 58 günlük sorun olurmu acaba
Bildiğin burun spreyi canım bn bu spreyi sıkıyor um bir saat sonra da serum fizyolojik damlatıyorum hemen çekiyorumTuzlu suyu burna sikip çekiyormusunuz öylemi kalıyo papatya sivisini nasıl kullancaz
Papatya sıvısı tuzlu suyun içinde canımTuzlu suyu burna sikip çekiyormusunuz öylemi kalıyo papatya sivisini nasıl kullancaz
Bugünde aynıyız bi cnm memeyi almıo aglıo emziği cok cok cekiyoAllah Allah onunla alakalı olabilir mi? Kızım hiçbir emziği almıyordu ben de awent soothie emzik aldım ve kabul etti ama dün emzirmek çok zor oldu. Resmen savaştı, ağladı. Ama gece emmelerinde sorun yoktu bugün de yaşamadık. Yalnız artık daha kısa emiyor. Emziğin ucu meme ucuna göre daha büyük acaba ona mı alışıyor ki damağı. Bak şimdi şüpheye düştüm
Her emzirmeden sonra mı kremi sürdünüz yoksa günde 2 kere mi.Bn kullandım canım sürdükten sonra bebeğimi emzirmeden önce karbonat lı su ile sildim bunu yapmayı unutma
Canım dolma sar koy mesela.. Yanınada kek yaparsın tatlı olarak yeterde artar bileDondurucuya baska ne koyabilirim boyle ikramlik ?![]()
Ben onu iki haftalıkken yaptım bebeği düşürdüm emzirip yattım bebekte gösümün üzerinde idi göğsümün üstünde idi gözümü açtım yataktan düşünüş çok korktum ama şimdi yatarak emziriyorum biraz daha dinlendiriv Büyüdü artık bide kuşağım nefes alış verşiindeBen canım :) emzirirken uykum geliyor hele geceleri bazen dalıp bebeği düşürecem diye çok korkuyorum allah göstermesn. bilmiyorum ki alısır miyiz
Kendini korucan cnm başka türlü geçmez. Bende kendimr bakamadım bir iki haftadır terledim soğudum. Sonuç hasta oldum ilaç kullanıyorum. O yüzden kendimize bakmamız lazım.misscaglayan bnm astım sürekli tekrarlıypr