Sindirilmemis süt artıkları nasıl oluyor bir de mukuslu kaka da tanecikler olur mu yoksa sadece mukus mu
Sindirlmemiş süt artığı aslında çok da önemli değil.
Süt ziyanı
Pütür pütür oluyor. Mukustan ayrı bir durum o.
Mukus böyle peçeteyi üstüne kapatıp açınca uzayan bir durum.
Ama bu muukus her şekşlde olabiliyor. Dert etme. Geniz akıntısı, gaz vs gibi durumlarda mukus oluşabiliyormuş. Alerji bütün belirtiler bir aradayken oluyor.
normal kakayı geçenlerde bulmuştum ama silmiş eşim
Kaka görmek istemiyor tekefonda
hemen alerjik diye telaş yapmayın ve ayrıca lütfen şu bebelerin kakasıyla bu kadar uğraşmayın

yani çocuk sessiz ve derinden nasıl gaz çıkarsın herhalde sesli zart zurt yapacak, benim kız da cüssesinden beklenmeyecek şiddetle zortluyor ama ben şimdiye kadar hiç bunun bir sorun olduğunu düşünmedim. bazı zamanlar kakasında mukus olması da normal bence, mukus sadece alerjide olan bir durum değil. benim kızın da kakada mukus oluyor bazen, gözlemlediğim kadarıyla gün içinde yoğurt, peynir çok yemişsem mukus oluyor bazı zamanlar her zaman değil yani ama onun dışında bir sıkıntısı olmuyor, huysuzluk, pişik, alerjik döküntü falan. böyle olunca da normal bir hassasiyet olarak düşünüp panik olmuyorum. konak da hemen hemen bütün bebeklerde olur, benim büyük çocuğumda da vardı bebekken ama alerjik falan değildi, şimdi kızımda da çok az var. demek istediğim ciddi bir sorun olarak alerji vakası olması için pek çok semptomun bir arada olması lazım. alerji gerçek anlamda yaşayan
bskn
tüm belirtiler mevcut bebeğinde, o da doğru olanı yapıp duruma göre besleniyor ama ara sıra mukus, ara sıra pişik olan her bebek için alerjik diye telaş yapmaya diyete girmeye gerek yok bence boşuna stres.
sürekli acabalar içinde yaşarsak bu bebekler zor büyür, biraz kontrollü bir rahatlık içinde olmamız lazım. yanlış anlaşılmasın ukalaca nasihat etme amacıyla yazmıyorum bunları sadece deneyimlerimden istifade ederek fikrimi söylüyorum, sonuçta yine de her anne kendi bebeğinin durumunu daha iyi anlar.
Ya ben çok büyük konuştum

adım gibi eminim bundan geldi başıma bu işler

genetik falan değil yani işin aslı...
Kimdi hatırlamıyrum, süt alerjisi var bizde demişti. Bende içimden : "te allammmm ee çocuk süt içiyor o da süt,daçmalık " demiştim

sonra nasıl anladın dediğimde, kakasından demitşi

Tabi bilindik tepki. .okunda boncuk ararsan başına gelecekler bu demiştim
Kahrolasıca çenem
Bu arada ben çocuğun kakasına bakamıyorudm

silerken tiksine tiksine siliyordum

ne ara bu kadar haşır neşir oldum
söylemesi ayıptır ben aslında rahat, gevşek bir anneyim

herseye dikkat ederim ama kasmam
öyle alerjidir mukustur süt kalıntılarıdır bana normal geliyor ki biz büyüklerde de var
ama böyle olmayan bir anneannemiz var

o pimpirikliliğini bana sardırıyor sonra acaba alerjimiz var mı dediğimde
meşhur gürültülü kaka sorusu geliyor, kocama diyorum bu bi belirti o diyor yok babasına çekmiş

bununla teselli oluyorum
Bende eskiden öyleydim, beni de galiba kocam etkiliyor

o çok pimpiriklidir.kendisi için bile öyle:)
Sorduğum soruları Genelde eşim bana soruyor:/
Ona birşey olmaz diyorum. Eee sorna acabalarım başlıyor gelip soruyrum

Onlara da bir geup lazım vallahi. Gidiyor başkalarıyla kıyaslıyor geliyor bana sarıyor.
Ya çocuk dışarıdayken çok uyuyunca bile dertlenir mi
nasıl bi çözüm bulacaksın emzik olayina:)
Bağlamalı birşeyler düşünyüroum
Ahaha güldürdün beni kız çocuk kaka yaparken oynayacak degil ya tabi ıkınıp sıkılacak zor bir iş yapıyor sonuçta

Yapıncada rahatlıkla gülüyor benimki tepinmeye başlıyor. Temizledim temizledim yoksa sırtından çıkıyor o kadar hareket yani
Denizden havuzdan mikrop kapabilir ve güneş çarpabilir diye canım. Kenan sofuoğlunun bebegi güneş çarpması sonrası vefat etmişti diye biliyorum. Çook dikkatli olmak lazım çook.
4. Doz 1 sene sonra.. Hemde çok agrıdı halada agrıyor ama bebekle ilgilenirken hissetmiyorum diğer durumlarda kolumu kaldırmak bile istemiyorum.
Aynı zamanda benim vertigo yine hortladı. Başım fıldır fıldır egilirken egilemiyorum ama bebegi alırken Allah bir güç veriyor sanki alabiliyorum.
Ömür boyu koruyan 5 doz muş canım. 4 den sonra istersen yaotırmaybilirmişsin.
Tutmayacagım canım. Oruç sütü azaltabiliyor. 6 aylık olup ek gıdaya başlasaydım tutardım.
Canım benimkide kaka yaparken gaz sesi çıkarark yapıyor. Hemde her defasında....
Bebeginde sıkıntı yoksa şu kakaları rahat bırakın artık

Vücudunda başka alerjik durum çıkarsa düşünürsün. Benimde bebegimin cildi kuru arada yeşil sümüksü kaka yapıyor ama sarı kaka yaparken de cildi kuru 2 günde bir krem sürmezsem kuruyor. Başka bir alerjik durum olmadığı için düşünmüyorum.
Alerjinin en büyük belşrtiside popoda geçmeyen pişik miş.. öyle birşey yoksa sıkıntı yapma.
Kendi tuvaletimizi bukadar incelesek neler çıkar kimbilir.

kaka yaparken bir gün videoya çekicem :) çok değişik bir mutlu ifadeyle yapıyor aama teyzesi:) hatta o an kucağımdayse eşim kıskanıyor:) bu çocuk senin kucağında çok mutlu diyor

bilmiyor ki kaka modunda

Yoksa Ikınma falan tabiki olacak.
Yaaa kenan s. Nun çocupu ondan mı vefat tmişti
Ay tırstım şimdi. Deniz vs mikrop işini önemsememiştim ama güneş kısmıno düşünmedim hiç
Aşının hepsini yaptırayım diyorum. Şimdi iki kere kaldıysaaaaa. Tekrar Gebeyken de iki kere olacak. En azından önür boyu olur
kızlar, istanbul'da yaşayanlar bir sorum var. çocuk doktoru gülhanım bayrak'a giden, duyan, bilen var mı? üsküdar'da, kendisinin 8 evet yanlış duymadınız 8 çocuğu varmış dolayısıyla fazlasıyla anne bir doktor

ihtiyaç halinde gideceğimiz, ilaca meraklı olmayan, tecrübeli bir çocuk doktoru arıyorum da bu doktor hakkında bilgisi olan beni de bilgilendirse ne iyi olur.
Şaka gibi
Sadece deneyimi yeter onun yaaa