2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
-300 gr dan gunaydinnnnnnnnnbugun esim izinli kahvaltim gec vakte kaldi simdi hazirlayip yapicam.bugunde kacamaksiz atlatirsam ne mutlu bana.
Eklenicek arkadaslarida ekledim opuyorum herkesi.bol eksili gun olsun

Ay bende zayiflamak istiyorum ama eşim onu ye bunu ye dengemi şaşırdım. Ve malesef cips kola ne verdiyse yiyoruz. Acil birakmam lazim. 69 kiloydum dogum yaptigimda simdi ise 62. Gobek desen foraaaa... ay beni de ekleyin ilham almam lazim sizden

Şuan ki kilom 71.3 hedef 60 S sssn
Detoks suyu nasıl hazırlanıyor
Birde haftada 1 mi tartıya çıkıp kilo vercez
Belki her zaman giremeyebilirim ama diyete devam inşallah
Canim pazartesi gunleri tarti gunumuz.guncellicez burda.giremesen bile o gunku kilonu not al girince haber edersjn.detox suyunuda 1 bucuk lt suya yarim limon yarim elma ortaboy salatalik buyukse yarim.birkac tutam nane dereotu aksamdan koyup bekletiyorum sabah iciyorum

68.5 şimdi kahvaltı yapicam gece 4 te uyanıp iğğ uğğ diyerek çipil çipil etrafa bakıp kizmayayim diye bana da yandan gülücük atan bi kızım var kahvaltı şimdiye kaldı o nedenle :)

Öğle yemeğim kızlar bence fırsatı olan resim atsın ki takiplerde olalım birbirimizi hep ne kadar ne yiyoruz ne işe yarıyo vs. Bir patlıcan karnıyarık minik bir patatesinde yarısı kadarı.. Yoğurt ve çok az domates soslu biber turşusu ekmek yok

Benim öğle menüm bir kase karışık yulaf ezmesi ve Nestle nın tam buğday gevreği süt ile 1 saat sonra yaklaşık 1 avuç ceviz fındık ve kuru üzüm karışımı yiyecem akşam 5-6 arası yemek yerim ( daha yemek yapma fırsatı bulamadığım için Allah ne verdiyse menüm) yatmadan önce 1 bardak süt ve bolca su

Canım ben atsam gruptan atarsınız sabah tereyağ zeytin peynir pekmez domates salatalık yumurta iki dilim de tahıllı ekmek ve çay tabi herzamanki kadar bi kaşe tereyag yemedim ama yedim yani ara öğün olarak 4 5 tane cikolata bir muz bir şeftali çeyrek yeşil elma yedim yemeğim fakir ama bak oradan belki bi gr veririm onu çekip atari şimdi hazırlayayım da

Selam kızlar bugün kontrol vardı kahvaltı edemedim öğlen ızgara tavukla ayran içtim şimdi de bi kase tarçın ilaveli nesfit yedim. Abur cuburu kestim süt yapsın bahanesiyle yediğim abartı kalorili şeyleri kestim en azından .pazartesi inşallah az da olsa kilo vermiş olurum

Gerçekten yemişsin çikolata deme bana bir büyük nutrllayı gömebilirim ama o da beni gömer

Azıcıkta olsa vercez zamanla eskisi gibi olcaz inşallah ya ben düğün günüm 63 tüm ya

Kahvaltim;bir dilim beyaz peynir,ince iki dilim kasar,3 zeytin,menemen,domates,salatalik,iki cay kasigi bal,roka ve dere otu.1 ince dilim ekmek

Oglen;5 kucuk izgara kofte,bulgur pilavi,yesillik

Aksam;izgara tavuk salata belki yanina ayran.aksam yemegimi daha yemedim esimin izinli oldugu gunler duzen bozuluyo biraz

Bugun porsiyonlarim birazcik fazla oldu ama kacamak yapmadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…