Canim pazartesi gunleri tarti gunumuz.guncellicez burda.giremesen bile o gunku kilonu not al girince haber edersjn.detox suyunuda 1 bucuk lt suya yarim limon yarim elma ortaboy salatalik buyukse yarim.birkac tutam nane dereotu aksamdan koyup bekletiyorum sabah iciyorum
Canim gecmis olsun niye serm yedin?Eki Görüntüle 1893269 Sabah kahvaltımkızım yeni izin verdi yapmama
Ben lise çağımdan yeni çıktığım için böyledir kzucum belki daha yaş 20Tamam canimmmm 51 kilo normal zaten 64 gibi birşey baya kiloluymussunsaka misiniz siz yaaa sanırım lise caglarimda 51 kiloyu bir gormustum
İdrar yolu enfeksiyonu canım kanada karışmış o yüzdenCanim gecmis olsun niye serm yedin?
Anaaammm kız benim kardeşim 25 yaşında sen kardeşinden de kucukmussun ben yaslandim accik 32Ben lise çağımdan yeni çıktığım için böyledir kzucum belki daha yaş 20
Yaaaa hiçte 32 yaş yaşlımı aşkolsun yanniiiAnaaammm kız benim kardeşim 25 yaşında sen kardeşinden de kucukmussun ben yaslandim accik 32(
Canım ben atsam gruptan atarsınızÖğle yemeğim kızlar bence fırsatı olan resim atsın ki takiplerde olalım birbirimizi hep ne kadar ne yiyoruz ne işe yarıyo vs. Bir patlıcan karnıyarık minik bir patatesinde yarısı kadarı.. Yoğurt ve çok az domates soslu biber turşusu ekmek yok
Eki Görüntüle 1893340
Gerçekten yemişsinCanım ben atsam gruptan atarsınızsabah tereyağ zeytin peynir pekmez domates salatalık yumurta iki dilim de tahıllı ekmek ve çay tabi herzamanki kadar bi kaşe tereyag yemedim ama yedim yani ara öğün olarak 4 5 tane cikolata bir muz bir şeftali çeyrek yeşil elma yedim yemeğim fakir ama bak oradan belki bi gr veririm onu çekip atari şimdi hazırlayayım da
Azıcıkta olsa vercez zamanla eskisi gibi olcaz inşallah ya ben düğün günüm 63 tüm yaSelam kızlar bugün kontrol vardı kahvaltı edemedim öğlen ızgara tavukla ayran içtim şimdi de bi kase tarçın ilaveli nesfit yedim. Abur cuburu kestim süt yapsın bahanesiyle yediğim abartı kalorili şeyleri kestim en azından .pazartesi inşallah az da olsa kilo vermiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?