Canim 7 bucuk gibi uyudugu icin sikinti olmuyo.esim evde oluyo zaten.sitenin bahcesinde donup durdugum icin uzaklasmiyorum:) uyanirsa hemen cikabilirim yukariCanim sen yuruyuse gidince kizina kim bakiyo aksam
Neler yedin kizzzz seni gidiKızlar ben malesef ilk gunden misafirliğe gittim ve diyeti bozdum... neler yediğimi yazmaya utanıyorum
Neyse bari aksam yemeğini bir kase yoğurtla yapıp telafi edeyim..
Pizza miiiiYa resmen fiyaskoyum kizlar( oglum durmadigi icin gunduz gofret filan yedim yemek yapamadim esim tuttursu pizza soylicem diye bu saat oldu pizza gelcek de biz onu yicez. Yarin basla diyete diyip duruyo ben yemesem o da almaz kendine sirf bu yuzden al dedim ama vercegime daha cok alcam kilolari (
Bilsem yapar mıyım böyle bir hataBen sana yazacaktim etiketledigine pisman olacaksin diye sonra vazgectim
Ayy çok sevindim şöyle düşündüm acaba sute gecerde oda zayiflarmi diye hemen bu akşam basliycam bu sabah tartildim 77.4Ben yiyorum hiç bişeyde olmadı
Aaa cok iyi canim yaaCanim 7 bucuk gibi uyudugu icin sikinti olmuyo.esim evde oluyo zaten.sitenin bahcesinde donup durdugum icin uzaklasmiyorum:) uyanirsa hemen cikabilirim yukari
Yaaa cok uzgunumPizza miiiineyse haftalik odul gununu baslamadan kullan bari ama bu kadar gec saate birakma bence
Yok kız benBilsem yapar mıyım böyle bir hataşok oldum duyunca Littlestar ile Senam72015 bizle dalga geçer durur artık
Vah vah cok kiloluymussun
Kısayım kızz 1.59Vah vah cok kiloluymussunboyun kac bu arada
Kek baklava börek..... daha fazlasini söylemeye dilim varmıyorNeler yedin kizzzz seni gidi
Cok kisa degilsin canim ya.bende 2 bucuk kilo verirsem seninle ayni gorunurum insallahKısayım kızz 1.59
AmaninnnKek baklava börek..... daha fazlasini söylemeye dilim varmıyor
canım benim aksam menü tavuk salata ayran seklindeydiCok kisa degilsin canim ya.bende 2 bucuk kilo verirsem seninle ayni gorunurum insallahbende 1.69 um
Canım benide eklesene başlangıç kilom 77.4 hedef kilom 68Evetttt kizlar bugunleride gorduk iste.hamileyken yedik yedik sonrada "amaaaann birsey olmaz dogurduktan sonra temmuz anneleri zayifliyo topigi acar zayiflariz" dediko zaman buyrun
Adi Baslangic kilo Guncel Hedef S sssn 63.6 - 57 @tommbik 82,4 - 76 @idilduam
62 - 55 ozguleysa 66.6 - 60 @defnekiz 85,5 - 70 @Nurmuratkf 69,3 - 58 @Connieee 62,5 - - Scss2016 63 - 56 H haticekk 63.7 - - ipekm84 61 - - asososos 63 - 58 @uygar eymen 66,7 - - @Aryadeniz38 - - - @HejaR12 - - - @Yasnira 78 - 70 @tubitak - - - Sahihuban - - - @Zehrayenihayat 64.5 - 58 @eastnbull 62.4 - 55
[td]Emira SY [/td]
[td]59[/td]
[td]-[/td]
[td]52[/td]
[/tr]
85 var olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?