2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S sssn bu arada canım maşallah suphanallah senin miniğine yedi buçukta uyuyormuş benim oğlum için hayat o saatten sonra başlıyor sanki daha bi canlı bakıyor gecelerin adamı benim oğlum
Cook sukur canim oturttuk duzenimizi 8 bucugu gecmiyoruz artik.7 bucuk 8 dedin mi yatis.Bizim evde de bana hayat o saatten sonra basliyo

Kız fırsattan istifade götürürüz bahanemiz olursun ben bu sabah baya aç uyandım senin mide ne alemde

Benim bugün tatilimin son günü, yarın işe başlıyorum... uzuntuden uykum da iştahım da kaçtı sanırım keşke bugün hiç bitmese ve yarın olmasa...

Benim hedef de 58 insallah pazartesi calismaya baslyorum merdiven in cik zayiflarim. Kizlar bu arada cok mutluyum müdürüm sut iznimin 3 saat oldugunu söyledi darisi calisan annelerin başına coookkk rahatladim alsam 5te gidip 7.30 da gelecegim bi cikip dolasmak gibi oldu valla yasasinnnn oglum bensiz kalmayacak. HERKESE GUNAYDINNNN

Benim bugün tatilimin son günü, yarın işe başlıyorum... uzuntuden uykum da iştahım da kaçtı sanırım keşke bugün hiç bitmese ve yarın olmasa...
Çalışanlar için zordur bebeğini bırakmak ama hayat mücadelesi yapacak birşey yok. Bu saatten sonra bebeğinizin geleceği için daha fazla çalışmak zorundasınız

Günaydıııınlar olsun :)
Benim 5 Kilo kaldı doğumdan sonra ama ben bu 5 ten başlayıp verebildiğim kadar vereyim diyorum :) bende şükürker olsun çatlak olmadı tam olmaya başladı 2 gün sonra doğum yaptım :) çatlamaya fırsat olmadı :) vücudum beni şaşırttı :)
Ben öyle kahvaltıymış öğle yemeğiymiş falanmış filanmış yapamıyorum okuldan dolayı:) Allâh ne verdiyse yiyorum o anda :) ama ekmek ve şekerli şeylerden kıstım mı veririm :)
Okuldan dolayı da günde en az 4 km yürümüş oluyorum bakalım inşallah gider kilolar :)

Ben de sabah 6 da uyandım hala uyuyamadım, yarin büyük gün aşırı derecede heyecanliyim. Hem ogrencilerimi, öğretmenliği cokkk özledim hem de kadrolu öğretmen olarak ilk günüm olacak. Atandım, hayallerim gerçek oldu ama yavrumu nasıl aklımdan çıkarıp derse odaklanacağım? Oglum bensiz durabilecek mi?

Neyse işte kafamda tüm bunlarla kocisime kahvaltı hazırlayıp ben de birşeyler yedim.

Menemen
2 dilim ekmek
Labne peyniri
2 parca kasar
Dereotu, domates, biber
Limonata

Ben daha kahvaltı yapmadım akşam kim neler yedi bakalım ?? Ben saat 9 a kadar acilde serum yedim sonra bi kase yoğurt ve et köfte yedim üç dört tane ilaç içmek için .. Daha kahvaltı yapamadımdün sabah 85.5 dum ya şimdi tartışdım85 gösterdi tartım acaba dünkü hastalıktanmı ki

Şuan ki kilom 71.3 hedef 60 S sssn
Detoks suyu nasıl hazırlanıyor
Birde haftada 1 mi tartıya çıkıp kilo vercez
Belki her zaman giremeyebilirim ama diyete devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…