Aramızda metrelerce fark var kızzCok kisa degilsin canim ya.bende 2 bucuk kilo verirsem seninle ayni gorunurum insallahbende 1.69 um
Cook sukur canim oturttuk duzenimizi 8 bucugu gecmiyoruz artik.7 bucuk 8 dedin mi yatis.Bizim evde de bana hayat o saatten sonra basliyo
Bizim evde bana hayat yokCook sukur canim oturttuk duzenimizi 8 bucugu gecmiyoruz artik.7 bucuk 8 dedin mi yatis.Bizim evde de bana hayat o saatten sonra basliyo
Tamam canimmmm 51 kilo normal zaten 64 gibi birşey baya kiloluymussunYok kız ben @Senam72015 kadar zayıf değilim 51 kiloyum
Dökül dökül daha neler kaçırdın, neler sığdırdın o mideyeKek baklava börek..... daha fazlasini söylemeye dilim varmıyor
Dökül dökül daha neler kaçırdın, neler sığdırdın o mideye
Kız fırsattan istifade götürürüz bahanemiz olursunKız caniniz cekecek, sütüm çekmesin diyerek yiyeceksiniz. Sonra kabak benim başıma patlayacak
Kız fırsattan istifade götürürüz bahanemiz olursunben bu sabah baya aç uyandım senin mide ne alemde
Çalışanlar için zordur bebeğini bırakmak ama hayat mücadelesi yapacak birşey yok. Bu saatten sonra bebeğinizin geleceği için daha fazla çalışmak zorundasınızBenim bugün tatilimin son günü, yarın işe başlıyorum... uzuntuden uykum da iştahım da kaçtı sanırımkeşke bugün hiç bitmese ve yarın olmasa...
Yap hadi bacım bak biz yaptık anne kız oglusta emdi uyudu detoks suyu hazrlicam şimdi erken kalkan yol alırKahvsltiyi erken yapinca metabolizma daha gizli calisip yakiyo. Ben kahvalti yaptim mi peki hayir :))
Ben de uyuttum simdi yapicam canim sonra da detoks suyu hazirliyim ben de :)Yap hadi bacım bak biz yaptık anne kız oglusta emdi uyudu detoks suyu hazrlicam şimdi erken kalkan yol alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?