2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
51 kiloyu gör de daha üstünü görme inşallah sonra bizim gibi vermeye uğraşırsin
Yok bende çok olm die upraşmyrm zaten 1.65 boyum var.53-54 olsam iyi olck ama onunda olamyrm bi nasip olmadı.okul bitse olurum belki.daha rahat olurum

Ne kadar hareketli de olsan bünye yakmadikca zayiflamiyor insan canım :/ umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın :)

Gunaydin...Herkes nerelerde bakim?bugunku menuler ve planlar nedir ? Bol eksili bir gun olsun insallah.kizim uyurken corbami koyucam ocaga uyanmazsa egzersizimide yapicam sonra kahvalti

Gunaydin...Herkes nerelerde bakim?bugunku menuler ve planlar nedir ? Bol eksili bir gun olsun insallah.kizim uyurken corbami koyucam ocaga uyanmazsa egzersizimide yapicam sonra kahvalti
Günaydıııın
Bir haşlanmış yumurta az peynir az zeytin ve bol yeşillikli kahvaltımı birazdan edicem.
Sonra öğlene doğru ara öğün meyve yerim .
Bugün öğle yemeği yok.
akşam da patates yemeğim var kıymalı yanında da ayran.
Spor olarak da hastanede koşuşturmaca sayılır mı :))

Aa sayilmaz mi canim tabiki sayilir :)) ne hastanesi bu arada hayirdir canim onemli birsey yok dimi ?

Günaydınlar tombis kuşlar zayiflayinca minik kuş dicem ona göre
Kahvaltımi yaptım(ekmeksiz) kızım okula gitti taha uyurken kahve keyfi yapiyim hava kapalı tam keyif yapmalık k...mi kaldirirsam sporda yapcam kahveden sonra yapılan spor daha fazla kalori yaktirio kizlar

Nasil kahve peki canim sade,sutlu,turk kahvesi vs?

Nasil kahve peki canim sade,sutlu,turk kahvesi vs?
Ben 2si bi arada iciom canım Türk Kahvesi gebelikte midemi bulandirdi içemiyorum. Ya icebilsem Türk Kahvesi ama yok midem hala bulanio

Canim domates salatalikta ekleyebilirsin hem tabak baya dolu gorunuyo o zaman
İyi fikir. Tabağın yanında duran balla ceviz dimi? Ben de yedim. Hem faydalı hem de emziriyoruz canımız tatlı çekiyor çikolata baklava yerine bundan yicem ben de

Buranın bildirimleri bana gelmiyor yeni farkettim. Bu arada @EmiraSalih listedeki en zayıf sensin gözümden kaçmadın. Kıskandım mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…