- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
Yok bende çok olm die upraşmyrm zaten 1.65 boyum var.53-54 olsam iyi olck ama onunda olamyrm bi nasip olmadı.okul bitse olurum belki.daha rahat olurum51 kiloyu gör de daha üstünü görme inşallah sonra bizim gibi vermeye uğraşırsin
Ne kadar hareketli de olsan bünye yakmadikca zayiflamiyor insan canım :/ umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın :)Balık yağını ben de kullandm baya ama işe yaramadı.iştah açıcı şuruplar kullanyrm onlarda mideme yaramıyo hemen ağrı oluyo nedense.pharmaton kullandm hiç bi işe yaramadı.şu an doğumdan sonra başlatılan kan habını kullanyrm yemem iyi ama kilo alck kadar değil.günlerim çok tempolu geçiyo.bi de ben hiperaktif gibiyim biraz fazla hareketliyim yediğimi yakyrm
GünaydıııınGunaydin...Herkes nerelerde bakim?bugunku menuler ve planlar nedir ? Bol eksili bir gun olsun insallah.kizim uyurken corbami koyucam ocaga uyanmazsa egzersizimide yapicam sonra kahvalti
Aa sayilmaz mi canim tabiki sayilir :)) ne hastanesi bu arada hayirdir canim onemli birsey yok dimi ?Günaydıııın
Bir haşlanmış yumurta az peynir az zeytin ve bol yeşillikli kahvaltımı birazdan edicem.
Sonra öğlene doğru ara öğün meyve yerim .
Bugün öğle yemeği yok.
akşam da patates yemeğim var kıymalı yanında da ayran.
Spor olarak da hastanede koşuşturmaca sayılır mı :))
Yok kiz ben buna hayatta dayanamam :)))Sabah aç karnına 2 bardak su iç.öğlen 1 de kahvaltı yap.genelde de günde iki öğümin yiyrm bi öğlen 1 de bi de akşam 7 de.aralardada humana içiyrm laktamil içiyrm.
Indirdim canim kullanalim :)Myfitnesspal canim
Güle güle kullan canım benimIndirdim canim kullanalim :)
Nasil kahve peki canim sade,sutlu,turk kahvesi vs?Günaydınlar tombis kuşlarzayiflayinca minik kuş dicem ona göre
Kahvaltımi yaptım(ekmeksiz) kızım okula gitti taha uyurken kahve keyfi yapiyim hava kapalı tam keyif yapmalık k...mi kaldirirsam sporda yapcam kahveden sonra yapılan spor daha fazla kalori yaktirio kizlar
Yol canım kontrole gidiyoruz. Dua edin bizeAa sayilmaz mi canim tabiki sayilir :)) ne hastanesi bu arada hayirdir canim onemli birsey yok dimi ?
Super canimmmDun sabah 200gr alarak gune baslamistim. Bugun 500gr vermisim yihhuuuuay moralim yukseldi bugun egzersize de basliyim bari
Canim domates salatalikta ekleyebilirsin hem tabak baya dolu gorunuyo o zamanBu da benim kahvaltım...
Gözüme az gözüktü ama doymazsam kızımı yerim üstüne napayım :)
Ben 2si bi arada iciom canım Türk Kahvesi gebelikte midemi bulandirdi içemiyorum. Ya icebilsem Türk Kahvesi ama yok midem hala bulanioNasil kahve peki canim sade,sutlu,turk kahvesi vs?
İyi fikir. Tabağın yanında duran balla ceviz dimi? Ben de yedim. Hem faydalı hem de emziriyoruz canımız tatlı çekiyor çikolata baklava yerine bundan yicem ben deCanim domates salatalikta ekleyebilirsin hem tabak baya dolu gorunuyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?