2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bi uygulama var günlük almanız gereken kalori çıkıyor falan istediğiniz kiloyu yazınca ben daha önce kullanmıştım ne yeseniz yazıyorsunuz ona o kalori hesaplıyor biraz frenliyo insani

Arkadaşlar bi uygulama var günlük almanız gereken kalori çıkıyor falan istediğiniz kiloyu yazınca ben daha önce kullanmıştım ne yeseniz yazıyorsunuz ona o kalori hesaplıyor biraz frenliyo insani
Uygulamanin adi ne

Kızlar grip oldum, butün gün uyumak bilmeyen bir bebek, sürekli benimle oyun oynamak isteyen ( özellikle futbol) bir çocuk ve ustune bu diyet uygulaması enerjim sıfır şuanda

Olmaz mı canım günde 6 Öğün ye hepsi abur cubur ağırlıklı olsun bak nasıl alıyorsun kiloları. Bebe bisküvisi, helva güzel kilo aldırıyor tavsiye ederim
Ay ben tatlı bişey yersem yemekten kesiliyrm bisküvi falan yediğim gün akşama kadar bişey yiyemyrm.helva da hiç yemediğim bişey

Spor yap canım benim çok zayıf bir ark vardı kilo almak için gece geç vakitte yiyip yiyip yatırdı sonuç hala zayıf ama göbeği var. Yazık etti kendine
Ay benim spor yapmama vakit kalmıyo akşama kadar kilinikteym şu an ayakta gezerek iş yapyrz hiç oturmadan gündede en az 2 km yol yürüyrm iki otobüsle gidyrm okula.evim 5 .kat ve asansör yok merdiven çıkyrm her gün .sen düşün yani

Balık yağı kullanıyordu benim arkadaşım bir de karışık pekmez
Balık yağını ben de kullandm baya ama işe yaramadı.iştah açıcı şuruplar kullanyrm onlarda mideme yaramıyo hemen ağrı oluyo nedense.pharmaton kullandm hiç bi işe yaramadı.şu an doğumdan sonra başlatılan kan habını kullanyrm yemem iyi ama kilo alck kadar değil.günlerim çok tempolu geçiyo.bi de ben hiperaktif gibiyim biraz fazla hareketliyim yediğimi yakyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…