Yedim ama inan gözüm doymuyorGerçekten yemişsinçikolata deme bana bir büyük nutrllayı gömebilirim ama o da beni gömer
Oyy canim ya tekrardan gecmis olsunİdrar yolu enfeksiyonu canım kanada karışmış o yüzden
Uygulamanin adi neArkadaşlar bi uygulama var günlük almanız gereken kalori çıkıyor falan istediğiniz kiloyu yazınca ben daha önce kullanmıştım ne yeseniz yazıyorsunuz ona o kalori hesaplıyor biraz frenliyo insani
Sabah aç karnına 2 bardak su iç.öğlen 1 de kahvaltı yap.genelde de günde iki öğümin yiyrm bi öğlen 1 de bi de akşam 7 de.aralardada humana içiyrm laktamil içiyrm.Nedir sirrin nedir nedir
Ay yok ben hep dua edrdim ben de bigün diyet yapm die.hammilleikte 50 nin üstüne çıkınca resmini çekmiştimBilsem yapar mıyım böyle bir hataşok oldum duyunca @karpuz_suyu ile Senam72015 bizle dalga geçer durur artık
Ben daha hiç görmedim hamilelik dışındaTamam canimmmm 51 kilo normal zaten 64 gibi birşey baya kiloluymussunsaka misiniz siz yaaa sanırım lise caglarimda 51 kiloyu bir gormustum
Olmaz mı canım günde 6 Öğün ye hepsi abur cubur ağırlıklı olsun bak nasıl alıyorsun kiloları. Bebe bisküvisi, helva güzel kilo aldırıyor tavsiye ederimBen de kilo almak istyrm cnm ya öneri var mı
Bende 70' in ustune cikinca resmimi çekmiştim. Her zaman o kadar tombis olamiyorumAy yok ben hep dua edrdim ben de bigün diyet yapm die.hammilleikte 50 nin üstüne çıkınca resmini çekmiştim
51 kiloyu gör de daha üstünü görme inşallah sonra bizim gibi vermeye uğraşırsinBen daha hiç görmedim hamilelik dışında
Myfitnesspal canimUygulamanin adi ne
Balık yağı kullanıyordu benim arkadaşım bir de karışık pekmezBen de kilo almak istyrm cnm ya öneri var mı
Spor yap canım benim çok zayıf bir ark vardı kilo almak için gece geç vakitte yiyip yiyip yatırdı sonuç hala zayıf ama göbeği var. Yazık etti kendineBen de kilo almak istyrm cnm ya öneri var mı
Ay ben tatlı bişey yersem yemekten kesiliyrm bisküvi falan yediğim gün akşama kadar bişey yiyemyrm.helva da hiç yemediğim bişeyOlmaz mı canım günde 6 Öğün ye hepsi abur cubur ağırlıklı olsun bak nasıl alıyorsun kiloları. Bebe bisküvisi, helva güzel kilo aldırıyor tavsiye ederim
Ay benim spor yapmama vakit kalmıyo akşama kadar kilinikteym şu an ayakta gezerek iş yapyrz hiç oturmadan gündede en az 2 km yol yürüyrm iki otobüsle gidyrm okula.evim 5 .kat ve asansör yok merdiven çıkyrm her gün .sen düşün yaniSpor yap canım benim çok zayıf bir ark vardı kilo almak için gece geç vakitte yiyip yiyip yatırdı sonuç hala zayıf ama göbeği var. Yazık etti kendine
Balık yağını ben de kullandm baya ama işe yaramadı.iştah açıcı şuruplar kullanyrm onlarda mideme yaramıyo hemen ağrı oluyo nedense.pharmaton kullandm hiç bi işe yaramadı.şu an doğumdan sonra başlatılan kan habını kullanyrm yemem iyi ama kilo alck kadar değil.günlerim çok tempolu geçiyo.bi de ben hiperaktif gibiyim biraz fazla hareketliyim yediğimi yakyrmBalık yağı kullanıyordu benim arkadaşım bir de karışık pekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?