2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sık ve az yemeğe çalışıyor herkes canım sen bu yağı nasıl kullanıyorsun yanında ne yaptın da gitti bu kilo ve kaç günde gitti?

Mercimek nohut fasulye yaptığımda içine kimyon atarak tüketmeye çalışıyorum canim

Sık ve az yemeğe çalışıyor herkes canım sen bu yağı nasıl kullanıyorsun yanında ne yaptın da gitti bu kilo ve kaç günde gitti?
hiçbişiy yapmadım yapamadım daha doğrusu ....sabah aç karnına bi kaç kaşığı içiyorum üstüne su içiyorum sanırım 2.5 haftada verdim...bi gün içip bi gün bırakıyorsun

Kizlar leslie 3 mil yapiyorum 3 haftadir 2,5 kilo gitti 58.5 im acayip terletiyo disarda yuruyemiyoruz burda bol bol hopkayip zipliyorum tavsiye ederim herkese hedef 50

56 kiloyla yeni haftaya merhaba :)

selam kızlar uzun zamandır yokum çünkü iş ev bebek derken devreler yandı :) nasıl gidiyor zayıflamalar.. ben 80 kg oldum bu koşturmacada 5.3 kg gitti yani kaldı son 10 kg

Beni de ekler misiniz diycem de topiği 1 aydır terketmiş gibisiniz hanımlar anneler noldu? Galiba bebişler çok zorluyor aynı durumdayız ama bir an önce kurtulmak istiyorum dolabımda bekliyor eski kıyafetlerim

hedefim : 50 güncel : 58.1

Ben de 74 küsürden 60.5 indim. Çok şükür. Son 1.5 kilo diyorum ama bakalım. Bıktım iyice.

Nasıl bir metot uyguluyorsunuz? Emziriyor musun?
Yok canım ya malesef 4 aylık bıraktım emzirmeyi. Anne sütü hiç yaramadı çok küçük kaldı elimden gelen herşeyi yaptım. Yiyeyim de bebeğe süt olsun diye diye kilo aldım. Netice hüsran. Hastaneye falan yattık. Sonra kaşık mama ve biberona başladık. Bende oruç borçlarımı tutmaya ve az yemeye başladım. Her şeyden ama az yedim. Tabi beyaz ekmek ve şeker yok. Bir de elimden geldiğince yürüyüşe çıktım.

Geçmişler olsun .. Ama bayağı kilo vermişsiniz helal olsun. Havalar ısınıp, bebişler büyüse ben de tempolu spora başlıcam inşş yoksa gitmiyor benim az yemekle filan zaten sütüm sıkıntılı.

Geçmişler olsun .. Ama bayağı kilo vermişsiniz helal olsun. Havalar ısınıp, bebişler büyüse ben de tempolu spora başlıcam inşş yoksa gitmiyor benim az yemekle filan zaten sütüm sıkıntılı.
Ya tabi emzirme olunca çok zor. Stres yapma. Hele hayırlısı ile emzirme dönemi bitsin verirsin. Ben 4. bebekten sonra verdi bu kadar kiloyu. Hele senin bir de ilk bebek ise çok çok kolay verirsin.

Ya tabi emzirme olunca çok zor. Stres yapma. Hele hayırlısı ile emzirme dönemi bitsin verirsin. Ben 4. bebekten sonra verdi bu kadar kiloyu. Hele senin bir de ilk bebek ise çok çok kolay verirsin.
Çok iyi vermissin zaten 4 çocuğa bakmak zayıflatır herhalde biz bitanede zorlaniyorz

SELAM hanimlar bende emziriyorum ama süt yapsin diye lopur lopur yemiyorum ama 78 81 cikmisim

Topiği baya boşladık. Ben beş ayda 5 kilo vermişim 54 kiloyum şuan :) hedefe son 2 kilo kaldı bakalım inşallah onu da verirsem ikinci bebeğe hazırım demektir

S sssn hala güncelliyor musun tabloyu bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…