Sık ve az yemeğe çalışıyor herkes canım sen bu yağı nasıl kullanıyorsun yanında ne yaptın da gitti bu kilo ve kaç günde gitti?selam kızlar acılın bakalım tombiş temmuz annesi girsin aralara78 ile doğuma gittim 68 kilolarda dolanıyorum mutfağa kilit vurucam bu gidişle ...neler yapıyorsunuz zayıflamak için ben çörekotu yağına başladım 1,5 kilo vermişim
Mercimek nohut fasulye yaptığımda içine kimyon atarak tüketmeye çalışıyorum canimKızlar mercimek, fasulye, nohut yiyor musunuz? Bende hamileyken demir açısından zengin diye nohut salatası yapıp yiyordum. Şimdi yeşil mercimek salatası yapıcam ama gaz olur diye korkuyorum geçen 1 kepçe kuru fasülye yedim. Sabaha kadar yatmadı bizim oğlan..
hiçbişiy yapmadım yapamadım daha doğrusu ....sabah aç karnına bi kaç kaşığı içiyorum üstüne su içiyorum sanırım 2.5 haftada verdim...bi gün içip bi gün bırakıyorsunSık ve az yemeğe çalışıyor herkes canım sen bu yağı nasıl kullanıyorsun yanında ne yaptın da gitti bu kilo ve kaç günde gitti?
Nasıl bir metot uyguluyorsunuz? Emziriyor musun?Ben de 74 küsürden 60.5 indim. Çok şükür. Son 1.5 kilo diyorum ama bakalım. Bıktım iyice.
Yok canım ya malesef 4 aylık bıraktım emzirmeyi. Anne sütü hiç yaramadı çok küçük kaldı elimden gelen herşeyi yaptım. Yiyeyim de bebeğe süt olsun diye diye kilo aldım. Netice hüsran. Hastaneye falan yattık. Sonra kaşık mama ve biberona başladık. Bende oruç borçlarımı tutmaya ve az yemeye başladım. Her şeyden ama az yedim. Tabi beyaz ekmek ve şeker yok. Bir de elimden geldiğince yürüyüşe çıktım.Nasıl bir metot uyguluyorsunuz? Emziriyor musun?
Geçmişler olsun .. Ama bayağı kilo vermişsiniz helal olsun. Havalar ısınıp, bebişler büyüse ben de tempolu spora başlıcam inşş yoksa gitmiyor benim az yemekle filan zaten sütüm sıkıntılı.Yok canım ya malesef 4 aylık bıraktım emzirmeyi. Anne sütü hiç yaramadı çok küçük kaldı elimden gelen herşeyi yaptım. Yiyeyim de bebeğe süt olsun diye diye kilo aldım. Netice hüsran. Hastaneye falan yattık. Sonra kaşık mama ve biberona başladık. Bende oruç borçlarımı tutmaya ve az yemeye başladım. Her şeyden ama az yedim. Tabi beyaz ekmek ve şeker yok. Bir de elimden geldiğince yürüyüşe çıktım.
Ya tabi emzirme olunca çok zor. Stres yapma. Hele hayırlısı ile emzirme dönemi bitsin verirsin. Ben 4. bebekten sonra verdi bu kadar kiloyu. Hele senin bir de ilk bebek ise çok çok kolay verirsin.Geçmişler olsun .. Ama bayağı kilo vermişsiniz helal olsun. Havalar ısınıp, bebişler büyüse ben de tempolu spora başlıcam inşş yoksa gitmiyor benim az yemekle filan zaten sütüm sıkıntılı.
Ya tabi emzirme olunca çok zor. Stres yapma. Hele hayırlısı ile emzirme dönemi bitsin verirsin. Ben 4. bebekten sonra verdim bu kadar kiloyu. Hele senin bir de ilk bebek ise çok çok kolay verirsin.
Çok iyi vermissin zaten 4 çocuğa bakmak zayıflatır herhalde biz bitanede zorlaniyorzYa tabi emzirme olunca çok zor. Stres yapma. Hele hayırlısı ile emzirme dönemi bitsin verirsin. Ben 4. bebekten sonra verdi bu kadar kiloyu. Hele senin bir de ilk bebek ise çok çok kolay verirsin.
4 çocuk yorucu ama vücut alışınca kilo bile gitmiyor. Ama en azından çok fazla almamı engeller inşallah.Çok iyi vermissin zaten 4 çocuğa bakmak zayıflatır herhalde biz bitanede zorlaniyorz
Tabi engeller.kac yaşlarındalar ben bir çocukta pes ettim4 çocuk yorucu ama vücut alışınca kilo bile gitmiyor. Ama en azından çok fazla almamı engeller inşallah.
2 si okula gidiyor diğer 2 si küçük aralarında 1.5 yaş var. Yok biraz büyüsün yine bulaşırsın bu işlereTabi engeller.kac yaşlarındalar ben bir çocukta pes ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?