2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yuruyus yapamiyorum bayadir.sporuda 3 gundur aksattim havalardqn gqliba hic istegim yok

Canım ben normalde spor yürüyüş yapamıyorum çocuklardan böyle anneme geldim mi küçüğü uyutup çıkıyorum 2 saat yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor keşke her gün yapabilsem.yaparsın sen canım. Bugün ku egzersizimde çocukların kisliklarini ayarlamak olsun :) yaklaşık 1,5 saattir onlarla uğraşıyorum :)

Benimde bir hafta boyunca yediğim aşureler ve anne yemekleri bir kilo olarak geri dönüş yaptı bana umarim odemdir

Ay artik yuruyus yaoamam sanirim ama egzersizlere geri donerim :) benimde kisliklari ayarlamam lazim yuk valla ustumde ya of :)))

Bi sure daha annemde kalacağım nasıl çözücem bu sorunu bilmem

Ya ben bugün çok yedim ya zaten veremiyorum çok canım sıkkın
Sıkma canını canım benim de eşimin bugün diyete ara günüydü ben de ona hazırladım onla birlikte yedim hem de baya baya yedim bu hafta gitmeyecek sanırım gramlar:/

Kızlar ya çok moralim bozuk.. hamileyken 6-7 aylık olana kadar bir kere bile hamile misin diye soran olmamıştı. Simdi 2 günde 2 öğrencim hamile misiniz diye sordu yaaa ben o kadar şişman miyim yaaaa

Kızlar ya çok moralim bozuk.. hamileyken 6-7 aylık olana kadar bir kere bile hamile misin diye soran olmamıştı. Simdi 2 günde 2 öğrencim hamile misiniz diye sordu yaaa ben o kadar şişman miyim yaaaa
Sen bakma öğrencilere hamileysen gidersin diye hayal kuruyolardir

Sen bakma öğrencilere hamileysen gidersin diye hayal kuruyolardir

Ne bileyim, güya çok sevdiler ama...

İsin bir diğer boyutu da "acaba gerçekten hamile olabilir miyim?" Korkusu oldu. Son adetin üzerinden 46 gün geçmiş...

Ne bileyim, güya çok sevdiler ama...

İsin bir diğer boyutu da "acaba gerçekten hamile olabilir miyim?" Korkusu oldu. Son adetin üzerinden 46 gün geçmiş...
Test yap canım düşünmekten iyidir severler onlar hamile olsa da arada gelmese ders boş geçse de derler ama ciğerlerini bilirim

Emira SY ya sen bakma zibidilere :))) yeni dogum yaptik sonucta elbet biraz gobegimiz var

Emira SY ya sen bakma zibidilere :))) yeni dogum yaptik sonucta elbet biraz gobegimiz var

Ya galiba ben devamlı elimi karnıma götürüyorum. Çocuklar dedikten sonra onu farkettim o yüzden hamile olduğumu düşünmüş olabilirler. Zaten hala hamileyken aldığım kıyafetleri giyiyorum... neyse moral bozmak yok daha 1 ay bile olmadi zayıflamaya niyetlendigimiz

Bu arada @Nurmuratkf test yaptım negatif

canım dün ben de acaba hamile miyim dedim aklıma sen geldin. hamileysem yine aynı şeyleri yapıp aynı beslencem. bebeği aldırmıcam da. madem öyle dedim test mest yapmaya gerek yok zaten karnım çıkımca anlarım dedim.
çok mu rahatım ne

Allah senin rahatlığından bana da versin canım ne diyeyim ben her hafta fix test yapmaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…