2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S sssn 56.8 le açılışı ben yapayim
İnanamadım tam 3 kez tartıldım.
Herkese ip incecik haftalar diliyorum

69.3 te benden gelsin

200 gr ile de ben varim 61.7 olmusum.ama ben bu hafta hic mi hic dikkat etmedim kizlar.hatta cook kacamagim oldu

Kızlar ben diyetisyenle devam ediyorm şükür 85 i kırdım regl haftam olmasına rağmen 84.4 üm ve sadece beşinci günüm diyette

merhabalar ben de vermek istiyorum da emzirdiğimiz için diyet sorun oluyor mu beni de aydınlatır mısınız of çok fenalardayım

60 dan aşağı gidemedim daha durum stabil. Off şu göbek nasil gitcek yardim edin kizlarrrr

Ben de bu hafta kilo vermemiş hatta almışım o yüzden bildirim yapmıyorum

Bende an itibarıyla 78 bulunnaktayim hadi hayirli olsun

arkadaşlar kızımın durumundan dolayı aranızdan ayrılıyorum şişmanlar topiğinde devam

verecem derken kilo alıyorum galiba

akans gel bacım gel. Biz burda (güya) zayıfliyoruz

Valla doguma 80 kiloyla gittim 62 ile hamile kalmıştım.iki ay sonra tartiya çıktığımda 65 i görünce hem sasirdim hem sevindim.suan alt tarafim var bir beden buyugum 38 ken 40 oldum 5 kilo verirsem iyi .kotlarima kalcadan dolayi giremiyorum çünkü.benden havadisler bunlar :)

Selam kızlar bende sözde temmuz annesiydi ama bizimki geçm geldi.karpuz suyuyla bekle bekle bi hal olduk.zayiflamak için benide alın aramıza.dogumdan sonra sadece 2 kilom vardı verilecek.sütum yok olsun diye onu ye bunu ye 3 ayda 5 kilo daha almisim.

Beni de ekleyin listeye. Kilom 72,5 Hedef 55.. Olmayacak şey ya..

akans gel bacım gel. Biz burda (güya) zayıfliyoruz
selam kızlar acılın bakalım tombiş temmuz annesi girsin aralara 78 ile doğuma gittim 68 kilolarda dolanıyorum mutfağa kilit vurucam bu gidişle ...neler yapıyorsunuz zayıflamak için ben çörekotu yağına başladım 1,5 kilo vermişim

Kızlar giremiyorum uzun zamandır.güncellemeleri yapıcam bugün:)))

Kızlar mercimek, fasulye, nohut yiyor musunuz? Bende hamileyken demir açısından zengin diye nohut salatası yapıp yiyordum. Şimdi yeşil mercimek salatası yapıcam ama gaz olur diye korkuyorum geçen 1 kepçe kuru fasülye yedim. Sabaha kadar yatmadı bizim oğlan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…