2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bisey sorcam canisi niye 2 yumurta yiyon tok tutsun diye mi 2 cok degil mi yaa hic ekmek yemedin mi hic mi ekmek yemedin kiz? Bence o cevizi daha sonra yesen daha iyi olur yani bi iki saat sonra
Ceviz ve yumurta tok tutsun diye bacım ekmek hiç yok cewizi tereyağ sürüp yedim karatay diyeti canım benim uyguladığım

Selam hanimlar yoğurt limon bulbiber kuru yapmak istiyorum emzirirken yapiliyor mu bilen varmi

Evet pahalıymış ama olsun ya bende bi araştırayım. Sen nerede yaşıyorsun?

İstanbul, Beylikdüzüne yakınım canım. Araştır mutlaka boğazlamadan çözüm bulmak lazım...

Diyet yapıyom diye üstüne de yumurta kırdım
Off ilk günden topikten atacaklar beni ben bu hafta yazmıyım en iyisi

Bak bence sen gozlemeleri ikiye bol oyle yap :) kiz kahvalyi yspyim da 1 dilim ekmek yedim ya sanki ekmegi kokladim cektiler gibi

S sssn 66.6 kg ile gune basladim. Kahvaltida;
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 yumurta
Peynir
Domates yedim. Simdi de bi kupa rezenemi aldim yanima. Hadi bismillah

63.6 ile basladim
2 yumurta
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Roka
Dereotu
Domates
Salatalik
Ekmeksiz yedim

Ara ogun olarak tarcinli yogurt yicem 1 kase

Simdi egzersiz yapicam.dondugumde tablo isine bakalim.herkesi not edelim boylelikle baslamis oluruz bol eksili haftalar kixlarr :))

Bu arada ben dun 64.6 cikmistim bu sabah 63.6 ciktim.cok sasirdim sanirim detox suyundan dolayi.odem falan gitmis olmali

idilduam S sssn canlarım kabızlık için gittiğim genel cerrah doktorum kepek ekmek bile olsa mutlaka ye, ekmek bağırsakları çalıştırır demişti. Yemezsen tembelleşirmiş. Sizde her öğünde 1 veya 2 dilim kepek ekmek yiyin

Canım ya incir yiorum ben kabızlık için ya kuru taze farketmio yiorum incir sütte yapio

Akşamdan sabaha 1 kilo farkedio canım ya nasil yiosak =))gece emsirmekte kalori yaktirio detoks suyu nunda etkisi vardır mutlaka

Ben de dünkü yediklerimle 59 olmuşum

Hedefim 6 ayda 52 kiloya düşmek...

Kahvaltıda peynirli yumurta (ekmeksiz yiyeceğim için 1 kaşık da mısır unu kattım)

Dereotu ve kapya biber ( az zeytinyağlı)
Tarçınlı zencefili karanfilli Ihlamur demledim bide yarım çay kaşığı bal koydum içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…