Ceviz ve yumurta tok tutsun diye bacım ekmek hiç yok cewizi tereyağ sürüp yedim karatay diyeti canım benim uyguladığımBisey sorcam canisi niye 2 yumurta yiyon tok tutsun diye mi 2 cok degil mi yaa hic ekmek yemedin mi hic mi ekmek yemedin kiz? Bence o cevizi daha sonra yesen daha iyi olur yani bi iki saat sonra
Diyet yapıyom diye üstüne de yumurta kırdımGelson gozlemeler gitsin kilolar ohh)
Ceviz ve yumurta tok tutsun diye bacım ekmek hiç yok cewizi tereyağ sürüp yedim karatay diyeti canım benim uyguladığım
Canım 1 dilim ye dayamiosanAy ekmeksiz napicaz biiiz(
Evet pahalıymış ama olsun ya bende bi araştırayım. Sen nerede yaşıyorsun?
Diyet yapıyom diye üstüne de yumurta kırdım
Off ilk günden topikten atacaklar beniben bu hafta yazmıyım en iyisi
Oyle taptim canim napican gozum kalsa daha kotu :))Canım 1 dilim ye dayamiosan
Canım ya incir yiorum ben kabızlık için ya kuru taze farketmio yiorum incir sütte yapio
Akşamdan sabaha 1 kilo farkedio canım ya nasil yiosak =))gece emsirmekte kalori yaktirio detoks suyu nunda etkisi vardır mutlaka63.6 ile basladim
2 yumurta
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Roka
Dereotu
Domates
Salatalik
Ekmeksiz yedim
Ara ogun olarak tarcinli yogurt yicem 1 kase
Simdi egzersiz yapicam.dondugumde tablo isine bakalim.herkesi not edelim boylelikle baslamis oluruz bol eksili haftalar kixlarr :))
Bu arada ben dun 64.6 cikmistim bu sabah 63.6 ciktim.cok sasirdim sanirim detox suyundan dolayi.odem falan gitmis olmali
Canim cok iyi oldu ya sagolasin.birde ne dicem tablo nasil yapiyoduk.hamile topigimizde yapmistik ya.onun gibi ilk sayfaya yapayim dedimidilduam - 62
matsiyahoje - 82,4
ozguleysa - 66,6
defnekiz - 85,5
@Nurmuratkf - 69
Connieee - 62,5
S sssn - 63,6 canım yardımcı olmak için şimdiye kadar kilo yazanları yazdım başlangıç kilolarımız bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?