2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayniyiz senle canim.seni kendime rakip sectim dostum kork benden

Aa ask olsun canim unutmak degilde yetisememek diyelim diger topiktete link paylastim aklima gelmeyenler gorsun diye.kusura bakma canim oyle unutuldum diyede yemek yok ona gore pazartesi gunleri yoklama alinicak ak koyun kara koyun cikar ortaya
tamam canım ay heyecanlandım bak simdi insallah tamam tamam bugün başlıyorum bakalım

85.5 ile başladım hedef 70
Sabah kahvaltım fazlamı biraz bilemedim ama canım tatlı çekince nesfit yedim bir yumurta biraz peynir soğan dereotu ve maydanoz.birde iki dilim ekmek
Eki Görüntüle 1892766
Canim biranda azaltma zaten insanin dengesi sasiyo.birkac gune alisicak bunyelerimiz.ekmegi 1 dilime dusursen kafi.nesfiti unutmusum ara ogun yaparim bazen

Canim biranda azaltma zaten insanin dengesi sasiyo.birkac gune alisicak bunyelerimiz.ekmegi 1 dilime dusursen kafi.nesfiti unutmusum ara ogun yaparim bazen
Aynen zaten iki dilim fazla geldi yarısı kaldı

Bende tarcinli yogurtla ara ogun yaptim.oglene minik kofteli sehriyeli domates corbasi yapiyorum.yanina 1 2 kasik makarna yerim.evde oldugu icin.yoksa artik pisirmicem.aksama da yesil mercimekli salata yapicam.bu salatanin yag yakici ozelligi varmis kizlar haberiniz olsun.yesil me4cimegin faydasida malum zaten

Gaz yapar mı ki benim oglum cok gazlı malum

Bende 63 um canım 2 dolum ekmek süt 1 bardak 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel yedim birazdan rezene cayimi içerim kolay gelsin hepimize :)

Kizlar gecen yil duğün öncesi bol bol yesil vay icmistim zayifkamama cok etkili oldu somdi emziriyoruz ya icebilir miyiz yesil cay icen var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…