Ayniyiz senle canim.seni kendime rakip sectim dostum kork bendenGünaydın kızlar
Vücudum diyetten nasıl korktuysa geceden vermeye başlamışimgüne 300 Gr eksikle 63,7 ile başladım
Kahvaltıda
2 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Biraz kaşar biraz çökelek ( çökeleği sofranizdan eksik etmeyin kemik erimesine en iyi gelen peynirmis)
1 salatalık 1 papya biber 2 tatlı sivri biber biraz dereotu
1 bardak papatya çayı
tamam canım ay heyecanlandım bak simdi insallah tamam tamam bugün başlıyorum bakalımAa ask olsun canim unutmak degilde yetisememek diyelimdiger topiktete link paylastim aklima gelmeyenler gorsun diye.kusura bakma canim oyle unutuldum diyede yemek yok ona gore pazartesi gunleri yoklama alinicak ak koyun kara koyun cikar ortaya
Gidemedim:rolleyesKız seni bu gruba almıyoz gıcıgız sana
Canim biranda azaltma zaten insanin dengesi sasiyo.birkac gune alisicak bunyelerimiz.ekmegi 1 dilime dusursen kafi.nesfiti unutmusum ara ogun yaparim bazen85.5 ile başladım hedef 70
Sabah kahvaltım fazlamı biraz bilemedim ama canım tatlı çekince nesfit yedim bir yumurta biraz peynir soğan dereotu ve maydanoz.birde iki dilim ekmek
Eki Görüntüle 1892766
:)) bende cözmeye calısıyorum ne dediğiniAy tele bişiyler oldu ifadeleri gondermiyo
Aynen zaten iki dilim fazla geldi yarısı kaldıCanim biranda azaltma zaten insanin dengesi sasiyo.birkac gune alisicak bunyelerimiz.ekmegi 1 dilime dusursen kafi.nesfiti unutmusum ara ogun yaparim bazen
Gitme gitme tamamBen gideyim o zaman
Oh bunyede kabul etmemis super :)Aynen zaten iki dilim fazla geldi yarısı kaldı
Gaz yapar mı ki benim oglum cok gazlı malumBende tarcinli yogurtla ara ogun yaptim.oglene minik kofteli sehriyeli domates corbasi yapiyorum.yanina 1 2 kasik makarna yerim.evde oldugu icin.yoksa artik pisirmicem.aksama da yesil mercimekli salata yapicam.bu salatanin yag yakici ozelligi varmis kizlar haberiniz olsun.yesil me4cimegin faydasida malum zaten
Ben de 61@idilduam - 62
@tommbik - 82,4
@ozguleysa - 66,6
defnekiz - 85,5
@Nurmuratkf - 69
@Connieee - 62,5
S sssn - 63,6 canım yardımcı olmak için şimdiye kadar kilo yazanları yazdım başlangıç kilolarımız bunlar
Bende 63 um canım 2 dolum ekmek süt 1 bardak 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel yedim birazdan rezene cayimi içerim kolay gelsin hepimize :)63.6 ile basladim
2 yumurta
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Roka
Dereotu
Domates
Salatalik
Ekmeksiz yedim
Ara ogun olarak tarcinli yogurt yicem 1 kase
Simdi egzersiz yapicam.dondugumde tablo isine bakalim.herkesi not edelim boylelikle baslamis oluruz bol eksili haftalar kixlarr :))
Bu arada ben dun 64.6 cikmistim bu sabah 63.6 ciktim.cok sasirdim sanirim detox suyundan dolayi.odem falan gitmis olmali
Tamam kal demiştim vazgeçtimBende kahvaltıda bol kaşarlı bol tereyağlı bir tost yedim yarın ekmekten azcık küçük
GicikkkkkkkBende kahvaltıda bol kaşarlı bol tereyağlı bir tost yedim yarın ekmekten azcık küçük
Canim ben herseyi yedigim icin sikinti olmuyo.sen dikkat et o zaman bebise gaz olmasinGaz yapar mı ki benim oglum cok gazlı malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?