2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S sssn canım hiç ekmek tüketiyor musun? Bende de dünden kalan zeytinyağlı fasülye var. Ekmeksiz kaşıklayayım birazdan :)

Bacişkoletalarım azimle iş*yen duvarı delermiş inanmıyorum bütün topik fitt olucaksınız sizden ozendim öğleden itibaren bende başlıyorum iki uç kilo versem fena olmaz :)

Offff keske kociskolatam sabah bana tost yap demeseydi bi de dünden kalan makarnam olmasaydi Tamam tamam yarın basliycam yok yok aksama basliycam. Kizlar bu arada ben maltana da içiyorum gunde 1 tane kalorisi cok mu acaba bi bakiym netten. Bu arada 66.7 kiloyum

Canim hepsinin ozelligi farkli.benim yaptigim 1 gece beklemesi gerekiyomus.netten biraz arastir canim guzel tarifler bulabilirsin

S sssn canım hiç ekmek tüketiyor musun? Bende de dünden kalan zeytinyağlı fasülye var. Ekmeksiz kaşıklayayım birazdan :)
Tam tahilli bugday ekmegi yiyoruz normalde canim.ama bugunden itibaren sadece kahvaltilarda yicem :) o da saglikli cunku :) bugun ekmegim yoktu ondan bos gectim.olsada 1 dilim sadece

Himmm anladim canim.1 kase yogurda yarim meyve dograyabilirsin canim.ben aksam 5 5 bucuk gibi yemegi kestigim icin ara ogunler saglam olsun istiyorum.sen daha gec birakacaksan yemegi sadece yogurt yiyebilirsin.1 kase nesfitte olabilir aslinda
Sağ ol canım ben hamileyken şeker sınırdaki doktor 1400 kalorilik diyet vermişti o güzeldi de bulamadım ara öğünlerim neydi :/ yoğurt yerim ben de :)

Aaa yeni topikten haberim yoktu geldim geldim:))?yok makarna filan,gerçi dünden kalan var:)))onu öğleye yerim ben bi tabak:)))sabah kahvaltı da peynir domates zeytin yedim çok az
Canım bende de var makarna ama küçük bi porsiyon yerim pırasa yemeği yaptım yanına dmm dir

Canım tarçınlı süt kötü geliyor bana içemiyorum yoğurt da öyle :/ muhallebi yaparsam tarçınlı yiyebilirim ama neyse nefse uyma nesfit ye diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…