Canim karin ve yan yaglari calistiran egzersizlerden yapiyorum 15 dk falan.ebru sallinin videolarinda var.hergun yapmaya gayret ediyorum.her aksam olmasada 3 aksam yuruyus yapsam cok cok iyi olur.sen neler yapicaksin?
Canim kepek degilde tam tahilli tuketiyoruz normalde.evde ekmek hic yoktu yemedim.ama ekmek olumca da bir lokmalik anca yiyorum 2 yumurta tutuyo cunku.beyaz ekmek oldugu zaman onune gecemiyorum :)) o yuzdrn almiyoruz :)
Canim 1 bucuk lt suya yarim dilimlenmis salatalik,yarim dilimlenmis yesil elma,yarim limon,birkac yaprak taze nane,bir tutam dereotu attim aksamdan.sabaha kadar bekledi simdi o suyu iciyorum.1 bucuk lt de normal su icip 3 lt ye tamamlicam
Aynen canim :) ben dun basladim zaten.sabahtan tartilmistim.bu sbaahki kilomu yazayim dedim en iyisi :) yuruyusde etkiledi.odemimiz oluyo gark etmiyoruz aslindaAkşamdan sabaha 1 kilo farkedio canım ya nasil yiosak =))gece emsirmekte kalori yaktirio detoks suyu nunda etkisi vardır mutlaka
Ben de varım yahuu 63 kiloyum bende :)Canim cok iyi oldu ya sagolasin.birde ne dicem tablo nasil yapiyoduk.hamile topigimizde yapmistik ya.onun gibi ilk sayfaya yapayim dedim
Bende leslie yapmayı dusunuorum 100 tane ip atlicam simdiCanim karin ve yan yaglari calistiran egzersizlerden yapiyorum 15 dk falan.ebru sallinin videolarinda var.hergun yapmaya gayret ediyorum.her aksam olmasada 3 aksam yuruyus yapsam cok cok iyi olur.sen neler yapicaksin?
Aa cok iyi fikir ip atlamak.leslieyle bende zayiflamistim cok iyi gercektenBende leslie yapmayı dusunuorum 100 tane ip atlicam simdi
Hosgeldin canim :)Ben de varım yahuu 63 kiloyum bende :)
Hos buldum canım ben dünde yazmıştım da unutmuşsunuz benii :)) o yüzden dün baya bi yedim moralim bozuldu unutulduğum için bugün baslayım bende :))Hosgeldin canim :)
Maydanozu ve zencefili fazla katma. Maydanoz sütü azaltıyor,zencefilde acı tadı süte geçtiği için bazı bebekler emmeyi rededebiliyormusEmziren anne detoks suyu hazrlicam
1 lt Kaynamis su
Maydanoz
Zencefil
Elma
Limon yarjm saat demlendikten sonra süzüp gün içinde içiçem
Hiçbir konuşmayı kaçırmamam lazımAllah seni napmasin meraktan gelmiş
Kız seni bu gruba almıyoz gıcıgız sanaHiçbir konuşmayı kaçırmamam lazım
Ben yiyorum hiç bişeyde olmadıSelam hanimlar yoğurt limon bulbiber kuru yapmak istiyorum emzirirken yapiliyor mu bilen varmi
Aa ask olsun canim unutmak degilde yetisememek diyelimHos buldum canım ben dünde yazmıştım da unutmuşsunuz benii :)) o yüzden dün baya bi yedim moralim bozuldu unutulduğum için bugün baslayım bende :))
Ben gideyim o zamanKız seni bu gruba almıyoz gıcıgız sana
: Confused:Kız seni bu gruba almıyoz gıcıgız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?