2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltımı yaptım şimdi de rezene içeceğim detoksu yapamadım dün gece rezene bari içeyim

O yoğurtla tarçını hiç sevemedim ben önerebileceğin başka bi şey var mı canım benim? :/
Himmm anladim canim.1 kase yogurda yarim meyve dograyabilirsin canim.ben aksam 5 5 bucuk gibi yemegi kestigim icin ara ogunler saglam olsun istiyorum.sen daha gec birakacaksan yemegi sadece yogurt yiyebilirsin.1 kase nesfitte olabilir aslinda

Ara öğün olarak nesfit yicem ben de şimdi üstüne de tarçım eklicem tarçın kan şekerini dengeler ve tatlı krizlerini önler.
@Nurmuratkf yoğurt yerine süt tarçın yada nesfitli süt tarçın yiyebilirsin

Kızlar ben de sabah kahvaltısını harfiyen uyguladım. İlk defa ekmeksiz bir kahvaltı biraz garip kaçtı ama buna da alışacağız. Malum ilk kez diyet yapıyorum :) detoks suyunu da bu akşam hazırlayacağım ama illa bir gece bekletmemiz mi gerekiyor?

Zaten amaç o güzelim Zaman'la azaltmak dengeli düzenli beslenmek
Yoksa emzirirken şu kadar şu bunladar bu demek çok zor

Ohhh ekmeksiz günlerin olsun maşallah süper olmuş ekmeği bırakman ben yarım saat demlendirdimcok bekleyince içemiyorum tadı acio ya yani icebilrjsen sabah a kadar yap bi dene

Ekmeği azaltarak yaptığım bi kahvaltı oldu
Çikolata yemedim
Ama sütlü tatlı bi dilim yedim
Kahvaltılıların da miktarını azalttım
Bol su tüketiyorum

Şimdi de dışarı çıkarız
Yemeye dikkat
Bugün yürüyüş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…