Yazdim seni haticekk pazartesi gorusecegizzzzzAsıl sen benden kork dostumgorusecegizzzzz
Burdan hazırla canım.Canim cok iyi oldu ya sagolasin.birde ne dicem tablo nasil yapiyoduk.hamile topigimizde yapmistik ya.onun gibi ilk sayfaya yapayim dedim
Yok canım görmedim ay cok mutlu oldum sagol canıımmScss2016 kız unutulur musun hiç ben sana da davet gönderdim gelmedi mi?
Kizlar yumulunnnnn karpuz suyunaBende kahvaltıda bol kaşarlı bol tereyağlı bir tost yedim yarın ekmekten azcık küçük
Tamam canım ben de baska bi salata buluyum bari :)Canim ben herseyi yedigim icin sikinti olmuyo.sen dikkat et o zaman bebise gaz olmasin
Himmm anladim canim.1 kase yogurda yarim meyve dograyabilirsin canim.ben aksam 5 5 bucuk gibi yemegi kestigim icin ara ogunler saglam olsun istiyorum.sen daha gec birakacaksan yemegi sadece yogurt yiyebilirsin.1 kase nesfitte olabilir aslindaO yoğurtla tarçını hiç sevemedim ben önerebileceğin başka bi şey var mı canım benim? :/
Alışveriş merkezinde sabun standı vardı ordan aldım canım markalı filan değil. Umarım gerçeklerdir
Yok canım görmedim ay cok mutlu oldum sagol canıımm
Saol canımcimMaydanozu ve zencefili fazla katma. Maydanoz sütü azaltıyor,zencefilde acı tadı süte geçtiği için bazı bebekler emmeyi rededebiliyormus
Hiçbir konuşmayı kaçırmamam lazım[/QUOTE
Aman kaçırma sen basimizda ol bize tüyo ver Zayıflamak için
Günaydın hatunlar topiğin ilk mızıkçısı geldi. Oğluş fırsat vermediğinden ben öyle kahvaltı da şu akşam yemeğinde bu diyemeyeceğim. Elime ne geçse onunla karnımı doyurabiliyorum. Ancak miktarlarını azaltıp, tatlı ve hamurişini (arada kaçamak yaparım) kesmeye çalışırım. Yapabilirsem yaptığım egzersiz ve yürümeyi de yazarım.
Ohhh ekmeksiz günlerin olsun maşallah süper olmuş ekmeği bırakman ben yarım saat demlendirdimcok bekleyince içemiyorum tadı acio ya yani icebilrjsen sabah a kadar yap bi deneKızlar ben de sabah kahvaltısını harfiyen uyguladım. İlk defa ekmeksiz bir kahvaltı biraz garip kaçtı ama buna da alışacağız. Malum ilk kez diyet yapıyorum :) detoks suyunu da bu akşam hazırlayacağım ama illa bir gece bekletmemiz mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?