Can'ım bende de var evlatlarımız iyi olsun Napalım Zaman'la açık pembeye döndü biraz daha geçince beyaz olacak zayıflamak önemli göbek sarkmazsa çok kötü durmaz sanırım üzülme
Hamilelikten 2 kilom kaldı ama öncesinde ben bir kaç kilo almıştım hedefim 5-6 kilo vermek. Çatlak çooookkk ama benim eşimde sorun etmiyor. Ben de bu konuda elimden geleni yapıp fazla kafaya takmamaya karar verdim. Stres kalbi öldürür hatunlar herşeyi kafaya takmayın.
Canim yaptim ilk sayfada.duzenlemeyi nasil yapicam peki.ben az cok kod bildigimden o sekilde yapabildim biraz.eklemeyo cozemedim.yani cozdumde etiketleme olayini yapamiyorum
Herkes kalan makarna yemiş bende taze yapıp yiyim barii canım cekti :) cook severim makarna her gün yiyebilirim valla ama artık her gün yiyemem demi Ssssn
Herkes kalan makarna yemiş bende taze yapıp yiyim barii canım cekti :) cook severim makarna her gün yiyebilirim valla ama artık her gün yiyemem demi Ssssn
Kiz biz dunden kalanlar bitsin diye sey ettik sen yeni mi yapiyosun canim haftada bir odul gunu yaparsin kendine.ama o gundr spora biraz agirlik verirsen iyi olur.zaten giden kilolari gorunce eminim daha iradeli olucaz.hadi dayayin safak 7
Ben bugünkü yürüyüş hakkımı büyük oğlanı doktora götürerek kullandım. 12 den beri disaridayim kanguruda da küçük öldüm bittim valla daha da bugün spor yapmam. Ara Öğün de kaçtı zaten direkt öğlene dalarim çok açım
Öğlen mercimek çorbası içtim bi tanecikte patlıcan dolması yedim çok u oldu yarım saat yürüdüm birde detoks suyumdan dört bardak normal sudan dört bardak içtim sabahtan beri .. İdrar yollarım fena üşütmüşüm duramıyorum