2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çatlak bendede var. Göbeğim berbat. Cok aradtırdım yapıcak bişey yokmuş maalesef.

Can'ım bende de var evlatlarımız iyi olsun Napalım Zaman'la açık pembeye döndü biraz daha geçince beyaz olacak zayıflamak önemli göbek sarkmazsa çok kötü durmaz sanırım üzülme

Can'ım anladığım kadar zayıfladın peki sarkma olıuor mu? Çatlaklar için benim korkum böyle buruş buruş durmaz değil mi ;( ya.. Benim fazla 8 kilom var

Canim yaptim ilk sayfada.duzenlemeyi nasil yapicam peki.ben az cok kod bildigimden o sekilde yapabildim biraz.eklemeyo cozemedim.yani cozdumde etiketleme olayini yapamiyorum
Etiket yapmışsın canım başına @ koyup
Düzenlemeyi de altta düzenle yazıyor ordan yapıcan

Herkes kalan makarna yemiş bende taze yapıp yiyim barii canım cekti :) cook severim makarna her gün yiyebilirim valla ama artık her gün yiyemem demi S sssn

Can'ım anladığım kadar zayıfladın peki sarkma olıuor mu? Çatlaklar için benim korkum böyle buruş buruş durmaz değil mi ;( ya.. Benim fazla 8 kilom var
Şu an kötü duruyor gerçekten göbüşüm ama alt karın üst karın çalışınca inşallah toparlar diye düşünüyorum.

Herkes kalan makarna yemiş bende taze yapıp yiyim barii canım cekti :) cook severim makarna her gün yiyebilirim valla ama artık her gün yiyemem demi S sssn
Kiz biz dunden kalanlar bitsin diye sey ettik sen yeni mi yapiyosun canim haftada bir odul gunu yaparsin kendine.ama o gundr spora biraz agirlik verirsen iyi olur.zaten giden kilolari gorunce eminim daha iradeli olucaz.hadi dayayin safak 7

Kizlar listeye bakin 1.sayfada.unuttuklarim varsa yazin ekleyeyim

Ben bugünkü yürüyüş hakkımı büyük oğlanı doktora götürerek kullandım. 12 den beri disaridayim kanguruda da küçük öldüm bittim valla daha da bugün spor yapmam. Ara Öğün de kaçtı zaten direkt öğlene dalarim çok açım

S sssn hedefim 56 canım :)

Ama az önce bir hata yaptım hem de daha ilk günden taze fasülyenin yanında pilav da vardı. Ondan da yedim bi güzel. Yememem gerekiyordu di mi?

Öğlen mercimek çorbası içtim bi tanecikte patlıcan dolması yedim çok u oldu yarım saat yürüdüm birde detoks suyumdan dört bardak normal sudan dört bardak içtim sabahtan beri .. İdrar yollarım fena üşütmüşüm duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…