- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.041
34 un ıcındeym cnm ve n sın dr hersy nırml demstı asahı burunca cnm cok yanıyor kslmalrda cok bılemdm valla cumrtesı gıtcm bakalm ne durmdyz
ben tercih etmedim yumuşatıcı. dalan foxy kullandım gayette yumuşaklar:)tamam canım sadece sabun tozu kullanıyoruz dimi yumuşatıcı falan yok
D Daisymom @defnekiz kızlar siz hangi haftadan beri kullanmaya başladınız bu ilacı. Ben 2 hafta önce doktorumu değiştirdim. Yeni doktorum farketti troid problemini. Şimdi 4 gün 25lik, 3 gün 50lik kullanıyorum. Çok kafama takmamaya çalışıyorum ama geç kalındığı için çok korkuyorum aslında. Sizin TSH'ınız kaç çıkıyor tahlillerde? Benim 4 küsür çıktı. Doktorlar endişelenecek kadar yüksek değil ama yine de ilaç başlayalım dediler. Topikte hiç yazmadım, konuşmak bile istemiyorum aslında bu konuyu ama siz yazınca dayanamayıp sormak istedim. Şimdi bile gözlerim doluyor yazarken.
ben de roxy aldım bir de hacı şakir ikisini de deneyeceğim roxy i tavsiye ettiler zaten onun için aldımben tercih etmedim yumuşatıcı. dalan foxy kullandım gayette yumuşaklar:)
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Evet takıp edeym bakm dugunde cok oyndm ayakta durdm falan snrasnda bole oldu hep belkide yorgnlktn[/QUOTE]Sklasir ve icine sinmezse bi farklilik hissedersen erken de gidebilirsin cnm bence .
yok canım doğum sancısı bi gelip bi gidiyomuş. bu dediğin belki iltihap varsa ondan olabilir belki hamileliktendir bilemiyorum tamben 2 gecedir resmen adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum.. tam yazacaktım.. bel kemiğim ve kasıklarım ağrıyor her an adetim gelecek gibi.. sağa falan dönemez oluyorum öylece 1 saat geçiyor hafifliyor ve uykuya dalıyorum.. 2 hafta önce idrar vs bakıldı bişeyde yoktu.. acaba yalancı sancı dedikleri bu mu ?
Canım kendini boşa strese sokma bişey olmaz inşallah. Ben 2-3 yıldır tiroid hastasıyım yani ilaca yeni başlamadım sadece dozunu arttırdılar. Her ay kontrol ediliyor geçen ay tsh 1,80 falan çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Senin gebeliğin başında kontrol edilmedimi? Sen ilacını düzenli kullan gönlünü ferah tut,canını sıkmanın ne sana ne de yavruna faydası yokD Daisymom @defnekiz kızlar siz hangi haftadan beri kullanmaya başladınız bu ilacı. Ben 2 hafta önce doktorumu değiştirdim. Yeni doktorum farketti troid problemini. Şimdi 4 gün 25lik, 3 gün 50lik kullanıyorum. Çok kafama takmamaya çalışıyorum ama geç kalındığı için çok korkuyorum aslında. Sizin TSH'ınız kaç çıkıyor tahlillerde? Benim 4 küsür çıktı. Doktorlar endişelenecek kadar yüksek değil ama yine de ilaç başlayalım dediler. Topikte hiç yazmadım, konuşmak bile istemiyorum aslında bu konuyu ama siz yazınca dayanamayıp sormak istedim. Şimdi bile gözlerim doluyor yazarken.
Benim tsh yuksrk t3 cok dusuktu ilaci 3 haftadir iciyorum degerler normale indi ama kilo cok aldirmadi normalOzaman sana da sorayım canım
Meyse cnm az kaldi doktordan kurtulup bebise kavusmanason gidişimde demiştim ki geçen hafta rahatsızlandım aradım ama dahiliden sürekli meşguldü dedim.. numaranızı alsak dedi eşimde hani acil bir durum olursa izindede olsanız yönlendirseniz dedi.. direkt beni istediğiniz zaman arayamazsınız bal bala konuştu.. canımı sıktı ama napim şu an yeni bir dr yeni şeyler zamanım yok iş yeri sıkıntımdan
misamcım, benim kızım 6 gün yoğun bakımda kaldı ve sütümü sağıp biberonla verdiler. eve geldiğinde kaşıkla beslemeye çalıştık çünkü emme reflexi gelişmemişti. 10 - 15 günümüzü aldı kızımın meme emebilme süreci. bu sırada hep biberondan yardım aldım tabiki ve zamanla kuvvetlenince gayet güzel emmeye başladı kızım. oğlumda da evden çıkmam gerektiğinde hep biberonla verdiler sütümü, geldiğimde de ben emzirdim. bu kadar evham yapmanın bir alemi yok diye düşünüyorum ama şimdi tabii :)) tecrübeyle sabit. biberona geçince meme almıyor kısmı bende olmadı valla.
ayrıca kesinlikle katılıyorum sana, bebeği o kadar ağlatmanın bir mantığı yok. ben emzik emdiğimi hatırlıyorum. kocaman çocuktum ağzımda emzik vardı. bir sıkıntım yok çok şükür dişlerim ve çenemde :)) belli olmuyor bu sıpaların işleri :) sen bir ton para verip düzgün emzik alıyorsun velet gidip 3 liralık bakkal emziğiyle mutlu oluyor :) yapacak birşey yok, rahatlarına pek düşkün oluyorlar :))
Kızlar siznde karnınızada agrılar kasılmalar varmı benm baya cokkkk siddetli anlmdm gitti kontrolm cumartesii
Kızlar bir sorum var size. İnternetten alışveriş yaparken, unibaby ıslak mendil de aldım. Ama yanlışlıkla 12lisi yerine 24lüsünü almışım. Sonradan farkettim bunu. Tecrübeli anneler, bir paket ıslak mendil ne kadar süre gider? 24 lüsü çok mu? beklediği yerde kurur mu? Sizce iptal edeyim mi siparişi? Şaşkın anne alışverişte :)
Güle güle kullan canım. Çok güzel görünüyor :)Kızlar kapı süsümüz geldi
Sorma valla ya benim de ilk bebeğim mümkünse hiç özenmycm.yazın ortasıydı ağustos gibi eltimin kızı 2.5 yaşındaydı.dondurma aldık o da yesin dedim yaz günü nolck annesi aman o görmesin hasta olur dedi tabi ben bi şok oldum hiç yemezmiş. Eritip veriyomuş.ben nolck dedim ama çocuk gördü istedi mecbur verdi tabi bi dediğini iki etmez zaten.3 gün sonra aradılar kızın ateşim 39 olmuş.4 ay ilaç kullandılar.kış olunca asla evden çıkmaz. Çıktığı gün hasta oluyo.daha bi kere bile eli kara değmemiş çok merak ediyo.inş çok büyük bi sorun olmadığı sürece yapmayacaklarım listesine eltimin bütün yaptıklarını yazmaya düşünyrmya sadece anne ağzına sokup verse ben sürekli o bu şu emziği kendi ağzına koyup koyup bebişe veren ortamlar gördüm ya benimkine kimse yapmaz umarımçok abartınca o çocuk kesin sürekli hastalıkla uğraşıyor. etrafımda yeni bir nesil var ki titizlik abidesi ! onlar gibi olmam umarım çocuk bir yaşında annesinin evde kullandığı tek tip malzeme dışında ağzına başka malzeme sürmemiş, annenin özel tencerede mayaladığı yoğurt dışında bi kaşık yememiş.. hatta su bile özel bir su var onu içiyor. 1 yaşındayken bir dil dondurma da yalasın yazık ama çocuk belli tatlar dışında bi haber ..
mama vermeyip zavallı bebişleri zapzayıf bırakanlar sürekli ağlatanlarda çok.. zararlıymışmış.. ya umarım çok akıl verenim olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?