- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.001
ya gerekliyse kullanılmalı bilinçle alakalı değil ki benim arkadaşlar var alıştırmadılar işte enfeksiyon riski vs olduğundan şimdi pişmanım diiyor bi tanesi.. durmadığında oyalayacak bişey yok diyor. ben sadece uzun süre kullanımını ve dikkatsiz kullanımını riskli buluyorum ama bazı bebekler sen vermesende bişeyleri hep emmek istiyor parmağına eline yapışıyor
Canım ben kızımda 50 paket stoklamistim kurumasdi çok şükür bunda da aldım bi 50 60 paket civarı rahat edersin atılacak kurucak bişi deil fazla olması iyi olmusKızlar bir sorum var size. İnternetten alışveriş yaparken, unibaby ıslak mendil de aldım. Ama yanlışlıkla 12lisi yerine 24lüsünü almışım. Sonradan farkettim bunu. Tecrübeli anneler, bir paket ıslak mendil ne kadar süre gider? 24 lüsü çok mu? beklediği yerde kurur mu? Sizce iptal edeyim mi siparişi? Şaşkın anne alışverişte :)
denizbatiekin Çok eğlendim okurken teşekkür ederim :) Gerçekten herkese göre değişkenlik gösteren bir mevzu.Herkesin kendi tercihi.Ama ben de veririm gibime geliyor.Amaaan hele bir sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler de o zaman düşeyim derdine.ama insan işte duramıyor sorguluyor :)
Kızlar bir sorum var size. İnternetten alışveriş yaparken, unibaby ıslak mendil de aldım. Ama yanlışlıkla 12lisi yerine 24lüsünü almışım. Sonradan farkettim bunu. Tecrübeli anneler, bir paket ıslak mendil ne kadar süre gider? 24 lüsü çok mu? beklediği yerde kurur mu? Sizce iptal edeyim mi siparişi? Şaşkın anne alışverişte :)
çok teşekkür ederim canım :)
Her ay ölçtürüyormusun canım değerlerin nasıl? Ben 4 gün 50 3 gün 25 lik kullanıyorum öyle ayarladılar dozu. Hipotiroid maalesef kilo aldırıyor.bende tiroid hastasıyım ve euthyrox 50 lik kullanıyorum canımacaba ondan mı hızlı alıyorum..
Kızlar siznde karnınızada agrılar kasılmalar varmı benm baya cokkkk siddetli anlmdm gitti kontrolm cumartesii
evet ölçülüyor ama doktorum vermiyor direk yorumluyor. ben hafta içi 50 hafta sonu 75 kullanıyorumHer ay ölçtürüyormusun canım değerlerin nasıl? Ben 4 gün 50 3 gün 25 lik kullanıyorum öyle ayarladılar dozu. Hipotiroid maalesef kilo aldırıyor.
O baya gider cnmm dert etmeee oyle hemende kurumaz acmadgn sureceeee
Canım ben kızımda 50 paket stoklamistim kurumasdi çok şükür bunda da aldım bi 50 60 paket civarı rahat edersin atılacak kurucak bişi deil fazla olması iyi olmus
hatta imkanın varsa bi 24 daha al bence :)) gün geçtikçe, kakalar çoğaldıkça daha da çok kullanılıyor çünkü :))
merak etme kurumuyor eğer kapağını açmazsan. iptal etme şiparişini bence.
ya sadece anne ağzına sokup verse ben sürekli o bu şu emziği kendi ağzına koyup koyup bebişe veren ortamlar gördüm ya benimkine kimse yapmaz umarımenfeksiyon riski bir ihtimal ama doğru sterilizasyon la ve türk annelerinin yaptığı en büyük hatayı yapmazsan ( emziği temizlediğini sanarak kendi ağzına sokup çıkartmak ) ya da çaya batırmak vs. enfeksiyon kapmaz bebek. çünkü içtiğin içecekten ya da bebeğin emziğini kendi ağzına soktuğunda dişlerinden ya da ağzından ona geçebilme ihtimali olan enfeksiyonu düşün, en güzeli steril edemeyeceksen sabunla yıka bari :))
bir de 6. aydan sonra zaten biraz mikroba ihtiyaçları var. zaten katı gıdaya geçiş birçok şey için yeni başlangıç demek :) kullandığın kaşıklar, tabak, masa üstü vs. herşeyi steril edemezsin ki :) tabii bunları kabul etmek için tecrübe etmek gerekiyor. kızımda emziği tezgaha değse steril ederdim ama oğlan resmen pislik içinde büyüdü çünkü ablası ona yardım ediyorum diye ağzına sokmadığı şey kalmadı :)) emzik olmasa kıyafetlerini,parmağını, yanağını ya da dudağını emmeye başlıyor ve ben daha tehlikeli bir durum olduğunu düşünüyorum. çünkü kaynak kendisi iken bıraktıramıyorsun bunları maalesef :)
kesinlikle haklısın, gerekiyorsa kullanılacak bu biberon emzik mama vs. :)))
öle mi bi bakayım dediklerinizi çok teşekkür ederim:)))bende dalan roxy kullanmıştım, daha sonra gittiğim yerde bulamayınca oğluma paklar toz sabun kullandım. gayet memnundum. tavsiye ederim. paklar baya ucuz ama güzel :)
D DaisymomHer ay ölçtürüyormusun canım değerlerin nasıl? Ben 4 gün 50 3 gün 25 lik kullanıyorum öyle ayarladılar dozu. Hipotiroid maalesef kilo aldırıyor.
ya sadece anne ağzına sokup verse ben sürekli o bu şu emziği kendi ağzına koyup koyup bebişe veren ortamlar gördüm ya benimkine kimse yapmaz umarımçok abartınca o çocuk kesin sürekli hastalıkla uğraşıyor. etrafımda yeni bir nesil var ki titizlik abidesi ! onlar gibi olmam umarım çocuk bir yaşında annesinin evde kullandığı tek tip malzeme dışında ağzına başka malzeme sürmemiş, annenin özel tencerede mayaladığı yoğurt dışında bi kaşık yememiş.. hatta su bile özel bir su var onu içiyor. 1 yaşındayken bir dil dondurma da yalasın yazık ama çocuk belli tatlar dışında bi haber ..
mama vermeyip zavallı bebişleri zapzayıf bırakanlar sürekli ağlatanlarda çok.. zararlıymışmış.. ya umarım çok akıl verenim olmaz
="gunesim, post: 46546887, member: 84849"]Kızlar siznde karnınızada agrılar kasılmalar varmı benm baya cokkkk siddetli anlmdm gitti kontrolm cumartesii
Canim bende dun siparis ettim prima premium care ve unibaby yenidogan.ben bilincli 24 paket aldimKızlar bir sorum var size. İnternetten alışveriş yaparken, unibaby ıslak mendil de aldım. Ama yanlışlıkla 12lisi yerine 24lüsünü almışım. Sonradan farkettim bunu. Tecrübeli anneler, bir paket ıslak mendil ne kadar süre gider? 24 lüsü çok mu? beklediği yerde kurur mu? Sizce iptal edeyim mi siparişi? Şaşkın anne alışverişte :)
Canim bende dun siparis ettim prima premium care ve unibaby yenidogan.ben bilincli 24 paket aldimkururmu ya hic dusunmemistim onu bak
Bende o ilictan kullaniyorumbende tiroid hastasıyım ve euthyrox 50 lik kullanıyorum canımacaba ondan mı hızlı alıyorum..
Doktora bak sen bu ne havalar ben istediğim xaman ariyorum whatsapptan yaziyorumdoktorum aramayın açamam acil bir şey olursa hastaneye gelin bana buradan bilgi verilir dediçok acil olmayınca o yüzden gidemiyorum da 2 gün sonra daha fena olur sallamazlar falan sadece mesaj at gerekli bilgi verilir dedi off varya son aylar olmasa bu tripleri çekmem de sabırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?