2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende o ilictan kullaniyorum
Ozaman sana da sorayım canım

Doktora bak sen bu ne havalar ben istediğim xaman ariyorum whatsapptan yaziyorum
son gidişimde demiştim ki geçen hafta rahatsızlandım aradım ama dahiliden sürekli meşguldü dedim.. numaranızı alsak dedi eşimde hani acil bir durum olursa izindede olsanız yönlendirseniz dedi.. direkt beni istediğiniz zaman arayamazsınız bal bala konuştu.. canımı sıktı ama napim şu an yeni bir dr yeni şeyler zamanım yok iş yeri sıkıntımdan

defnekiz inan ben de ondan korkuyorum

uamrım karışan eden pek olmaz

bi de köyde olacam ben ilk ay

hayırlısı olsun da insanların olumsuzca her şeyi pat pat söylemelerinden deli oluyorum
aynen ya evet ilk çocuğumuz olabilir ama şu anda bile garip davrananlar var.. aman ne anlarsın tarzında inan bazen düşünüyorumda bana bi hafacık annem destek olsun ben kendim hallederim kimse akıl vermese keşke insanlar resmen sırada bekliyor doğumda öğüt için

kesinlikle yakın bir arkadaşım aptamil ve bebelac ta çalıştı.. ve öcü değil sakın o değişik tiplemeler gibi davranma diyor bana.. bin tane test yapılıyor diyor.. ya işte o sakınan arkadaşın çocuğu sürekli atılıyor yemeklerde yiyeceklere ama kadın inat asla diyor. düşün davete gidiyor çocuğa meme veriyor hala ! bakalım zaman bizi ne hale getirecek

canım ben ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum çünkü gebelikten önce de rahatsızdım tiroidimden.. ve doktorum hemen başlamalısın demişti benimki 8 falandı. şimdi inan bilmiyorum değerimi dokktor her gidişte bakıp ilaç dozumu ayarlıyor.. bebekle ilgili sorulardan unutuyorum bence kafana çok takma düşündükçe sıkıntı yaparsın.. iyi düşünn iyi olur sağlıklı bebişlerimize odaklanalım :) bende çok kafama taktım ama Allahın takdiri biz ilacımızı düzgün alalımda

matsiyahoje canım gözün aydın. Çok sevindim senin adına. Bizde bugün doktora gittik. 32. haftadayım çalışabilir raporu aldım. Çok şükür oğluşum iyi bir problem yok. Doğum tarihimizde bir aksilik olmaz ise 4 Temmuz. İzin durumu net değilmiş doktorumun eğer izni olursa 1 Temmuzda bebeğime kavuşacağım. Bu arada vücudumdaki enfeksiyon artmış ama yine bir tedavi vermedi. Kafama çok takıldı. Bir bildiği vardır herhalde. Sevgilerimle....

34 un ıcındeym cnm ve n sın dr hersy nırml demstı asahı burunca cnm cok yanıyor kslmalrda cok bılemdm valla cumrtesı gıtcm bakalm ne durmdyz[/QUOTE]

Sklasir ve icine sinmezse bi farklilik hissedersen erken de gidebilirsin cnm bence .

Ne güzel yazmışsın harfiyen katılıyorum yazdıklarına ilk çocuğum da bende öyleydi şimdi daha rahatım hele o süt olayı sutun yetmiyor diye diye kV bitirdi sütü çok çok zor günlerdi inşallah bu yavruyu daha fazla emziririm.

kızlar bebişlerin kıyafetlerini kaç derece de yıkadınız?
zaten minnacık ya kıyafetler yüksek sıcaklıkta çekip iyice minnacık olmasın sonra
elde yıkama ayarı var makinede onda mı yıkasam acaba 20 derece de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…