2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benimde butun hazirliklarim bitti.hastane cantamiz hazir.odamiz herseyimiz yerlesti.son eksik olarak bebek bezi ve mendillerimizi siparis ettim dun netten.bebek arabamiz kaldi birtek onuda begendik esim gidip alacak sadece.bol bol dinlenip bebisimi icerde tutmaya calisiyorum 2 hafta sonra derin bi oh cekicem sanirim

Erken doğum riski mi var canim bende yatıyorum genelde plesanta eşi rahim ağzına yakin 27.haftadan beri fazla gezinmek yasak sen neler yapıyorsun

İnternetten çok araştırdım canım. İlk trimester için üst sınır 2,5, ikinci ve üçüncü trimester içinse üst sınır 3müş. Doktorumun tavrı değil de internette okuduklarım endişelendirdi aslında beni. Bazen çok araştırmak da iyi bir şey değil işte. Daha rahat olmak lazım.

o ne yaa çocuğu ne hale getirmiş. okula başlayınca nolacak peki. kışın 3 ay okula gitmeyecek mi ay çok enteresan yaa
Çocuğun bu sene anaokuluna başlamak gerekiyo mikrop kapar die göndermeyecek.ne okulundan bahsediysn.ben çok acıyrm çocuğa. Her kış kutu kutu antibiyotik içiyorum bizi kötü düşündüğü için içirme dyrm grip mesela kutu bitene kadar içirmesen de olur dyrm yok inadıma yapıyo sanki sonuna kadar içiriyo.

Erken doğum riski mi var canim bende yatıyorum genelde plesanta eşi rahim ağzına yakin 27.haftadan beri fazla gezinmek yasak sen neler yapıyorsun
Canim benim bebek hic yukari cikmadi en basindan beri.17.haftadan beride bas asagi duruyodu.dun doktor nerdeyse dogum kanalina girmis dedi.kilosunuda zayif buldu biraz (2150 gr).zaten hep dinlenmeye calisiyodum.simdi ful yatiyorum.cok cok iyi besleniyorum bebegim kilo alsin diye

gözün aydıııııınnnn :))

O yüzden kimseye danışmadan direk alıp sonra göstercen canım aldım diye aldıktan sonra ne derse desinler

kesinlikle listenin en başına koy lütfen :)) ben abartıyorum ama hikayemi anlatayım sana :)
oğlum mayıs doğumlu 3 yaşına gelene kadar hep sokakta uyuttum onu.kar kış demeden ama. çorum-osmancık ilçesindeydik iş için ve 5 aydan sonra havaya uygun kıyafet giydirip yanıma da battaniye alıp herzaman gittiğim kafeye gidiyordum ve uykuya daldıktan sonra battaniyelerini örtüp üzerine küçük bir tarafı açık kalacak şekilde yağmurluğunu geçiriyordum. rüzgardan etkilenmesin diye.iki arkadaş yaptık böyle. hatta arkadaşım bize geleceği zaman bebeğinin uyklu vakti ise pusette yürüyerek geliyordu ve aynı bu şekilde bebeği korumaya alıp balkona koyuyorduk. evler aşırı sıcak, dışarısı çoook soğuktu ve uyuyan bebeğe birşey giydirip çıkartmak uykusunu bozmak demek bizim için ve sıpalar bir daha uyumuyordı :)) o kadar tulum vs. ile evde tutmana imkan olmadığı için de hooop balkona koyuyorduk :))

tabi bunu gören teyzeler allah biliyor ya neler söylemişlerdir arkamızdan :)) ben yaptım, pişman değilim :)) sadece çocuklarımın terlik giymelerine çok özen göstermeye çalışıyorum. şimdi birşey olmaz ama büyüyünce sıkıntı oluyor :))

hele ki dondurma, kar, buz vız gelir bana. buz koydum ikisinin de önüne defalarca oynasınlar diye :)

Canım çikolataları ben kendim aldım süslemesini de kendim yapacağımi ayrıca lokum da verebilirsin lokumu uzun çubuklara takıp ucuna da jelibonlardan koyup çiçek gibi demet yapıyorlar çok cici duruyor

süper fikir :)) eğer fotoğrafını bulursan buraya koyarmısın, aklımda canlandırdım ama emin değilim :))

yan yatış yastığı aldım - ne gerek var
alt açma aldım - ben hiç kullanamadım sıfır duruyor ne gerek var
herkes böyle demek ki

aman yarabbiii, yazık be kuzucuğa

ah canım ya :) hadi hayırlısı, sağlıkla gelsin kuzucuğunuz :)

Bende yapcm herşeyi görsün her mikrobu tanısın zaten 1.5 yaşında kreşe göndermek zorundaym nereye kadar sakınabilirim.illa büyüyecek en azından benim yanındayken alırsın miktoplara kendi başına devamlı hasta olsa daha kötü.çevredekileri pek takmam ama hemen ben kaç tane büyüttüme getiriyolar tmm büyüttünüz de her çocuk farklı yani bırakın ben de kendim öğrenm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…