2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Saol canım. Benim eski doktorumun ihmalkarlığı sebebiyle ilaca geç başlamış oldum. O yüzden tedirginim biraz ama gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. Dediğin gibi iyi düşünmek gerekiyor.

Ben kimseye sormadım hiç yardım anladım burdakilerinde de twcrübeleriyle hallletim herşeyi Beşik ve banyo küveti kaldı. Sorsam ne gerek var diyecekler hemen zaten doğsun alırsın diyolar ya doğmazsa gibisinden.ne gerek var sorcm oh çok rahatım

canım maalesef akıl verenin çok olacak :) çocuğun mikroba ihtiyacı var , dikkat et çocuğu cam fanusun içinde büyüten annelerin çocukları hep hasta hep mızmız

evet ya ne alacak olsam ne gerek var deniyor. süt pompası aldım dalga konusu oldu hele doğaymış belki süt olmazmış ne acelem varmış.. biberon bakıyorum abartma hemen biberonmu emecekk dediler. küvet dedim aynı gün banyomu yaparmış.. beşiğe dönence bakalım diyorum eşim bile ya abartma alırız sonra diyo

Ben çok üzülüp ağlayınca, doktorum "ben tshı 70 olan hastalar gördüm. Senin değerlerin tehlike sınırında değil dedi." Artık beni teselli etmek için mi söyledi, doğruyu mu söyledi bilmiyorum. Allah bebişlerimizi korusun canım. Hep dua ediyorum.

ya bu arada şu bebek için kapı süsü bebek şekeri falan yapanlar iyi para kazanıyo bence pahalı geliyo bana ya bir türlü işin içinden çıkamadım

Canım çikolataları ben kendim aldım süslemesini de kendim yapacağımi ayrıca lokum da verebilirsin lokumu uzun çubuklara takıp ucuna da jelibonlardan koyup çiçek gibi demet yapıyorlar çok cici duruyor

Valla sana şu kadarını söylym daha hiç bişeyini bilmiyo kimse ablam biliyo eşim biliyo. Süt pompasını zaten hiç söyleyemem bi sürü laf ederler. Ben heveslendiğim herşeyi aldım ama yavaş yavaş çıkarcm kısmetse. Tmm takmyrm onları ama bişey duyunca da insanın morali bozuluyo. De kaynanam kendi çocuklarıyla karşılaştırıyo.eşim en küçüğü düşün yani onun çocuğu olck.ayrıca bizim gibi imkanı olsa o neler alırdı.bu yaşta herşeye heveslenyo

Oyy maaşallah yavruya gözün aydın canım. Enfeksiyona dikkat et ilaçlarını muhakkak al

Canım aslında almayacaksın zıt pırt o çok konuşanlar var ya onları gönderip aldırtacaksın şu lazım bu lazım diye :) Valla ben herşeyi aldım. Eşim 10 gün izin kullanacak sonra yok, annemi boyna alışverişe gönderemem kendim de çıkamam, herşeyi aldım kafam rahat şuan

Maşallah doruk beye.benndede hafif enfeksiyon vardı su iç dedi gönderdi.su içelim yeter bence.

Oyy maaşallah yavruya gözün aydın canım. Enfeksiyona dikkat et ilaçlarını muhakkak al
Yazdı ilaç zaten kuzum icecegim gece çok şükür bu da bitti sağol cansin
Maşallah doruk beye.benndede hafif enfeksiyon vardı su iç dedi gönderdi.su içelim yeter bence.
Su zaten her doktorun dediği içmek gerek sağol kuzum-

Benim doktorum 7. haftada bakmış değerlerime canım. Tsh 2,5 çıkmış. Sınırda çıktığı için takip edilmem gerekiyormuş aslında. Hatta ilaç da başlanabilirmiş hemen ama saolsun doktorum beni bilgilendirmediği gibi takibini de yapmadı. 2 hafta önce doktorumu değiştirince, yeni doktorumun istediği tahlillerde ortaya çıktı durum. Aylardır kaça kadar yükseldi bilemiyoruz çünkü 7.haftadan sonra bir daha hiç bakılmamış. Sonuçlar çıkınca hemen endokrinolojiye yönlendirdi doktorum. İlaca başladık ama geç başlandığı için içim hiç rahat değil açıkçası. Dediğin gibi canımı sıkmanın ne bana ne de bebeğe bir faydası yok o yüzden mümkün olduğunca düşünmek istemiyorum bu konuyu.

iyi haberlerle gelmişsin canım sevindim hadi gözün aydın

o ne yaa çocuğu ne hale getirmiş. okula başlayınca nolacak peki. kışın 3 ay okula gitmeyecek mi ay çok enteresan yaa

2,5 çok sınır sayılmaz aslında Can'ım, 3 ün üstünde olmaması gerekiyor. O yüzden boşa canını sıkma, bazı doktorlar gereksiz rahat davranırken bazıları da fazla pimpirikli oluyor. Bence doktorunun tavrı seni bu kadar endişelendirmiş. Belki yeni yükselmiştir değerilerin, son aylarda yükselebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…