- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.101
Kargo gelince, son kullanma tarihlerini bi kontrol edeyim o zaman. Saol canım :)
Bayildim cok guzel saglikla gelsin yavrularimiz insallah:) nerden aldiniz
Hadi bakalım hazırlıklar bitmiş sayılır. Hangi arabayı beğendiniz?Benimde butun hazirliklarim bitti.hastane cantamiz hazir.odamiz herseyimiz yerlesti.son eksik olarak bebek bezi ve mendillerimizi siparis ettim dun netten.bebek arabamiz kaldi birtek onuda begendik esim gidip alacak sadece.bol bol dinlenip bebisimi icerde tutmaya calisiyorum 2 hafta sonra derin bi oh cekicem sanirim
süper fikir :)) eğer fotoğrafını bulursan buraya koyarmısın, aklımda canlandırdım ama emin değilim :))
O kadar kınadık. İnşallah bizler öyle yapmayız. Çocuklara da yazık bize deÇocuğun bu sene anaokuluna başlamak gerekiyo mikrop kapar die göndermeyecek.ne okulundan bahsediysn.ben çok acıyrm çocuğa. Her kış kutu kutu antibiyotik içiyorum bizi kötü düşündüğü için içirme dyrm grip mesela kutu bitene kadar içirmesen de olur dyrm yok inadıma yapıyo sanki sonuna kadar içiriyo.
evet ya ne alacak olsam ne gerek var deniyor. süt pompası aldım dalga konusu oldu hele doğaymış belki süt olmazmış ne acelem varmış.. biberon bakıyorum abartma hemen biberonmu emecekk dediler. küvet dedim aynı gün banyomu yaparmış.. beşiğe dönence bakalım diyorum eşim bile ya abartma alırız sonra diyo
kesinlikle listenin en başına koy lütfen :)) ben abartıyorum ama hikayemi anlatayım sana :)
oğlum mayıs doğumlu 3 yaşına gelene kadar hep sokakta uyuttum onu.kar kış demeden ama. çorum-osmancık ilçesindeydik iş için ve 5 aydan sonra havaya uygun kıyafet giydirip yanıma da battaniye alıp herzaman gittiğim kafeye gidiyordum ve uykuya daldıktan sonra battaniyelerini örtüp üzerine küçük bir tarafı açık kalacak şekilde yağmurluğunu geçiriyordum. rüzgardan etkilenmesin diye.iki arkadaş yaptık böyle. hatta arkadaşım bize geleceği zaman bebeğinin uyklu vakti ise pusette yürüyerek geliyordu ve aynı bu şekilde bebeği korumaya alıp balkona koyuyorduk. evler aşırı sıcak, dışarısı çoook soğuktu ve uyuyan bebeğe birşey giydirip çıkartmak uykusunu bozmak demek bizim için ve sıpalar bir daha uyumuyordı :)) o kadar tulum vs. ile evde tutmana imkan olmadığı için de hooop balkona koyuyorduk :))
tabi bunu gören teyzeler allah biliyor ya neler söylemişlerdir arkamızdan :)) ben yaptım, pişman değilim :)) sadece çocuklarımın terlik giymelerine çok özen göstermeye çalışıyorum. şimdi birşey olmaz ama büyüyünce sıkıntı oluyor :))
hele ki dondurma, kar, buz vız gelir bana. buz koydum ikisinin de önüne defalarca oynasınlar diye :)
Kızlar kapı süsümüz geldi
Kalmasın tabi maşaallah sizeBu da bizim cicilerimiz.. ne kadar kullanışlı olmasa da ilk bebeğim.. içimde kalsın istemedim
Annelik olgunlugu su 2 gunde geldi sanki abla yaah canım ya :) hadi hayırlısı, sağlıkla gelsin kuzucuğunuz :)
Peg prego book plus canim.kullanis acisindan cok begendik.ozellikle tek kullandigim zamanlarda pratikligi cok onemli benim icinHadi bakalım hazırlıklar bitmiş sayılır. Hangi arabayı beğendiniz?
bana her hafta kontrol dediler ...troid sınırda çıktı ...suyun azalma sebebini sormak aklıma hiç gelmedi biliyomusun nasıl korktuysam artık ama sorsam cevap alırdım çünkü çok iyi insanlar doktorlar hiç devlet hastanesi demezsin o derece...ben çok güvendim özeli bırakmayı düşünüyorum ...eşimde dahil tüm aile para için bunu yaptığımı düşünüyor sanırım ama asla ilgisi yok zaten aylarca gitmişim nedeni para olsa bunca ay neden gittim değilmi artık bardak taştı adama tahammülüm kalmadı ciddiye almadıkları şeker başıma ne işler açtı birde pişkin pişkin iri olur hepsi o o zamanda alırız sezeryana diyo tabiii sezeryan daha kolay 15 dakikada alıyor bebeği sen ne olursan ol bebek iriymiş şekeri düşmüş kimene ....lanet olsun hepsine bir doğum yapayım gidip şikaet edeceğim hastane başhekimine...Canım dualarım seninle, benim de 2 hafta önden gidiyor ve en son geçen hafta 48 cm di belki 2 hafta önce alınma ihtimali var 15 günden bir takip edecek doktor... Suyun azalma durumunda kese açılmaya mı başlamış nedeni neymiş? Arkadaşımın 28.haftada sancı ile doktora gitmişti suyu tehlikeli derecede azalmıştı 10 günde 1 su takviyesi yapıyorlardı 39'a kadar beklettiler bebeği 39.haftada aldılar, sen de içini ferah tut
bana her hafta kontrol dediler ...troid sınırda çıktı ...suyun azalma sebebini sormak aklıma hiç gelmedi biliyomusun nasıl korktuysam artık ama sorsam cevap alırdım çünkü çok iyi insanlar doktorlar hiç devlet hastanesi demezsin o derece...ben çok güvendim özeli bırakmayı düşünüyorum ...eşimde dahil tüm aile para için bunu yaptığımı düşünüyor sanırım ama asla ilgisi yok zaten aylarca gitmişim nedeni para olsa bunca ay neden gittim değilmi artık bardak taştı adama tahammülüm kalmadı ciddiye almadıkları şeker başıma ne işler açtı birde pişkin pişkin iri olur hepsi o o zamanda alırız sezeryana diyo tabiii sezeryan daha kolay 15 dakikada alıyor bebeği sen ne olursan ol bebek iriymiş şekeri düşmüş kimene ....lanet olsun hepsine bir doğum yapayım gidip şikaet edeceğim hastane başhekimine...
Bak şimdi yarama tuz bastın...bana her hafta kontrol dediler ...troid sınırda çıktı ...suyun azalma sebebini sormak aklıma hiç gelmedi biliyomusun nasıl korktuysam artık ama sorsam cevap alırdım çünkü çok iyi insanlar doktorlar hiç devlet hastanesi demezsin o derece...ben çok güvendim özeli bırakmayı düşünüyorum ...eşimde dahil tüm aile para için bunu yaptığımı düşünüyor sanırım ama asla ilgisi yok zaten aylarca gitmişim nedeni para olsa bunca ay neden gittim değilmi artık bardak taştı adama tahammülüm kalmadı ciddiye almadıkları şeker başıma ne işler açtı birde pişkin pişkin iri olur hepsi o o zamanda alırız sezeryana diyo tabiii sezeryan daha kolay 15 dakikada alıyor bebeği sen ne olursan ol bebek iriymiş şekeri düşmüş kimene ....lanet olsun hepsine bir doğum yapayım gidip şikaet edeceğim hastane başhekimine...
Tşk ederiz:) Tüm set 370 tl verdim canım mevlüt seti kapı süsü benim terlik ler hepsine mevlüt seti de böyle birşeyÇok cici
Maşallah
Ben de meleğineli nden beğendim ama 360 diyo yuh dedim
Sen deyince baktım buraya da
Beğendim Bi kaç model fiyat istedim bakalım ne dicek
Kalmasın tabi maşaallah size
Bebeiiin güle güle kullansın
Komple ser kaç tl
Anladım canim cok geçmiş olsun sezeryan ile.mi alicak dursun minnak lar zamanında gelsin bem de 27.haftadan beri istirat teyim fazla ayakta kalma dedim. Sadcee azar günleri biraz cikiom genelde yatiom 37 yi gorsek yeter 20 haziran dan sonra duruma göre alicakCanim benim bebek hic yukari cikmadi en basindan beri.17.haftadan beride bas asagi duruyodu.dun doktor nerdeyse dogum kanalina girmis dedi.kilosunuda zayif buldu biraz (2150 gr).zaten hep dinlenmeye calisiyodum.simdi ful yatiyorum.cok cok iyi besleniyorum bebegim kilo alsin diye
Yok canim biz normal bekliyoruz.cati muayenesi olmadim daha gerci.ama doktorum 38den once yapmak istemiyo.tetiklemeye gerek yok diyo.ki benimki zsten dsyanmis kapiyaAnladım canim cok geçmiş olsun sezeryan ile.mi alicak dursun minnak lar zamanında gelsin bem de 27.haftadan beri istirat teyim fazla ayakta kalma dedim. Sadcee azar günleri biraz cikiom genelde yatiom 37 yi gorsek yeter 20 haziran dan sonra duruma göre alicak
Ah yavrum ya hayatta bebeğiyle karsiniza çıkan ilk ve tek zorlugunuz bu olsun hersey güzel olacak ilerisini dusun öpüyorum mis kokulunu teyzesinin bal kizi
misam @EmiraSalih @batideniz @katre_366 matsiyahoje kızlar şimdi doktorum aradı. testler temiz çıkmış şuan için gebelik zehirlenmesi riski yok ama düzenli olarak tansiyon takibi yapacak mışım. bu flash çakmalarının nedeni de ortada kaynadı şuan hiç bi nedeni yok
Özellikleri bahsettiğiniz gibimiymis pekiBenim tercihim bu oldu.Çok kişiden aldığım tavsiyeydi çünkü. http://www.bebekhouse.com/dr-browns-dogal-akis-cam-biberon-125-ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?