2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hadi bakalım hazırlıklar bitmiş sayılır. Hangi arabayı beğendiniz?

O kadar kınadık. İnşallah bizler öyle yapmayız. Çocuklara da yazık bize de

Yaz bebeği olacaklar hemen yıkanacak tabi ki . Oğlum kasım doğumlu , doğduğunda birden soğuklar gelmişti. Aksilik hastaneden eve geldik kombi bozuldu . Evde Ufo fln vardi onu açtık . O zaman o halde bile yikadim oğlumu. En geç gün aşırı yikadim. Şimdi hergün yıkanır. Zaten onların yıkanması ne ki köpük gibi şeyler kullanıyordum ilk zamanlar. Kopukleyip elinı iki gezdirip duruluyorsun

Cook ortak noktamiz var. Oğlum bir aylıkti gezmelere başladık. O zamanlar arabamiz yoktu. Bir aylıkken daha kanguru almistim yakın mesafelerde rahat oluyor diye. Gezmeyi öyle seven bir çocuk ki iki üç aylıkti gecenin bir vakti kanguru ya takip uyuması için dışarı turlamaya çıkardık. Bazen eşim istan ederdi evin içinde kanguru ile uyuturdum dışarıda geziyor gibi. Kış bebeği olduğu için sürekli dışarıda takilamiyorduk haliyle. Avm lere gidiyorduk.en başta arkadaşlarım yok enerjisi , kirli havası ,bilmem nesi diye elestiriyorlardi. Hastada oluyor her normal çocuk gibi ama çok değil. Çoğu arkadaşında dediği gibi kendinize göre karar verin.

Kızlar kapı süsümüz geldi

Çok cici
Maşallah
Ben de meleğineli nden beğendim ama 360 diyo yuh dedim
Sen deyince baktım buraya da
Beğendim Bi kaç model fiyat istedim bakalım ne dicek

Bu da bizim cicilerimiz.. ne kadar kullanışlı olmasa da ilk bebeğim.. içimde kalsın istemedim
Kalmasın tabi maşaallah size
Bebeiiin güle güle kullansın
Komple ser kaç tl

bana her hafta kontrol dediler ...troid sınırda çıktı ...suyun azalma sebebini sormak aklıma hiç gelmedi biliyomusun nasıl korktuysam artık ama sorsam cevap alırdım çünkü çok iyi insanlar doktorlar hiç devlet hastanesi demezsin o derece...ben çok güvendim özeli bırakmayı düşünüyorum ...eşimde dahil tüm aile para için bunu yaptığımı düşünüyor sanırım ama asla ilgisi yok zaten aylarca gitmişim nedeni para olsa bunca ay neden gittim değilmi artık bardak taştı adama tahammülüm kalmadı ciddiye almadıkları şeker başıma ne işler açtı birde pişkin pişkin iri olur hepsi o o zamanda alırız sezeryana diyo tabiii sezeryan daha kolay 15 dakikada alıyor bebeği sen ne olursan ol bebek iriymiş şekeri düşmüş kimene ....lanet olsun hepsine bir doğum yapayım gidip şikaet edeceğim hastane başhekimine...

Şimdiden de şikayet edebilirsin sabim e

Bak şimdi yarama tuz bastın...
Herkes nerde doğum yapacaksın diyor. Devlette deyince şaşırıyor para için zannediyor. Bebeğimin hastalığını bilen de bilmeyen de aynı tepkiyi veriyor. Kendi öz annem babam bile paraya kıyın falan diyor bi türlü anlatamıyorum derdimi. Bi tane ünlü doktor var ama evime çok uzak. Ona gitsek herkes ohh be dicek sanki ama onun orda doğum yapsam eşime git evden şunu al diyemicem eve 1,5-2 saat yol olacak. Yada bebeğim hastanede kalırsa evde bi duş alığ yanına gidemicem birsürü şey var işte yakınlarım hatta annem babam bile sık aık gelip gidemicek. İster istemez insan yolu da düşünüyor. Ama devlet hastanesi evime çok yakın doktor gayet iyi ve ilgili. Daha ne olsun dimi

Tşk ederiz:) Tüm set 370 tl verdim canım mevlüt seti kapı süsü benim terlik ler hepsine mevlüt seti de böyle birşey

Eklentiler

• received_1144675118885476.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 271
Anladım canim cok geçmiş olsun sezeryan ile.mi alicak dursun minnak lar zamanında gelsin bem de 27.haftadan beri istirat teyim fazla ayakta kalma dedim. Sadcee azar günleri biraz cikiom genelde yatiom 37 yi gorsek yeter 20 haziran dan sonra duruma göre alicak

Yok canim biz normal bekliyoruz.cati muayenesi olmadim daha gerci.ama doktorum 38den once yapmak istemiyo.tetiklemeye gerek yok diyo.ki benimki zsten dsyanmis kapiyanormale zorluyo anlicagin

Ah yavrum ya hayatta bebeğiyle karsiniza çıkan ilk ve tek zorlugunuz bu olsun hersey güzel olacak ilerisini dusun öpüyorum mis kokulunu teyzesinin bal kizi

Ins @gvn1907 cigim ins. Dualarını eksik etme teyzesi...

Çok şükür temiz çıkmış. Benim erken doğum yapma nedenim gebelik zehirlenmesi Benim önce idrarda protein çıkmıştı sonra da tansiyonum çıktı. 1 hafta içinde de doğuma aldilar maalesef. Sık sık ölç tansiyonunu, dikkat et kendine.

S.A Arkadaşlar,

Yavrucuğum solunum desteği almaya devam ediyor. Yeni bir ilaç tedavisine başladılar. İnş. işe yarar da solunumunu kendisi yapabilir. Dualarınızda bizi de unutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…