- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.661
Canım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?
yenidoğan zaten 2-5 kg arası galiba. 5 i de geçerse zaten yapacak bişey yokbende yenidoğan alacağım ne kadar almalı bilemedim. sağol canım.
Normalmisste cok zorlaniyorum artik vajinal agrilarda basladi mi
Yeğenim 3750 gr doğdu yeni doğan tam gelmiş baya iri bi bebekti yani ablam büyük almış orda başkasından almış bi tane.yeni doğan kesin al dedi bana ki benim ki o kadar doğmaz yaniCanım artık kampanyalar hep var, ben bu yüzden almadım yani kaç kilo doğacak bilmiyorum da doktor 3500'ü kesin görür dedi ama ilk etapta kilo kaybı da oluyor vs hemen hemen tüm bebeklere ilk günler yenidoğan uyar diye düşünüyorum aman olmazsa da hediye ederim birilerine...Sonrasında bakarım...Hazır olsun da
Valla canim yatmaya devam ediyorum.15 20 dk ayakta kalayim agrilarim ve asagi dogru asiri baski oluyo.yemek hazirlamak ve yemek disinda kalkmamaya calisiyorum.srnin nasil gidiyo ?Canım nasıl gidiyor
Hic boyle olmuyordu muzu önceleri hergun yerdim bir suredir yemiyorum tekrar baslayayim sağol canımTansiyon normal bence. Hamilelikte biraz düşüyor. Baş dönmesi çarpıntı halsizlik vs yapmıyosa sorun yok
Kramp da magnezyum eksikliğinden olur doktorun vermiştir magnezyum. Vermediyse semizotu ve muzda bol bol var magnezyum. Biraz onlara ağırlık verirsin
Teskkur ederim canım kontrolümde soyleyeyimDoktora gittiğimde en son senin ölcümlerinle aynıydı birsey demedi sorun değil demek ki . Nedeni krampların magnezum eksikliği ben hergün şase kullanıyorum istersen doktoruna danış senin icin en uygun magnezium neyse onu vericektir . Ertesi gün bile yeri ağrıyo o krampların gecmis olsun
Tunaydin diyeyim :) benim paşa çok sert tekmeliyor bu son 15 gündür ayy dedrtiyor hatta. Kaburga ağrısı çekiyorum düz oturamiyorum hiç kaburgami kırıp çıkacak sanıyorum zor olmaya başladı ama topuklari diZ kapakları elime gelince çok mutlu oluyorum
Kızlar evde tansiyonumu ölçüyorum genellikle büyük tansiyon 9 veya 10, küçüğü 7 çıkıyor sizce düşük mü bir de bugün ayağıma çok feci şekilde kramp girdi canım çok yandı nedeni ne olabilir
Canım hayır olsun. Sıkma canını. Güzel şeyler düşün, bebeğini düşün, ona kavuştuğun anı düşün. Sınavıda takma kafana doğumdan sonra halledersin. Bebeğine isim bulmaya çalışBen geldimm biraz keyifsiz geldim ama sinavim kotu gecti cunku bide masallah su hamilelik boyunca yasamadgm kadar duygusallik yasiyorum durduk yere aglayasim geliyo gun gectikce ic karartici bi hal aliyorum hayrolsun insallah dyip bu negatif yaziyi sonlandiriyorum :)
@jindam da yok o da girmiyor iyilerdir umarımEvet yoklar 2 aydır belki sanırım girmeme kararı aldılar bilemiyorum inşallah iyilerdir
Arastirmalara tamamen odaklandim insallah sonuca ulasirim :))Canım hayır olsun. Sıkma canını. Güzel şeyler düşün, bebeğini düşün, ona kavuştuğun anı düşün. Sınavıda takma kafana doğumdan sonra halledersin. Bebeğine isim bulmaya çalış
Ben ulaştım sonuca çok şükürArastirmalara tamamen odaklandim insallah sonuca ulasirim :))
Çok doğru düşünmüşsün bende 1 paket 1 numara alacam, bitince diğer aldığım 2 paketi kullanırım artıkGenelde forumlarda ve hastahane çantası hazırlıkları, bloglarda okudum canım yani bebeğin eğer çok kilolu doğma ihtimali yoksa yenidoğan tavsiye etmişler göbek oyuntulu olması nedeni ile... Bir de büyük olduğunda sızma yapabilir diyorlar. Bu nedenle ben 108'li aldım 20 gün kadar idare eder sonra duruma göre numarasını arttırırım diye düşündüm.
canım bişey sorcam bu miktar kimler için geçerli ben hep süt parası 122 tl 1. çocuk için 300 tl olan yazıları okudum benim bi arkadaşımda özel sektörde o da doğumda yüklü bi para aldı ama memurlar için geçerli değil sanırım dimi?Arkadaşlar bilgisi olan var mı 4099 gibi bir miktardan bahsediyor :) İki sitede gördüm bugün ama başka bir eşy vardır mutlaka diyorum.Bir bakarsanız sevinirim.
İş göremezlik ödeneği
http://www.milliyet.com.tr/izin-kullananlar-dikkat-paranizi/ekonomi/detay/2250087/default.htm
Sana güveniyorum canım bulucan inşallah.Arastirmalara tamamen odaklandim insallah sonuca ulasirim :))
Hiç bilmiyorum ki okudum ama nedir nasıldır bilmiyorum umudum buradan birilerinin işi çözmesi :)canım bişey sorcam bu miktar kimler için geçerli ben hep süt parası 122 tl 1. çocuk için 300 tl olan yazıları okudum benim bi arkadaşımda özel sektörde o da doğumda yüklü bi para aldı ama memurlar için geçerli değil sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?