2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben geldimm biraz keyifsiz geldim ama sinavim kotu gecti cunku bide masallah su hamilelik boyunca yasamadgm kadar duygusallik yasiyorum durduk yere aglayasim geliyo gun gectikce ic karartici bi hal aliyorum hayrolsun insallah dyip bu negatif yaziyi sonlandiriyorum :)

Canım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?

Genelde forumlarda ve hastahane çantası hazırlıkları, bloglarda okudum canım yani bebeğin eğer çok kilolu doğma ihtimali yoksa yenidoğan tavsiye etmişler göbek oyuntulu olması nedeni ile... Bir de büyük olduğunda sızma yapabilir diyorlar. Bu nedenle ben 108'li aldım 20 gün kadar idare eder sonra duruma göre numarasını arttırırım diye düşündüm.

yenidoğan zaten 2-5 kg arası galiba. 5 i de geçerse zaten yapacak bişey yok bende yenidoğan alacağım ne kadar almalı bilemedim. sağol canım.

Canım artık kampanyalar hep var, ben bu yüzden almadım yani kaç kilo doğacak bilmiyorum da doktor 3500'ü kesin görür dedi ama ilk etapta kilo kaybı da oluyor vs hemen hemen tüm bebeklere ilk günler yenidoğan uyar diye düşünüyorum aman olmazsa da hediye ederim birilerine...Sonrasında bakarım...Hazır olsun da

Normalmisste cok zorlaniyorum artik vajinal agrilarda basladi mi

Canım vajinal ağrılarım başladı derken günde 4-5 defa adet sancısı gibi oluyor ama anlık geçiyor,biraz uzun sürerse kalkıp yürüyorum geçiyorum zaten...Bunun haricinde bazen gün içinde karnımda kasılmalar oluyor ya da belimde ağrı ama bunların hiçbiri öyle yatacak ya da hayatımı etkileyecek kadar değil....

Yeğenim 3750 gr doğdu yeni doğan tam gelmiş baya iri bi bebekti yani ablam büyük almış orda başkasından almış bi tane.yeni doğan kesin al dedi bana ki benim ki o kadar doğmaz yani

Hic boyle olmuyordu muzu önceleri hergun yerdim bir suredir yemiyorum tekrar baslayayim sağol canım

Teskkur ederim canım kontrolümde soyleyeyim

ayy evet yaa bende net elime gelince içim bi hoş oluyo . yerim seni ben diyorum

cnm benim en başından beri 10-6 10-7 9-6 falan çıkıyor. için rahat olsun.

Canım hayır olsun. Sıkma canını. Güzel şeyler düşün, bebeğini düşün, ona kavuştuğun anı düşün. Sınavıda takma kafana doğumdan sonra halledersin. Bebeğine isim bulmaya çalış

Çok doğru düşünmüşsün bende 1 paket 1 numara alacam, bitince diğer aldığım 2 paketi kullanırım artık

canım bişey sorcam bu miktar kimler için geçerli ben hep süt parası 122 tl 1. çocuk için 300 tl olan yazıları okudum benim bi arkadaşımda özel sektörde o da doğumda yüklü bi para aldı ama memurlar için geçerli değil sanırım dimi?

Hiç bilmiyorum ki okudum ama nedir nasıldır bilmiyorum umudum buradan birilerinin işi çözmesi :)

Hamişkolar biz hastaneden geldik çok şükür artik riskli gebelik grubundan çıkıp normal gebelik kategorisine tekrar girmişim Nst de biraz sancı çıktı ama ciddi birsey değil dedi doktorumuz. Oğlusum da 2055 gr 43 cm olmuş çok şükür atlattık galiba tehlikeyi az sadaka çok belayı def eder kızlar gücünüz yettiğince ne verebiliyorsanız verin nolur. Hiç birşey yoksa kuşlara ekmek kırıntısı koyun bebişlerimizin başının gözünün sadakası olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…