- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.641
Kasılma yok çok şiddetli de değil ama arka arkaya 3-4 kere oluyo acaba doğumu tetikler mi dedimcanım benim bildiğim öksürüğün tehlikesi var, hapşuruğun riski olduğunu hiç duymadım. Çok şiddetli değilse kasılma yapmıyorsa korkma derim.
Ay ne zevk alıyolar korkutmaktan ya çok ilginç.Aynen canım bayılıyorlar takma sen doktoruna danış o ne derse ona inan. Bana da kadının biri karnın aşağı inmiş doğum yakın herhalde filan dedi telaş yaptım. Kaç kişiye sordum yok aşağıda değil dediler. Cumaya da kontrole gideceğim inş.
Haci seriften siparis ettim canim.aslinda erken 37 de falan siparis edilebilir.ama benim kizin heran gelebilme ihtimali oldugu icin erken hallettim.serin kuru yerde 3 ay muhafaza ediliyo.dolaptada 6 ay.disarda tutmak istemedim bende dolaba kaldirdim.kutuda geldi zaten doguma giderken aticam cantaya cikicam kismet olursa tabiçikolata için erken değilmi nerede saklayacaksınız erimesin de hangi siteden yaptırdınız acaca hacı bekir mi?
Tansiyon normal bence. Hamilelikte biraz düşüyor. Baş dönmesi çarpıntı halsizlik vs yapmıyosa sorun yokKızlar evde tansiyonumu ölçüyorum genellikle büyük tansiyon 9 veya 10, küçüğü 7 çıkıyor sizce düşük mü bir de bugün ayağıma çok feci şekilde kramp girdi canım çok yandı nedeni ne olabilir
Canim tam emin degilim ama sikinti olmadigini biliyorum.oksurmek tehlikeli mesela onu biliyorum.ama hapsurmanin riski oldugunu sanmiyorum.bilen arkadaslar yardimci olurGüzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Canım nasıl gidiyorCanim tam emin degilim ama sikinti olmadigini biliyorum.oksurmek tehlikeli mesela onu biliyorum.ama hapsurmanin riski oldugunu sanmiyorum.bilen arkadaslar yardimci olur
Doktora gittiğimde en son senin ölcümlerinle aynıydı birsey demedi sorun değil demek ki . Nedeni krampların magnezum eksikliği ben hergün şase kullanıyorum istersen doktoruna danış senin icin en uygun magnezium neyse onu vericektir . Ertesi gün bile yeri ağrıyo o krampların gecmis olsunKızlar evde tansiyonumu ölçüyorum genellikle büyük tansiyon 9 veya 10, küçüğü 7 çıkıyor sizce düşük mü bir de bugün ayağıma çok feci şekilde kramp girdi canım çok yandı nedeni ne olabilir
Ben ilk gebeliğimde bu hapsurma sorununu yasadım alerjik saman nezlisiymiş gebelikte olusan deniz suyu vermişti rahatlatması için doktoruna danıs istersen çok zorluyo bu durum çünküGüzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Ben bugun doppler e girdim zorla da olsa yüzünün bi kısmını gördüm eşime benzettim :) saçları varmış demekki esmer olacakmatsiyahoje ohooo ben de günde ard arda kuvvetlice kaç kere hapşırıyorum dr sorun yok demişti..
inşaallah bi şey olmaz..ne doğurması ayol..bu sallama konuşan insanların ağzına terlikle vurmak istiyorum
@Nurmuratkf oh iyi yapmışsınız
kızcen nasıl kg doğum vs dr ne dedi..bir de tulum takımı kaça aldın nerden aldın canım.
gunesim demek başı dönmüş..hayırlarla sağlıkla gelsin bebişler ..kilol sağlık demek değil tabi ki..sağlık olsun
Arkadaşlar bilgisi olan var mı 4099 gibi bir miktardan bahsediyor :) İki sitede gördüm bugün ama başka bir eşy vardır mutlaka diyorum.Bir bakarsanız sevinirim.
İş göremezlik ödeneği
http://www.milliyet.com.tr/izin-kullananlar-dikkat-paranizi/ekonomi/detay/2250087/default.htm
ay o süslü tulumu sordum nette 60 dedi sadece bi tulum şapka eldivenBen bugun doppler e girdim zorla da olsa yüzünün bi kısmını gördüm eşime benzettim :) saçları varmış demekki esmer olacakdoppler doktoru da bakti kendi doktoruma da gosterdim normal doğum pozisyonunda dedi beslenmesi normal dedi 1900 gr 41cm civarı dedi önemli olan bizim için şu an beslenmesi dedi damarları vs hepsine bakıldı şükür beslenmesi normalmis İzmir deyim ben Konakta hastane çıkışta kemer altına gittim oradan aldım süslemesiz 15 benimki 20 lira. Süslemesizleri bi kadın almış götürmüş nette satacakmis işte oralardan 15 e alıp millet 80 e 90 a satiyolar pembe tulu de yatağıma ve bebeğimin yatağına kurdele yapıcam artarsa da hastanedeki kapıyı üstten yan şekilde bi kez sarcam. Tuluma şu an harf dikiyomus bitince atarım buraya :)
Ben de bugün rüyamda yikiyordum hangi deterjanı kullandınız acaba misler gibi Güle güle giymesi dileğiyleTeyzeleri biz Ertuğrul un cicilerini yıkıyoruz
. Hayrlısı canm cok harktlı bşde asagı baskı yapıyor neyse 1.2hafta daha dayansnda daha hazrlklrm eksık tabeki tamamlayamdmmatsiyahoje ohooo ben de günde ard arda kuvvetlice kaç kere hapşırıyorum dr sorun yok demişti..
inşaallah bi şey olmaz..ne doğurması ayol..bu sallama konuşan insanların ağzına terlikle vurmak istiyorum
@Nurmuratkf oh iyi yapmışsınız
kızcen nasıl kg doğum vs dr ne dedi..bir de tulum takımı kaça aldın nerden aldın canım.
gunesim demek başı dönmüş..hayırlarla sağlıkla gelsin bebişler ..kilol sağlık demek değil tabi ki..sağlık olsun
cnm sen hangi hastaneye gidiyordunBen bugun doppler e girdim zorla da olsa yüzünün bi kısmını gördüm eşime benzettim :) saçları varmış demekki esmer olacakdoppler doktoru da bakti kendi doktoruma da gosterdim normal doğum pozisyonunda dedi beslenmesi normal dedi 1900 gr 41cm civarı dedi önemli olan bizim için şu an beslenmesi dedi damarları vs hepsine bakıldı şükür beslenmesi normalmis İzmir deyim ben Konakta hastane çıkışta kemer altına gittim oradan aldım süslemesiz 15 benimki 20 lira. Süslemesizleri bi kadın almış götürmüş nette satacakmis işte oralardan 15 e alıp millet 80 e 90 a satiyolar pembe tulu de yatağıma ve bebeğimin yatağına kurdele yapıcam artarsa da hastanedeki kapıyı üstten yan şekilde bi kez sarcam. Tuluma şu an harf dikiyorum bitince atarım buraya :)
Benimki de şapka eldiven tulum 20 lira eda baby markası dedi duymadım hic daha önce bebek alisverisi yapmadığım içinay
ay o süslü tulumu sordum nette 60 dedi sadece bi tulum şapka eldiven
oha yanii..
mersin de bulabilsem öyle uygun alsaaam
Hayat a gidiyorum. Hayrlısı canm cok harktlı bşde asagı baskı yapıyor neyse 1.2hafta daha dayansnda daha hazrlklrm eksık tabeki tamamlayamdm
cnm sen hangi hastaneye gidiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?