2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım ssklı çalışanlar çalışamadığı ayların maaşını devletten 2/3ünü rapor süresi bitince alabiliyor

Ay sinir şeyler. Sanki çocuk afedersin çıkışta bekliyor. Benim ablam pencere kapı duvar siliyordu portatif merdiven üstünde hiç bişeycik olmadı Allah a şükür. Tabi ben o kadar abartmıyorum

Canım ssklı çalışanlar çalışamadığı ayların maaşını devletten 2/3ünü rapor süresi bitince alabiliyor
Çalışamadığımız süre derken yani 16 hafta ya da ya da 13 haftayı kastediyoruz değil mi? Ücretsiz izin zaten dahil edilmez de gözden kaçan bir şey olmasın diye soruyoum.Yeni mi çıktı bu ben bugün gördüm.Çevremde kaç doğum oldu alan da görmedim hiç.

Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi, yolu kadınlarklübünden geçmiş, nerdeyse herşeyi buradaki arkadaşlardan öğrenmiş ve paylaşmış, şu an 13 aylık olan bir kız annesiyim :) Herkese Allah öncelikle sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve bebekleriniz sağlıkla büyüsün diyorum :)

Bildiğiniz gibi bebeklerimiz doğumdan 15 gün sonra d vitamini kullanmaya başlıyor. Sağlık ocağının verdiği devit BHA (koruyucu) yani kanserojen madde içeriyor. BHA sız damla malesef bizim ülkemizde yok, Amerika'da satılıyor. Kendi kızım için binbir zorlukla bulduğum ddrop d vitaminini yeni anneler ve bebekleri için getiriyorum..İlgilenirseniz bana mesaj atabilirsiniz, detayları paylaşabilirim..bebeklerimiz sağlıkla büyüsün..bunun dışında 1 senelik anneden istediğiniz herhangi bir geri bildirim varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler

çalışmadığımız o 16 haftanın parasını sgk maaşımızın 2/3 ü oranında izin süresi bitince bize veriyor.. ziraat bankasından alınıyor.. ama bu farklı bişey mi bilmem.. mesela sen 2000 tl maaş ile çalışıyorsun diyelim ayda 1300 olacak şekilde toplu 4 aylığını 16. haftan bitince alabiliyorsun.

Valla canim yatmaya devam ediyorum.15 20 dk ayakta kalayim agrilarim ve asagi dogru asiri baski oluyo.yemek hazirlamak ve yemek disinda kalkmamaya calisiyorum.srnin nasil gidiyo ?
Bende yemek ve tuvalet dışında yatıyorum dün biraz ciktim belim agridi cuma kontrol var gittikçe korkuyorum

Cok sevindim cnm insallah darisi basimiza. Esmaul husna okumakta cok faydali gercekten

Yeni değil canım. Ben 4,5yıl önce ilk doğumumda aldım, doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta işgöremez raporu alıyorsun, ssknı durduruyorsun ya işte o sürede işverenin vermediği maaşın 2/3ünü devlet veriyor.

Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum

Helal olsun canım, dualarımız seninle ve miniğinle, inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Canım sigortanı yatırırken asgari ücret üzerinden yatırıyorlarsa onun 2/3ünü alırsın. Bir araştır istersen sonradan hayal kırıklığı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…