- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.701
Canim hersey hayırlısı ile sağlıkla sihatle dönün inşallah. Allah yardımcin olsun. Habersiz bırakma biziKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Bayıldım, herşey çok güzel. Sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah canımperdemiz halimiz ve lambamiz eksik
Rabbim senin ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun.Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Aman canim yorma kendini dinlenmeye bak.hazirliklarini falanda erkenden bitirmeye bak.insanin kafasi daha rahat oluyo oyle.az kaldi artik mutlu sona :)Bende yemek ve tuvalet dışında yatıyorum dün biraz ciktim belim agridi cuma kontrol var gittikçe korkuyorum
Allah yardimcin olsun canim.sag saglim bebegini kucagina al insallah.guzel haberlerini bekliyoruz mutlaka unutma biziKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Bu bahsettiginiz sey dogum parasimi acaba canim.anlamadim pek birsey bu konularda cahilim birazYeni değil canım. Ben 4,5yıl önce ilk doğumumda aldım, doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta işgöremez raporu alıyorsun, ssknı durduruyorsun ya işte o sürede işverenin vermediği maaşın 2/3ünü devlet veriyor.
Ay sinir şeyler. Sanki çocuk afedersin çıkışta bekliyor. Benim ablam pencere kapı duvar siliyordu portatif merdiven üstünde hiç bişeycik olmadı Allah a şükür. Tabi ben o kadar abartmıyorum
esfrllh canım, çalışan anneler iş göremez raporuyla 16haftalık maaşını devletten alıyor canımBu bahsettiginiz sey dogum parasimi acaba canim.anlamadim pek birsey bu konularda cahilim biraz
O nun da sınavları protein teslimleri var o yüzden girmiyo@jindam da yok o da girmiyor iyilerdir umarım
matsiyahoje canlar artık biraz daha dikkatli olmak zorundayız ama inanın sakınan göze çöp batıyor biraz rahat olmak önemli. Doktorum 10 kilonun üzerini taşıma, bardak almak için uzan ama tutup da perde asma dedi mesela. Yani abartmamak lazım kısaca, çünkü son zamanlarda beklenmeyen doğumların çoğunun hikayesinde kapı duvar sildim, halı sildim vs gibi hikayeler çokça [/QUaa nasıl yani şimdi sgkdan zaten 16 haftalık maaşımızı alıcaz birde artı para mı oluyo
aa nasıl yani şimdi sgkdan zaten 16 haftalık maaşımızı alıcaz birde artı para mı oluyoKızlar net bilgi aldım arkadaşım muhasebeci; toplam 16 haftalık izin süresince maaşınızı almama durumunda anneyi korumaya yönelik analık iş göremezlik ödeneği ssklı annelere rapor sonunda ödeniyor. Bunu haketmek için de 1 yıl içinde en az 90 gün priminizin ödenmesi gerekiyor. Ayrıca diyelim ki izin süresince sigortanız devam ettrildi ve ücretinizde yatırıldı bu sizin ödeneği almanıza engel değil, işveren kendi rızası ile bunu yatırabilirmiş. Açıklaması da;
Kadın sigortalının doğumdan önce ve sonraki sekiz haftalık sürelerde işyerinde fiilen çalışmamış olmasına rağmen işveren tarafından atıfet kabilinden(rızaen) ücret ödenmesi ve sigortalılık bildirimin devam ettirilmesi hiçbir şekilde geçici iş göremezlik ödeneğini etkilemez.
Ay hayırlı olsun şimdiden benim sınıfımda da burak isimli öğrencim var geçen gün öyle içim aktı ki çocuğa dedim oğlum olsa ismini koyardımBen ulaştım sonuca çok şükür
32.haftada oğlumun ismini netleştirdik. BURAK ımız geliyor...
matsiyahoje ciğim listeye ekleyebilirsin bu arada oğlumun ismini...
Darısı @isimbulamayananne ye olsun
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.. İnşallah en sağlıklı şekilde atlatırsınız ve bize güzel haberlerini verirsin inş.Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Hayır artı para yok, bazı arkadaşlar bilmiyorduaa nasıl yani şimdi sgkdan zaten 16 haftalık maaşımızı alıcaz birde artı para mı oluyo
Allah yardimcin olsun canım sağlıkla al kucağına miniginiKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
He bildigimiz dogum parasi o zaman.bende 32 de calisamaz raporunu verdim.dedim acaba farkli bi konudan mi bahsediliyo tesekkur ederimesfrllh canım, çalışan anneler iş göremez raporuyla 16haftalık maaşını devletten alıyor canım
vur kız vur ıslak tuvalet terliğiyle vurmatsiyahoje ohooo ben de günde ard arda kuvvetlice kaç kere hapşırıyorum dr sorun yok demişti..
inşaallah bi şey olmaz..ne doğurması ayol..bu sallama konuşan insanların ağzına terlikle vurmak istiyorum
@Nurmuratkf oh iyi yapmışsınız
kızcen nasıl kg doğum vs dr ne dedi..bir de tulum takımı kaça aldın nerden aldın canım.
@gunesim demek başı dönmüş..hayırlarla sağlıkla gelsin bebişler ..kilol sağlık demek değil tabi ki..sağlık olsun
canım allah yardımcın olsun dualarım seninle.Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Bem öyleyim canım bardak alırım ne bileyim market poşeti taşıyorum zaten market poşeti en fazla 5 kilo. fazlasını poşet taşımıyo. bulaşık mk doldurma boşaltma yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum aslında. bilmiyorum hata mı yapıyorum çevrem çok tepki gösteriyomatsiyahoje canlar artık biraz daha dikkatli olmak zorundayız ama inanın sakınan göze çöp batıyor biraz rahat olmak önemli. Doktorum 10 kilonun üzerini taşıma, bardak almak için uzan ama tutup da perde asma dedi mesela. Yani abartmamak lazım kısaca, çünkü son zamanlarda beklenmeyen doğumların çoğunun hikayesinde kapı duvar sildim, halı sildim vs gibi hikayeler çokça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?