2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Canim hersey hayırlısı ile sağlıkla sihatle dönün inşallah. Allah yardımcin olsun. Habersiz bırakma bizi

Bende yemek ve tuvalet dışında yatıyorum dün biraz ciktim belim agridi cuma kontrol var gittikçe korkuyorum
Aman canim yorma kendini dinlenmeye bak.hazirliklarini falanda erkenden bitirmeye bak.insanin kafasi daha rahat oluyo oyle.az kaldi artik mutlu sona :)

Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Allah yardimcin olsun canim.sag saglim bebegini kucagina al insallah.guzel haberlerini bekliyoruz mutlaka unutma bizi

Bu bahsettiginiz sey dogum parasimi acaba canim.anlamadim pek birsey bu konularda cahilim biraz

Ay sinir şeyler. Sanki çocuk afedersin çıkışta bekliyor. Benim ablam pencere kapı duvar siliyordu portatif merdiven üstünde hiç bişeycik olmadı Allah a şükür. Tabi ben o kadar abartmıyorum

matsiyahoje canlar artık biraz daha dikkatli olmak zorundayız ama inanın sakınan göze çöp batıyor biraz rahat olmak önemli. Doktorum 10 kilonun üzerini taşıma, bardak almak için uzan ama tutup da perde asma dedi mesela. Yani abartmamak lazım kısaca, çünkü son zamanlarda beklenmeyen doğumların çoğunun hikayesinde kapı duvar sildim, halı sildim vs gibi hikayeler çokça

Kızlar net bilgi aldım arkadaşım muhasebeci; toplam 16 haftalık izin süresince maaşınızı almama durumunda anneyi korumaya yönelik analık iş göremezlik ödeneği ssklı annelere rapor sonunda ödeniyor. Bunu haketmek için de 1 yıl içinde en az 90 gün priminizin ödenmesi gerekiyor. Ayrıca diyelim ki izin süresince sigortanız devam ettrildi ve ücretinizde yatırıldı bu sizin ödeneği almanıza engel değil, işveren kendi rızası ile bunu yatırabilirmiş. Açıklaması da;

Kadın sigortalının doğumdan önce ve sonraki sekiz haftalık sürelerde işyerinde fiilen çalışmamış olmasına rağmen işveren tarafından atıfet kabilinden(rızaen) ücret ödenmesi ve sigortalılık bildirimin devam ettirilmesi hiçbir şekilde geçici iş göremezlik ödeneğini etkilemez.

aa nasıl yani şimdi sgkdan zaten 16 haftalık maaşımızı alıcaz birde artı para mı oluyo

Ben ulaştım sonuca çok şükür
32.haftada oğlumun ismini netleştirdik. BURAK ımız geliyor...
matsiyahoje ciğim listeye ekleyebilirsin bu arada oğlumun ismini...
Darısı @isimbulamayananne ye olsun
Ay hayırlı olsun şimdiden benim sınıfımda da burak isimli öğrencim var geçen gün öyle içim aktı ki çocuğa dedim oğlum olsa ismini koyardım çok beğendim buraklar hep çalışkan akıllı ve uslu oluyorlar en azından benim karşılaştıklarım

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.. İnşallah en sağlıklı şekilde atlatırsınız ve bize güzel haberlerini verirsin inş.

vur kız vur ıslak tuvalet terliğiyle vur

canım allah yardımcın olsun dualarım seninle.
hiç merak etme bebişin kocaman oldu kısa zamanda toparlar kendini

Bem öyleyim canım bardak alırım ne bileyim market poşeti taşıyorum zaten market poşeti en fazla 5 kilo. fazlasını poşet taşımıyo. bulaşık mk doldurma boşaltma yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum aslında. bilmiyorum hata mı yapıyorum çevrem çok tepki gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…