- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.721
Canim hata yapmiyosun emin ol.cok pimpirikli olmakta iyi degil bence.bende gecen haftaya kadar yapiyodum onlari.benim yapmamam lazimdi tabiki ama insan gunluk hayata kaptiriyo kendini napalimBem öyleyim canım bardak alırım ne bileyim market poşeti taşıyorum zaten market poşeti en fazla 5 kilo. fazlasını poşet taşımıyo. bulaşık mk doldurma boşaltma yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum aslında. bilmiyorum hata mı yapıyorum çevrem çok tepki gösteriyo
gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikte
Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Ben daha komiğini söyleyeyim, ben alışmışım eğri oturmaya. Tabi göğüsler de iyice büyüdü eğri oturunca karnıma değiyorlar. Bizimki de karnımdan göğsüme bi vuruyorbide şey çok komik ya, babası karnımı öpünce bebiş bi zıplıyo Çok tatlılar yaa çok ozleyecegim bu hisleri...
Canım artık kampanyalar hep var, ben bu yüzden almadım yani kaç kilo doğacak bilmiyorum da doktor 3500'ü kesin görür dedi ama ilk etapta kilo kaybı da oluyor vs hemen hemen tüm bebeklere ilk günler yenidoğan uyar diye düşünüyorum aman olmazsa da hediye ederim birilerine...Sonrasında bakarım...Hazır olsun da
Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Bem öyleyim canım bardak alırım ne bileyim market poşeti taşıyorum zaten market poşeti en fazla 5 kilo. fazlasını poşet taşımıyo. bulaşık mk doldurma boşaltma yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum aslında. bilmiyorum hata mı yapıyorum çevrem çok tepki gösteriyo
İsteyken sisiyor sanirim oturmaktan ama sabaha onmis olup tekrar sisiyor ama oersembe kontrolum var nolur nolmaz baktirayimeğer aniden ve çok şişti ise lütfen doktora görün ve mutlaka idrar tahlili yaptır, özellikle protein bakılsın. önemli olabilir.
hala isim bulamadımkızımın adı masal uyumlu olsun dedim ama yok yo k yok
ama benim kızım olacak teyzesiiiiiidünya ?? severim ve erkeğe yakışıyor :)
Günaydın kuzularin güzel anneleri
Bol tekmeli güzel haberli bir hafta olsun inşallahben bu hamileligimde acayip süte takmış durumdayım günde neredeyse 1 lt soğuk süt içiyorum
Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
ama benim kızım olacak teyzesiiiiii
Allahım yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle al yavrunu kucağına inşallahh...Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?