2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Doktor izinli olunca ne oluyor? nöbetci doktor mu doguma giriyor.

Ben erken basladim sanirim. Hic aklimda yokken annem ye cok faydali dedi sonra baktim sanciyi tetikliyo falan yaziyo heryerde deneyim bi dedim bide nefsime hakim olamadim frenleyemedim kendimi :)
Hergun 3tane yiyorum bakalim henuz oglan yerinde duruyo :)

Canım sigortanı yatırırken asgari ücret üzerinden yatırıyorlarsa onun 2/3ünü alırsın. Bir araştır istersen sonradan hayal kırıklığı olmasın
yok benim maaşımla aynı yatıyor sigortam arkadaşa örnek olarak 2000 verdim :)ne kadar yatarsa yatsın 2/3 alacağız dimi.. keşke aydan aya devam etse ya toplu verileceğine

Evet canım öyleymiş,amcam muhasebeci o bilgi verdi banada,4 bin tl kadar para veriyor sgk dedi yaşadık eşime diyorum bana iyi davran:))
Aslında aldığımız para da yeniymiş gibi sunmuşlar ben de dün öğrendim aslını. 16 hafta zaten maaş almıyoruz o paraymış verilen bu para.Kuzenim de almış hatta.

Aman canim yorma kendini dinlenmeye bak.hazirliklarini falanda erkenden bitirmeye bak.insanin kafasi daha rahat oluyo oyle.az kaldi artik mutlu sona :)
Hazırlıklar bitti sayılır oda bavul hazır canim genelde istirat etmeye devam bir ay dan az kalmaya başladı diyebiliriz heyecan artiyor

Güzel isimlerden birini kapan anne :)
Hayirli olsun :) adiyla saglikli mutlu yasasin insallah.
Kismetse topigin son isim bulani olmak istiyorum :) son cinsiyet ogreneni olabilmismiydim tam hatirlayamadim simdi bari bu olsun :)
Canım seni geçebilirim bu konuda, kızımda karar veremeyen karı koca olarak doğumdan nerdeyse 1 ay sonra kimlik çıkardık :) şimdi de aynı durumdayız :)

Günaydın kızlar herkese sevgiler selamlar matsiyahoje kızımin adı zeynep ece olacak kismetse hazırlıklar bavul bitti sayılır istirat e devam cuma gorcez ınsaalh kizimi kontrol var.

Güzel isimlerden birini kapan anne :)
Hayirli olsun :) adiyla saglikli mutlu yasasin insallah.
Kismetse topigin son isim bulani olmak istiyorum :) son cinsiyet ogreneni olabilmismiydim tam hatirlayamadim simdi bari bu olsun :)
Son isim bulanı olma canım yaa... Daha hazırlık yapacaksın, bunu çikolatası var süsü var. Bul biran evvel. Çok uzatma arayı. Birde bebeğini karnında ismiyle sevmek çok güzel bir duygu. İlk oğlumun cinsiyetini öğrenir öğrenmez Ömer diye sevdik, bu oğlumda çok geç kaldık ve bu beni çok rahatszı etti. O yüzden bir an önce bulda ismiyle sev bebişini...

yok benim maaşımla aynı yatıyor sigortam arkadaşa örnek olarak 2000 verdim :)ne kadar yatarsa yatsın 2/3 alacağız dimi.. keşke aydan aya devam etse ya toplu verileceğine
Evet yatırılan tutarın 2/3ü olacak benim bildiğim. Dediğin gibi ay ay alsaydık yükümüzü hafifletirdi çok iyi olurdu

Canım seni geçebilirim bu konuda, kızımda karar veremeyen karı koca olarak doğumdan nerdeyse 1 ay sonra kimlik çıkardık :) şimdi de aynı durumdayız :)

ya ben bi kac isim buluyorum mesela esime diyorum sence nasil diye guzelmis bu da guzelmis yok bu olmasin vs o benden kararsiz olunca bi yere varamiyoruz benim kafam iyice karisiyo o zaman. Ama net biseyi belirleyip bu olsun dicem fikir versin diye beklemicem artik :)

Ne güzel olurdu ama hala çalışıyorummmm....
Kahvalti hazirlamaya cok useniyorum cook

Bazı işyerleri aylık ödemeye devam ediyor sonra sgkdan parayı toplu alıp işyerine ödüyorsun. Bizde o şekilde uygulama. Sen de bir sor istersen ik'ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…