2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kahvaltı hazırlayan koca candır...

temizliğe yardım eden, gözlerinin içine bakan kocalar üzülmesin :)
Saolsun valla kahvaltı ayda yılda bir hazırlar ama ewde yardım eder çok şükür ewi Süpür ur ben yorulmiyim diye kızıma gebeyken hep eşim yapmıştı

Saolsun valla kahvaltı ayda yılda bir hazırlar ama ewde yardım eder çok şükür ewi Süpür ur ben yorulmiyim diye kızıma gebeyken hep eşim yapmıştı

valla çok büyük nimet eşin yardımcı olması..
ben gebeliğimin başından beri hiç ev temizlemedim..ütü çamaşır yemek ben de temizlik onda
bazen vicdanen rahatsız olsam da çalışığım için susuyorum

Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah.. Allah yardımcınız olsun

Valla canım ben de aynıyım, doktorum başından beri zaten kimsenin sana hasta gibi davranmasına izin verme diyordu. Tabi bunda çok şükür bebeğin sağlıkla tutunması da önemli. Ben özellikle eşime ufak tefek alışveriş yaptırmıyorum ki gidip marketten alayım gün içinde hareket olsun diye. Dediğin gibi tabak çanak herşeyi kendim alıyorum mk kendim doldurup boşaltıyorum... Belki de bu yüzden şuan 9 kilo aldım sadece , benim de çevrem çok tepki gösteriyor ama inan kulak asmıyorum doktorum ne diyorsa o

Sen yanlış kişiye soruyorsun . Bize sor biz sana fikir veririz. Benim de oğlum olmasaydı babası hala karar verememişti. Oğlum karnımı Burak Burak diye seve seve babasına bu fikri alıştırdı...

maaşını verip vermemek iş verenin insiyatifinde yani rızaen senin maaşını yatırırsa da senin alacağın parayı etkilemiyormuş...
Oyle değil canım... Onlar senin maaşını yatırırsa raporlu olduğun sürede. Sen aldığın parayı işyerine veriyorsun.

Hurma çok faydali gerçekten katılıyorum canım

elelrine sağlık camnım

naısl malzemeler kullandın:=gerekli olanlar nedir-?
Sade tulum takımı aldım,(şapka,eldiven,tulum)wenice mağazasından aldım 13 tl ye. hobi mazemeleri satan tuhafiyeye gittim koydum tulumu üzerinde süsleri denedim:) 1,5 metre kadar incili güpür aldım,üzerindeki ufak güllerden 10 tane aldım,2 tanede göğsündeki ve şapkasındaki arma çiçekleri aldım..silikonla yapıştırmadım hayalet iple diktim hepsini..tasarım sana kalmış ama zaten tuhafiyeye git beliriyo kafanda :)çOk zevkli ama yapması:)

Bizde çok beğenerek koyduk. İnşallah oğlumda akıllı uslu bir çocuk olur. Ağbisine benzesin inşallah....
Tülay abla çok guzel isim eskilerden ve demode olmayan bir türlü. Bu arada sen hala abisi gibi uslu olsun diye hayal mi kuruyorsun bacim o iş zor ya ilki kolay büyümüş ise 2. Anasını aglatiyormus annelerin ben açıkçası hiç uslu sakin olacağını düşünmüyorum aksine gazlı asik suratli huysuz bir velet olacak benim ki nitekim bnm büyük sipa çok kolay büyüdü ben keyif ettim anneligin zorluklarını yasatmadi bana doğu benle uyudu benle kalktı yeme sorunu 0 uyku sorunu 0 gaz 0 masallahh vardı o yüzden bu velet bana çektirecek diyorum

Senin su yaptığının maliyeti sana taş çatlasa 30 tl ama dışarı da 100 tl denaşağı satisi yok gibi eline sağlık canım bu işi yaparak paraya para demeyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…