- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.801
Sen bi gitsene şurdan sabah sabah dedigi seye bak gitt
Bugun beyim hazırlamış bana kahvaltı
Saolsun valla kahvaltı ayda yılda bir hazırlar ama ewde yardım eder çok şükür ewi Süpür ur ben yorulmiyim diye kızıma gebeyken hep eşim yapmıştıkahvaltı hazırlayan koca candır...
temizliğe yardım eden, gözlerinin içine bakan kocalar üzülmesin :)
aa nasıl yani şimdi sgkdan zaten 16 haftalık maaşımızı alıcaz birde artı para mı oluyo
Saolsun valla kahvaltı ayda yılda bir hazırlar ama ewde yardım eder çok şükür ewi Süpür ur ben yorulmiyim diye kızıma gebeyken hep eşim yapmıştı
sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah.. Allah yardımcınız olsunKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Dun benimki aciktim dedi yemegi isitip yesene dedim doydu bi andaayda yılda bir yapıo işte o da bugün bi daha seneye artık
Bem öyleyim canım bardak alırım ne bileyim market poşeti taşıyorum zaten market poşeti en fazla 5 kilo. fazlasını poşet taşımıyo. bulaşık mk doldurma boşaltma yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum aslında. bilmiyorum hata mı yapıyorum çevrem çok tepki gösteriyo
Günaydın kızlar protein hangi tahlilde görülüyor
ya ben bi kac isim buluyorum mesela esime diyorum sence nasil diye guzelmis bu da guzelmis yok bu olmasin vs o benden kararsiz olunca bi yere varamiyoruz benim kafam iyice karisiyo o zaman. Ama net biseyi belirleyip bu olsun dicem fikir versin diye beklemicem artik :)
Kahvalti hazirlamaya cok useniyorum cook
Belirtileri neler ki ay korktum şimdiidrarda bakiliyor.ozellikle sislik vs varsa ilk bakilan seylerdeen.
daha gecen hafta arkadasimi acil doguma aldilar bu yuzden 33.haftada.cok dikkat edilmeli yani ekstra durum varsa hemen doktora
Oyle değil canım... Onlar senin maaşını yatırırsa raporlu olduğun sürede. Sen aldığın parayı işyerine veriyorsun.maaşını verip vermemek iş verenin insiyatifinde yani rızaen senin maaşını yatırırsa da senin alacağın parayı etkilemiyormuş...
Hurma çok faydali gerçekten katılıyorum canımhamişler sizinle birşey başlaşmak istiyorum. normal doğum yapacak arkadaşlar için. 38. haftadan itibaren günde5-6 hurma yiyin birde kabe den getirilen meryemana eli çiçeği var. doğuma giderken suya koyuyorsunuz. doğumunuz kolay oluyormuş Allahın izniyle . Rabbim hepimize kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah...
Sade tulum takımı aldım,(şapka,eldiven,tulum)wenice mağazasından aldım 13 tl ye. hobi mazemeleri satan tuhafiyeye gittim koydum tulumu üzerinde süsleri denedim:) 1,5 metre kadar incili güpür aldım,üzerindeki ufak güllerden 10 tane aldım,2 tanede göğsündeki ve şapkasındaki arma çiçekleri aldım..silikonla yapıştırmadım hayalet iple diktim hepsini..tasarım sana kalmış ama zaten tuhafiyeye git beliriyo kafanda :)çOk zevkli ama yapması:)elelrine sağlık camnım
naısl malzemeler kullandın:=gerekli olanlar nedir-?
Tülay abla çok guzel isim eskilerden ve demode olmayan bir türlü. Bu arada sen hala abisi gibi uslu olsun diye hayal mi kuruyorsun bacim o iş zor ya ilki kolay büyümüş ise 2. Anasını aglatiyormus annelerin ben açıkçası hiç uslu sakin olacağını düşünmüyorum aksine gazlı asik suratli huysuz bir velet olacak benim ki nitekim bnm büyük sipa çok kolay büyüdü ben keyif ettim anneligin zorluklarını yasatmadi bana doğu benle uyudu benle kalktı yeme sorunu 0 uyku sorunu 0 gaz 0 masallahh vardı o yüzden bu velet bana çektirecek diyorumBizde çok beğenerek koyduk. İnşallah oğlumda akıllı uslu bir çocuk olur. Ağbisine benzesin inşallah....
Sağol canım:) beğendiğine sevindim..ümraniyedeyim ben büyük bi tuhafiye var bizim burda ordan aldım..süper olmuş ellerine sağlık. cnm tülleri ve çiçekleri nerden aldın. istanbuldamısın.
Ama o süre içerisinde çalışmıyorsun ya güzel geliyor insana:) ayrı bi tatlı:)Aslında aldığımız para da yeniymiş gibi sunmuşlar ben de dün öğrendim aslını. 16 hafta zaten maaş almıyoruz o paraymış verilen bu para.Kuzenim de almış hatta.
Senin su yaptığının maliyeti sana taş çatlasa 30 tl ama dışarı da 100 tl denaşağı satisi yok gibi eline sağlık canım bu işi yaparak paraya para demeyenler varSade tulum takımı aldım,(şapka,eldiven,tulum)wenice mağazasından aldım 13 tl ye. hobi mazemeleri satan tuhafiyeye gittim koydum tulumu üzerinde süsleri denedim:) 1,5 metre kadar incili güpür aldım,üzerindeki ufak güllerden 10 tane aldım,2 tanede göğsündeki ve şapkasındaki arma çiçekleri aldım..silikonla yapıştırmadım hayalet iple diktim hepsini..tasarım sana kalmış ama zaten tuhafiyeye git beliriyo kafanda :)çOk zevkli ama yapması:)
Sağol tommbikcim:) beğendiğine sevindim,kızım bide annesinin emek ettiği bişeyi giysin dedim:) daha güzelleri senin olsun canım:)Çook güzel olmuş canım. Bizim topiğin ne becerikli hatunları varnış maşallah ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?