- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.761
Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Aynen canım ablama da anlatmaya çalışmıştım ama Allah'tan sorunsuz atlattımatsiyahoje canlar artık biraz daha dikkatli olmak zorundayız ama inanın sakınan göze çöp batıyor biraz rahat olmak önemli. Doktorum 10 kilonun üzerini taşıma, bardak almak için uzan ama tutup da perde asma dedi mesela. Yani abartmamak lazım kısaca, çünkü son zamanlarda beklenmeyen doğumların çoğunun hikayesinde kapı duvar sildim, halı sildim vs gibi hikayeler çokça
Erken dogum olmayacak olmasına sevindim canım maşallah diyim kızına hiç belli olmuyor o ölçümler doguya 3 dogar dediler 3.5 doğdu birde kilo çok önemli olmasın zaten 4 kilo doğurup da doğumdan sonra bu bebegine bakamayan anneler var biz allahın izniyle bomba ederiz onları sağlıklı besleyerekHayirli aksamlar canlar bugun doktor konrtlumuze gittik cok sukur iyi gecti ilk nst mizi cektirdik bizim kiz hic durmadi kipir kipir cok sukur suyu iyi esi iyi rahimagzi falanda kapali erken dogum gorunmuyo dedi doktor olculer hepsi bir hafta geri 1900-2000 kg arasinda doktor 2900-3000 kg arasi dogar buay beslrnmene cok dikkat et 3 kg mi gecerse iyi olur dedi ama 3 u gormiycez sanirim saglikli olsunda insallah artik iki hafta sonra grl ondan sonrada hatada bir geleceksin dedi 27 sinde anestezi ile gorusursun 1 temmuzda aliriz dedi ... esimle nst icin dogum katina cikinca bir tuhaf olduk oglumuzun dogumu geldi aklimiza etrafta heyecanla kosusturanlar bit aile camekandan yrnidogan bebeklerini seviyotlardi cok tatliydi kapilar hep suslu puslu cok ciciydi ordan cikinca kapi susunu asmak icin kapiya tul aldik artik az kaldi heyecan sarmaya basladi Allah im hepimize saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah...
Bende öyle biliyorum. Başka bir para değil yani. Aldığın brüt ücrete göre değişiyor.Yeni değil canım. Ben 4,5yıl önce ilk doğumumda aldım, doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta işgöremez raporu alıyorsun, ssknı durduruyorsun ya işte o sürede işverenin vermediği maaşın 2/3ünü devlet veriyor.
Korkma canım. Sağlıkla gelsin kuzun. Hep olumlu düşün.Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Hepinizden Allah razı olsun kizlar kendi sancim baslamazsa sabah dogumu doktor baslaticak ins baslar bi an oncede sunniye gerek kalmaz hepinize tşk ederim
rica ederim hiç olurmu öyle şey nereden bileceksin sayfalar çok hızlı ilerliyor ....:)ay çok özür dilerim, vallahi hep aklımda erkek var :) keşke kontrol etseydim, mahçup oldum şimdi
Bizde çok beğenerek koyduk. İnşallah oğlumda akıllı uslu bir çocuk olur. Ağbisine benzesin inşallah....Ay hayırlı olsun şimdiden benim sınıfımda da burak isimli öğrencim var geçen gün öyle içim aktı ki çocuğa dedim oğlum olsa ismini koyardımçok beğendim buraklar hep çalışkan akıllı ve uslu oluyorlar en azından benim karşılaştıklarım
illede uyumlu olsun sorunumuz yok ama ben öyle daha güzel olur diye düşündüm sadece.. babası ayşe yaz olabilir dedi ama ben taktım biraz sanırım...kumsal güzel hemde uyumlu fakat babası istemedi onu baştan beri yinede ikna çabalarım sürüyor ...fikirlerini bekliyorum tombiğim benim
Çook güzel olmuş canım. Bizim topiğin ne becerikli hatunları varnış maşallah ya :)Kızlarrr nasıl olmuşşş kendim yaptım kızımaaa
melek olabilir yanına bir isim daha koymak lazım benimde iki ismim var kızlarımında öyle olsun dimi:) ay ne çok şey istermişim yaaaaakans Maral veya Meral fonetik olarak uyumlu olabilir. Öykü de mana olarak uyumlu :)
Miray, Melek, Melis, Mina bunlar da güzel isimler, çok aşırı uyumlu olmasa da düşünebilirsin...
hayal uyuyor evet yinede devam edelim daha farklı bişiy buluruz belki :) ne yüzsüzüm yahuuHayal yada rüya geldi aklıma masalla anlamsal olarak da uyumlu hayal kafiyeli olarak da uyumlu sanki
en azından m harfi ile başlıyor :) anlamına bakayım çünkü bilmiyorum çok teşekkür ederim"Minel" de çok güzel canım düşün derim..
Güzel isimlerden birini kapan anne :)Ben ulaştım sonuca çok şükür
32.haftada oğlumun ismini netleştirdik. BURAK ımız geliyor...
matsiyahoje ciğim listeye ekleyebilirsin bu arada oğlumun ismini...
DarısıSuper_anne1411 ye olsun
Malesef kpssydiSana güveniyorum canım bulucan inşallah.sınav kpss miydi canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?