2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
Aynen canım ablama da anlatmaya çalışmıştım ama Allah'tan sorunsuz atlattı

Erken dogum olmayacak olmasına sevindim canım maşallah diyim kızına hiç belli olmuyor o ölçümler doguya 3 dogar dediler 3.5 doğdu birde kilo çok önemli olmasın zaten 4 kilo doğurup da doğumdan sonra bu bebegine bakamayan anneler var biz allahın izniyle bomba ederiz onları sağlıklı besleyerek

Bende öyle biliyorum. Başka bir para değil yani. Aldığın brüt ücrete göre değişiyor.

Günaydın güzel hamiskolar biz bugün g ezmelere gidiyoruz bebek alışverişine bugün artık herşeyini tamamlayacagim ogluskomun bir tek yıkama utuleme dogum temizliği kalıyor geriye sonra da sancı bekleyecegiz allah in izniyle vaktiyle gelir inşallah bu arada benim bebe dunden beri hareket etme olayını abarttı sabaha kdr hicmi durmaz bir çocuk kemiklerim felaket ağrıyor sanırım buda abimiz gibi irikemikli olacak her hareketinde irkiliyorum. Kaburgalarimi kırıp çıkacak saniyorum resmen hareketli olması avantaj tabi yeri var hala içerde

hamişler sizinle birşey başlaşmak istiyorum. normal doğum yapacak arkadaşlar için. 38. haftadan itibaren günde5-6 hurma yiyin birde kabe den getirilen meryemana eli çiçeği var. doğuma giderken suya koyuyorsunuz. doğumunuz kolay oluyormuş Allahın izniyle . Rabbim hepimize kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah...

Günaydınn, tatlı anneler...
Dün iş görmezlik raporumu aldım
Kendi doktoruma da muayene oldum ve oğlum yüzünü göstermedi maalesef. 2 gündür karnıma kasığıma değişik sancılar giriyordu ve bebeğimin baş aşağı döndüğünü tahmin ediyordum, yanılmamışım. Artık ayağa kalktığımda yürümek daha bir zor hale geldi. Karnımın altından tutma ihtiyacı hissediyorum :) 32+1 de 2 kg olmuşuz. Çok şükür bir sağlık sıkıntımız yok. Bayramda doktorum izinli olacağını söyledi, umarım bebeğim o ara gelmeyi düşünmez ve zamanını bekler :)
Bu arada süt, pekmez ve balığı ihmal etmemem gerektiğini doktorum bir kez daha vurguladı. Haziran ayı itibari ile her gün 1 saat yürüyüş yapmamı önerdi.

Bizden bu kadar...

Bizde çok beğenerek koyduk. İnşallah oğlumda akıllı uslu bir çocuk olur. Ağbisine benzesin inşallah....

akans kumsal nasıl?
İlle de uyumlu mu olması lazım?
illede uyumlu olsun sorunumuz yok ama ben öyle daha güzel olur diye düşündüm sadece.. babası ayşe yaz olabilir dedi ama ben taktım biraz sanırım...kumsal güzel hemde uyumlu fakat babası istemedi onu baştan beri yinede ikna çabalarım sürüyor ...fikirlerini bekliyorum tombiğim benim

akans Maral veya Meral fonetik olarak uyumlu olabilir. Öykü de mana olarak uyumlu :)

Miray, Melek, Melis, Mina bunlar da güzel isimler, çok aşırı uyumlu olmasa da düşünebilirsin...
melek olabilir yanına bir isim daha koymak lazım benimde iki ismim var kızlarımında öyle olsun dimi:) ay ne çok şey istermişim yaaaa

Güzel isimlerden birini kapan anne :)
Hayirli olsun :) adiyla saglikli mutlu yasasin insallah.
Kismetse topigin son isim bulani olmak istiyorum :) son cinsiyet ogreneni olabilmismiydim tam hatirlayamadim simdi bari bu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…