- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.741
Hayal yada rüya geldi aklıma masalla anlamsal olarak da uyumlu hayal kafiyeli olarak da uyumlu sankiama benim kızım olacak teyzesiiiiii
Kendin mi yaptın gerçekten ellerine sağlık süper gözüküyorKızlarrr nasıl olmuşşş kendim yaptım kızımaaa
Eki Görüntüle 1836944 @batideniz gecen hafta bu tahlili yaptirmistim cnm protein bu di mi
Valla kızlar bende sizin gibi düşünüyor çok dikkat etmiyordum kendime . Pamuk ipliğine bağlı değil ya ne olcak sanki diyordum hep ağır kaldırıyor yukarılara uzanıyordum ki perşembe gününe kadar. Perşembe günü bi sancı girdi karnimin sağ tarafina geçmedi bi türlü dr a gittik apar topar sancı çıktı nst de serum taktilar ağır kaldırma kendine dikkat et bu aylarda çok oluyor dedi dr neyse cuma iyiydim diye cumartesi yürüdüm alışveriş yaptım çok yoruldum makina bosalttim vs sonuç pazar günü yine başladı agrilarim hemde karnimin solunda da vardı artık aksama kadar dinledim geçmedi sabah dr a gittik 5 gun rapor yazdı bugün hiç bir şey yapmadım aksama kadar yattım oturdum iyiyim şükür ama biraz fazla hareket etsem başlıyor yine. Diyeceğim o ki sizde benim gibi düşünmeyin kendinize çok dikkat edin 37 ye kadar çalışmayı düşünürken 32 yi nasıl getirecegimi düşünür oldum hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil pişman olacağınız şeyler yapmayın ben çok pişman oldum hiç sakinmadim hep xok yordum kendimi onemsemedim ins erken doğum fkn olmaz da vaktin de alırım evladimi kucağıma dualarinizi eksik etmeyin.
Vay vay vayyyyy süper olmuş eline sağlıkKızlarrr nasıl olmuşşş kendim yaptım kızımaaa
Evet canım kendim yaptım instagramda sordum 100 tl dedi dedim kendim yaparım gittim malzrmeleri aldım 35 tlye mal ettim baktığımdanda bin kat güzel oldu:)) eşimde beceremezsin demişti ona inat yaptım sırf:)) daha güzelleri senin olsun canım:)Kendin mi yaptın gerçekten ellerine sağlık süper gözüküyor
Hiç sormaaa ne hamarat ne hamaratVay vay vayyyyy süper olmuş eline sağlıkhamarat insanın hali başka canıınmmmmmmmmmmm
Allah yar ve yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın inşallah..haberdar edersin bizi canım,mis kokulu bebişine kavuşuyosun ne güzelHepinizden Allah razı olsun kizlar kendi sancim baslamazsa sabah dogumu doktor baslaticak ins baslar bi an oncede sunniye gerek kalmaz hepinize tşk ederim
"Minel" de çok güzel canım düşün derim..hala isim bulamadımkızımın adı masal uyumlu olsun dedim ama yok yo k yok
Canım çok güzel olmuşperdemiz halimiz ve lambamiz eksik
Evet canım öyleymiş,amcam muhasebeci o bilgi verdi banada,4 bin tl kadar para veriyor sgk dediArkadaşlar bilgisi olan var mı 4099 gibi bir miktardan bahsediyor :) İki sitede gördüm bugün ama başka bir eşy vardır mutlaka diyorum.Bir bakarsanız sevinirim.
İş göremezlik ödeneği
http://www.milliyet.com.tr/izin-kullananlar-dikkat-paranizi/ekonomi/detay/2250087/default.htm
Evet canım kendim yaptım instagramda sordum 100 tl dedi dedim kendim yaparım gittim malzrmeleri aldım 35 tlye mal ettim baktığımdanda bin kat güzel oldu:)) eşimde beceremezsin demişti ona inat yaptım sırf:)) daha güzelleri senin olsun canım:)
Hepinizden Allah razı olsun kizlar kendi sancim baslamazsa sabah dogumu doktor baslaticak ins baslar bi an oncede sunniye gerek kalmaz hepinize tşk ederim
Kızlarrr nasıl olmuşşş kendim yaptım kızımaaa
Allah yardımcınız olsun canım....Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah suyum ve nisanim geldi hastaneye yatisim yapildi yarinda dogumumu baslaticaklar sizleri korkutmak istemen hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?