2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Senin su yaptığının maliyeti sana taş çatlasa 30 tl ama dışarı da 100 tl denaşağı satisi yok gibi eline sağlık canım bu işi yaparak paraya para demeyenler var
Aynen öyle valla canım,instagramda gördüm sordum 100 tl dedi,sanki ne var da 100 tl diyolar anlamıyorum..ondan daha süslüsünü güzelini yaptım 35 tl ipinden iğnesine kadar tüm masrafı..yazık günah ya bilmesek az yutturucaklar..

Bazı işyerleri aylık ödemeye devam ediyor sonra sgkdan parayı toplu alıp işyerine ödüyorsun. Bizde o şekilde uygulama. Sen de bir sor istersen ik'ya.
bizimkiler maalesef yapmıyor onu canım. geçen bir arkadaşım sgk ile görüş yapıyorlar bazen dedi

ben elemeği ürünleri çok seviyorum..
alt açma mindeirmi, emzirme önlüğü, kirli torbası bez torbası hep kendim diktim..
bunu da istiyorum iinan...
en iyisi önce tulum takım uygun bi yerden bulup almak..sonrasında ver elini tuhafiyeye :)

elelrine sağlık çok çok güzel olmuşlar

Yaaaa ben bu gerçeğe inanmak istemiyorum.... Karnımda bile bunu belli ediyor zaten,canıma okuyacak farkındayım ama benim dualarım oğluma benzemesi yönünde... Allah kabul eder belki... İkinciler daha zor oluyormuş bunun da farkına vardım hamileliğimde...

yaaa harika olmuş bayıldımmm ellerinize sağlık. bende bebek hediyelik süslemeleri için malzeme alacağım ama netten alabileceğim bi yer arıyorum
canım netten bildiğim tek yer instagramda çok site var ama pahalı tanesi 4 tl ye gelen şeyleri sen malzemeciden alıp 1 tlye mal edebilirsain

güzelmiş canım ama ben hiç düşünmedim babyshower maksat muhabbet olsun diye yapılabilir eğlenceli geçmiştir eminim herşey çok güzel görünüyor.
aynen benim zaten o gün arkadaşlarımla günüm vardı hazır toplanmışken bizde maksat eğlence olsun diye yaptık aynen bol fotoğraf amaç zaten :)))

Canım ödemin çok fazla ise doktoruna söylediğinde mutlaka idrar testi ister zaten ama panikleme her ödem idrarda protein anlamına gelmiyor ve olsa da çoğu zaman tehlikeli düzeyde olmuyor
Tamam canım çok sağol insan korkuyor iste kontrole gidince söyleyeyim

kızlar şimdi alo 170 i aradımda eski bir rapor param için.Şunu da öğrendim eğer iş yerimizin bağlı olduğu muhasebe aydan aya gösterirse raporu maaş gibi aydan aya alabilirmişiz.. yok göstermezse toplu olurmuş. ben aydan aya istiyorum da hiç etrafınızda yadan aya alan varmı ?

dilekçe vererek aydan aya alınabiliyormuş..
sgk ya bildirmek gerek bi de iş yerinize...

Kizlar ciktik kontrolden biz.2150 gr dan 2366 gr olmus 1 haftada.doktorum iyi dedi.boyumuzda 47 cm.guzel dinlenmissin dedi gecen haftaya gore kafasini daha iyi gormus.cok sevindim icim rahatladi.nst mizde iyi cikti.haftada 1 mutlaka gorusucez artik.Dua edenden etmeyenden Allah razi olsun

Ilk defa duydum canim bende merak ediyorum dogum parasi nasil hesaplaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…