2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm çok doğru diyosun ama işte insan takıyo kafaya bende de kızımda yok haftasıyla uyumlu değil yok kilo vermiş bu bebek kolunda bacağında uyumsuzluk var sen yat hastaneye müşahede altında kal sabah çıkarsın dediler gece 1 de benden habersiz suni sancı vererek doğumu başlattılar tabi ilk çocuk yıl 2007 ve ben 20 yaşındayım şimdi olsa hepsini mahvetmiştim bu dediklerim de ankara büyük doğumda oluyo ve kızım sorunsuz dünyaya geldi şuanda da maşallahı var sapasağlam allah uzun ömür versin bunda da karın çevresi geri deyince ona kafam takılıyo zamanla ilerler mi diye beslenmeyle alakalı deyince dr fark açılmadan kapatayım istiyorum canım derdim bu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım benim

Canım deme öyle allah korusun ya
geçen ben de oldum senni gibi...uykudan uyandıdı resmen bulantım...zar zor elki 45 dk kıvrandıktan sonra istifraa etim...bi 45 dk da karın ağğrısı çektim sonrasında ishall....saat geceyarısı 3.15 ti..dr um.sabaha kadar kontrollü ol tekrar kusma ishal olursa derhal gel. bir kereyle kalırsa muhtemelen zehirlenmişsin dedi...nitekim inek süütü kaynatmıştım yatmadan 2 bardak içmiştim.söleyemedim adama süttten diye :))))alllah korudu...artık ağzıma sürmüorum inek sütü ...belki sana da yediğin dokumuştur...dikkat et..devam ederse git ...geçmiş olsunn

ee cnm 38+0 39.haftaya girişş oluyor zaten

Canım çok teşekkür ederim haklıaın doğum sancıso olsa anlardım. Acemilik işte :) şimdi iyiyim çok şükür

Kiloya ve bel çevresine takılmamak lazım, beni ayrıntılıya gittiğim perinatolog baya rahatlattı o konuda. Nitekim 35in içindeyim kızım 2275gr şu an, bu haftasında 2,5kg ı geçen minnaklarımız var topikte ama hepsi anne babanın genetik yapısıyla ilgili bu olayların. Ben tam vaktinde 2800 doğmuşum, kızımın 4 kg olmasını beklemiyor doktorlar da haliyle, maks 3 kg olur dediler bana.

Muz yediğin gün kuru incir de ye muhakkak kabızlık yapmaz hemde incir de bol kalsiyum var üzerine şu iç rahatlıkla yersin muz yersin

Masallah canim ben korkuyorum sirf bubyuzden sezeryan olacak buyuk ihtimalle
Bunun kararını verecek olan sensin tatlım hangisi hayırlı ise o olsun benim 1 cocugum daha olduğu için bakıma ihtiyaçları var çabuk toparlanmak adına normal yapmam gerekli kimseden kimseye fayda yok benim hemen ayağa kalkmam gerek

İnşallh ikimizimde küçülür ve yok olur. Bugünlerde kalır herşey

Ayy ne güzel darısı başıma inşallah. Dr çok gevşek duruyo tehlikeli değil dedi. İnşallah öyle olur
Canım benim kızımda da bir doktor boynuna dolanmış normal doğum riskli dedi, başka doktor çok normal bir durum dedi ve normal doğum yaptım. Hiç takma kordon meselesini, bazı doktorlar sezeryan yapmak için yapıyor bunu

Canım yorganinda yırtık çıktı valla zaten içime sinmemisti bu model çok hoş oldu cibinlikte bulutlu olunca cuk oturdu süper oldu bence insanbuL

Sağol cnm rahatladım valla ya. Sezerysan istemiyorum çünkü. Allah nasip ederde normal yaparım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…