- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.641
Şimdilik öyle diyolar canım ama tabi belli değil doğduğu zamanki solunum durumuna bağlı. Akciğeri usg de tam göremiyorlar tam net yorum yapamıyorlarHicbirsey olmucak canım merak etme doğar doğmaz amaliyat olacaktı dimi ? Duadan başka çaremiz yok . Sonra da doktorlara guvencez
Canım bugünlere geldik şükürler olsun bu zamana kadar beklemiş bu sefer de gelmedi bundan sonra korkma canım. bol su ve dinlen. Allahın izniyle vakitlice gelsinlerBen bu topigin en erken dogurani olcami dusunuyodum aslinda ama sabirli cikti kizim sukur cift rahimliyim evet be rekora gidiyorum 31 haftalik dogmustu oglum.gecen sefer kanamam oldugunda resmen digerinden adet görmüşüm hastanedeki doktorr oyle sey olmaz dedi ama kendi doktorum bir nevi adet dedi kasilip kanama yapmis dedi.bunda daha kendisiyle gorusmedim ogrencileri ilgileniyor bilgi veriyorlar kendisi carsamba gorup bilgilendirecek.cuma cok yorulmustum sanirim ondan oldu bu.insallah tekrari olmaz hergun bugun dogarmi stresi zor yaa dogum ne zaman diyolar bunun cevabi yok bende.saglikli doğsunda hepimizinki cekilen çile kutsaldir.
İnşallah canım benim. Cerrah iyi konuşuyosa korkma çünkü doktorlar genelde en kötüyü söylüyorlar. Bizde iyileşme başlamış ama hala kötü konuşuyorlar. Doktordan güzel şeyler duyuyosan gerçekten güzel bişeyler var demektir :)Beyin cerrahi na gösterdik sonucu canım evet sıvı birikmesi var ama beyin dokusu hasar görmemiş önemli olan bu dedi beyin yapısını dedi sıvı dan dolayi çok net yapıları görünmüyor dedim çokta korkmayın dedi açıkçası umut vari konuştu bu kez inşallah dediği gibi olur o sıvı cocugumun beynine zarar vermez
Evet canım aynı durumdayız. Aslında 38 de alalım dedi ama doğumhaneye gittim 38 de alınacak diye bi türlü 37+ mı 38+ mı karar veremediler. En son riske girmeyip 38+0 a yazdılar. Gittiğimse doktorla görüşeceğim bu konuyu çünkü doktor dedi ki zaten 2 hafta ilerde gidiyo eğer geç kalırsak kendi gelir dedi. Sanki 38+0 biraz riskli gibi geldi bana. Sen ne diyosun? Bebeğin hastalığından dolayı plansız doğarsa çok ciddi sıkıntı olur bizim için.
Evet bol sivi almaya calisiyorum dunden beri 6 serum yedim ne sanci kaldi ne kanama işin sirri suda hepimiz bol su icelimCanım bugünlere geldik şükürler olsun bu zamana kadar beklemiş bu sefer de gelmedi bundan sonra korkma canım. bol su ve dinlen. Allahın izniyle vakitlice gelsinler
Anladım canım bende durum biraz farklı benim hesaplı kitaplı doğması lazım. Önde gidiyo diye riske girmeyelim doğum başlamadan alalım dedi doktor. Ama sezeryanda bence en mantıklısı doğumun başlamasını beklemek o zaman tarihe bebek karar vermii olur daha sağlıklı olur bence deCanım işte benim de 36.haftada gözüküyordu cuma 34'de ama doktor etkilemeyeceğini söyledi, bir de ilk 3 ayın ultrason ölçümlerine baktı ilk 3 aydaki ölçümler adet tarihi ile uyumlu yani 3. aydan sonra 10-15 gün öne geçmiş tamamen gelişimi ile alakalı doğum tarihini etkilemez zaten dedi. Ama tabi 37.de karar veririz yine dedi, sanırım yine gelişimine bakacak ama şunu da konuştuk doğum başladığı zamanda sezaryene girebilirim hastahanem çok yakın zaten 15 dakikalık mesafede....En geç 1 temmuz dedi ama benim içime doğan sanki 20 sinden sonra olacak
Aynen öyle canım ya bi ara suyu boşladım hemen idrar yolları iltihabı oldum.Evet bol sivi almaya calisiyorum dunden beri 6 serum yedim ne sanci kaldi ne kanama işin sirri suda hepimiz bol su icelim
Anladım canım allah yardimciniz olsunŞimdilik öyle diyolar canım ama tabi belli değil doğduğu zamanki solunum durumuna bağlı. Akciğeri usg de tam göremiyorlar tam net yorum yapamıyorlar
Evet yanlış mı bakıyorum acaba
Kızlar benim Beşik doğumdan sonraya kaldı öyle karar aldık ta bişey sormak istyrm acaba ölçüleri olarak 60*120 mi olmalı 70*130 mu.bi türlü karar veremyrm 3-4 yaşına kadar kullanmayı düşünyrm
Besigimiz geldi kurdurduk oda yapmadım yatak odama kurdurdum zaten 2+1 de oturduğum için oda yapma gibi bi şansım da yoktu büyüyen beşik aldık ölçüsü 80x130 coalo marka
İyi geceler kızlar, nasılsınız herkes iyi mi. Benm ara ara kasık ve bacak arası ağrılarım çok oluyo. Sizdede var mı
demir eksiğim var cnmBu gece sorularla geldim kusura bakmayın kızlar ama bana doktorum geçen hafta kan tahlili yaptırdı ve b12 ve d vitaminim eksik diye devit damla ve b12 için de dodex iğne başladı. Ya fazla gelirse bebeğe bir zararı olursa diye endişeliyim. Bunları kullanan var mı başka?
demir eksiğim var cnmEki Görüntüle 1839707 Eki Görüntüle 1839707 .28.haftada..demir ilacını günde 2 ye yükselltmiştik.arada uyguluor,arada unutuyorum.aynı zamanda aynı tarihten beri dodex iğne kullanıyorum.o da düzenli sayılmazdı...bakalım dr um tekrar ne zaman tahlil isteyecek ve ne kadar yükselmiş değerim göreceğiz..senin değerlerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?