2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hicbirsey olmucak canım merak etme doğar doğmaz amaliyat olacaktı dimi ? Duadan başka çaremiz yok . Sonra da doktorlara guvencez
Şimdilik öyle diyolar canım ama tabi belli değil doğduğu zamanki solunum durumuna bağlı. Akciğeri usg de tam göremiyorlar tam net yorum yapamıyorlar

Canım bugünlere geldik şükürler olsun bu zamana kadar beklemiş bu sefer de gelmedi bundan sonra korkma canım. bol su ve dinlen. Allahın izniyle vakitlice gelsinler

İnşallah canım benim. Cerrah iyi konuşuyosa korkma çünkü doktorlar genelde en kötüyü söylüyorlar. Bizde iyileşme başlamış ama hala kötü konuşuyorlar. Doktordan güzel şeyler duyuyosan gerçekten güzel bişeyler var demektir :)

Canım işte benim de 36.haftada gözüküyordu cuma 34'de ama doktor etkilemeyeceğini söyledi, bir de ilk 3 ayın ultrason ölçümlerine baktı ilk 3 aydaki ölçümler adet tarihi ile uyumlu yani 3. aydan sonra 10-15 gün öne geçmiş tamamen gelişimi ile alakalı doğum tarihini etkilemez zaten dedi. Ama tabi 37.de karar veririz yine dedi, sanırım yine gelişimine bakacak ama şunu da konuştuk doğum başladığı zamanda sezaryene girebilirim hastahanem çok yakın zaten 15 dakikalık mesafede....En geç 1 temmuz dedi ama benim içime doğan sanki 20 sinden sonra olacak

Canım bugünlere geldik şükürler olsun bu zamana kadar beklemiş bu sefer de gelmedi bundan sonra korkma canım. bol su ve dinlen. Allahın izniyle vakitlice gelsinler
Evet bol sivi almaya calisiyorum dunden beri 6 serum yedim ne sanci kaldi ne kanama işin sirri suda hepimiz bol su icelim

Anladım canım bende durum biraz farklı benim hesaplı kitaplı doğması lazım. Önde gidiyo diye riske girmeyelim doğum başlamadan alalım dedi doktor. Ama sezeryanda bence en mantıklısı doğumun başlamasını beklemek o zaman tarihe bebek karar vermii olur daha sağlıklı olur bence de

Kızlar benim Beşik doğumdan sonraya kaldı öyle karar aldık ta bişey sormak istyrm acaba ölçüleri olarak 60*120 mi olmalı 70*130 mu.bi türlü karar veremyrm 3-4 yaşına kadar kullanmayı düşünyrm

70*130 bence, 60*120 3 yaşına kadar anca kullanırsın, sonrası olmaz bence, dar ve küçük gelir :)

İyi geceler kızlar, nasılsınız herkes iyi mi. Benm ara ara kasık ve bacak arası ağrılarım çok oluyo. Sizdede var mı

İyigeceler herkese

Yarın sabah 8.30 da kontrolümüz var artık haftada bir gitmeye başlayacağız ve ben ilk defa çok heyecanlı ve stresliyim. Çatı muayenesi yapacak diye tahmin ediyorum çok panik yaptım. Yaptıran var mı başka nasıl oluyor bilmiyorum. İnşallah oğluşum da iyidir sağ salim mutlu haberlerle döneriz.

Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin hayırlısıyla. Bu arada biz de beşiğimizi tamamladık.

Eklentiler

• image.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 133
Bu gece sorularla geldim kusura bakmayın kızlar ama bana doktorum geçen hafta kan tahlili yaptırdı ve b12 ve d vitaminim eksik diye devit damla ve b12 için de dodex iğne başladı. Ya fazla gelirse bebeğe bir zararı olursa diye endişeliyim. Bunları kullanan var mı başka?

demir eksiğim var cnm .28.haftada..demir ilacını günde 2 ye yükselltmiştik.arada uyguluor,arada unutuyorum.aynı zamanda aynı tarihten beri dodex iğne kullanıyorum.o da düzenli sayılmazdı...bakalım dr um tekrar ne zaman tahlil isteyecek ve ne kadar yükselmiş değerim göreceğiz..senin değerlerin nasıl ?

B12 167 çıkmış değeri
Demirim eksik değil ama günde 2şer adet hem demir hem de kalsiyum içiyorum.

D vitamini için de damla verdi işte bı devit damlayı arkadaşım bebeğinin ağzına da damlatıyordu onda görmüştüm. Yarın gidicem kontrole soracağım yine

@frontoza canım çatı muayenesi için erken değil mi? Bana 37-38. Hafta bakacağını söylemişti doktor. Ayrıca çatı muayenesinde kendini kasmazsan çok fazla acı olmuyormuş, ben yaptırmadım ama yaptırırken zihnimi başka şeylerle meşgul ederek derin derin ve yavaş yavaş burnumdan nefes alıp ağzımdan vermeyi düşünüyorum umarım işe yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…