- 22 Ocak 2008
- 8.895
- 8.904
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.601
Canım yorganinda yırtık çıktı valla zaten içime sinmemisti bu model çok hoş oldu cibinlikte bulutlu olunca cuk oturdu süper oldu bence @insanbuL
Amin canım hepimizinki inşallahGüzel sağlıklı günlerde huzurla uyusun Tosun pasa
Bebeğinin kalbinde ne sorun var canım?Hayirlisi olsun o zaman. Benim de bugun kontrolum vardı ama pozisyon çok ters olduğu için kalbi net goremedi birsey de diyemedi
Inşallah canım tek dileğim bu şuanİnşallh ikimizimde küçülür ve yok olur. Bugünlerde kalır herşey
Kalpte iki tane ekojenik odak yani parlama var canım normal bebeklerde de olabiliyormus ama kromozom bozukluğun Dada goruluyor mus ucku testim de riskli çıktı çok korkuyorumBebeğinin kalbinde ne sorun var canım?
Kalpte iki tane ekojenik odak yani parlama var canım normal bebeklerde de olabiliyormus ama kromozom bozukluğun Dada goruluyor mus ucku testim de riskli çıktı çok korkuyorum
Tmm cnm öyle yapayım o zaman teşekkür ederim ilgineMuz yediğin gün kuru incir de ye muhakkak kabızlık yapmaz hemde incir de bol kalsiyum var üzerine şu iç rahatlıkla yersin muz yersin
Hmmm anladım cnm ben de öyle kilolu bi bebek değilmişim eşim de öyle kızım da kilolu doğmadı neyse artık doğunca güzel beslicez kiloyu dışarda aldırcaz artık eşime bebek zayıfmış deyince bişey olmaz kolay doğurursun diyo :) gören de kaç doğum yapmış sanır :) melike (kızım) de küçük doğdu ama hemen kilo almaya başladı diyo ki doğru yaniKiloya ve bel çevresine takılmamak lazım, beni ayrıntılıya gittiğim perinatolog baya rahatlattı o konuda. Nitekim 35in içindeyim kızım 2275gr şu an, bu haftasında 2,5kg ı geçen minnaklarımız var topikte ama hepsi anne babanın genetik yapısıyla ilgili bu olayların. Ben tam vaktinde 2800 doğmuşum, kızımın 4 kg olmasını beklemiyor doktorlar da haliyle, maks 3 kg olur dediler bana.
Bi faydamiz olursa ne mutluTmm cnm öyle yapayım o zaman teşekkür ederim ilgine
Bunun kararını verecek olan sensin tatlım hangisi hayırlı ise o olsun benim 1 cocugum daha olduğu için bakıma ihtiyaçları var çabuk toparlanmak adına normal yapmam gerekli kimseden kimseye fayda yok benim hemen ayağa kalkmam gerek
Guzel olma canim eline saglikBez pastasi yaptım nasıl olmuş kizlar
Bez pastasi yaptım nasıl olmuş kizlar
Bende yapmak istiyorum ama hiç bir fikrim yokBez pastasi yaptım nasıl olmuş kizlar
Anladım canım bu tarz şeyler yaşayıp hiçbir sıkıntısı olmadan doğan çok bebek var. İnşallah seninki de onlardan biri olur.Kalpte iki tane ekojenik odak yani parlama var canım normal bebeklerde de olabiliyormus ama kromozom bozukluğun Dada goruluyor mus ucku testim de riskli çıktı çok korkuyorum
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Temmuz anneleri olarak bi kermes açsak parayı kırardık ay maşallah becerikli annelerimizeBez pastasi yaptım nasıl olmuş kizlar
İnşallah canımKorkma cnm hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Kromozom bozuklukları tek bulgu olmuyor bir sürü belirtisi var. Onlar görünürdü olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?