2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selamun aleykum mutlu pazarlar yol arkadaslarim umarım herkes iyidir artık son haftalarimiz Rabbimyardimcimiz olsun insalhh bende logusa terligi tacı kapı susu falan kendim yapmaya özen gosteriyorum ki manevi ddeğeri olsun insanbuL canim yazmasamda takipteyim simdilik bir skinti yok dusundugun icin tesekkur ederim tatlim

Geçmiş olsun canim insalah atlatcaz bana da 3 hafta sabret dedi kanama olmassa ınsallah şu ana kadar olmadı plesanta kısmı kapatıo evde istirat et dinlen canim

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alır sonra bu yasattiklari için popo larını isirirriz
Ay sorma kopartıcam o koca poposunu
Benim bebekteki sorun da akciğerlerinde. Karnımdayken sıkıntı yok da doğunca ne olacak bilmiyoruz. Hiç doğmasın istiyorum hem karnımsa kalsın gık demem ömür boyu taşırım

Kızlar benim Beşik doğumdan sonraya kaldı öyle karar aldık ta bişey sormak istyrm acaba ölçüleri olarak 60*120 mi olmalı 70*130 mu.bi türlü karar veremyrm 3-4 yaşına kadar kullanmayı düşünyrm

Gözünaydınn. Zaten baya büyüdükleri için bundan sonrası kolay inş. Çok şükğr bu günlere geldik gerisi de gelecek çok sevindim

Çok şükür canım benim nedense içime doğdu senin hastadeyim kanamam var yazını görünce yok dedim bir aceleci bebek daha gelmicek dedim içimden. 3 hafta daha sabretsin annesi konuş onunla sen de bol bol dinlen kendini yorma. Çift rahimliydin galiba dimi acaba kanama diğer rahimden olabilir mi? Pek bilgim yok saçma bi soru sormuş olabilirim

Hicbirsey olmucak canım merak etme doğar doğmaz amaliyat olacaktı dimi ? Duadan başka çaremiz yok . Sonra da doktorlara guvencez

Haklisin canim ama ben yaoamam sanirim makesefki cok berbat tatli bi canim ve cok korkagin hafataua fakan gidip sezeryan tarihimi alicam sanirim ginul isterki normal olsun ama korkumu anlatamam
Canim ben de ilkinde sezeryan olmustum . Normal dogum diye gittik o kadar bekledik suni sanci felan acilma da olmadi.dogum masaina cikardilar suyumu patlattilar.sonra bebek kakasini yapmis.hemen sezeryana aldilar hastanede 2 gun zordu ama eve gelince hic yatmadim. Bi zorlugu olmadi bana.

Ben bu topigin en erken dogurani olcami dusunuyodum aslinda ama sabirli cikti kizim sukur cift rahimliyim evet be rekora gidiyorum 31 haftalik dogmustu oglum.gecen sefer kanamam oldugunda resmen digerinden adet görmüşüm hastanedeki doktorr oyle sey olmaz dedi ama kendi doktorum bir nevi adet dedi kasilip kanama yapmis dedi.bunda daha kendisiyle gorusmedim ogrencileri ilgileniyor bilgi veriyorlar kendisi carsamba gorup bilgilendirecek.cuma cok yorulmustum sanirim ondan oldu bu.insallah tekrari olmaz hergun bugun dogarmi stresi zor yaa dogum ne zaman diyolar bunun cevabi yok bende.saglikli doğsunda hepimizinki cekilen çile kutsaldir.

Canım nedir şimdi bebişin son durumu? Mr da baya net bilgi çıktı dimi?
Beyin cerrahi na gösterdik sonucu canım evet sıvı birikmesi var ama beyin dokusu hasar görmemiş önemli olan bu dedi beyin yapısını dedi sıvı dan dolayi çok net yapıları görünmüyor dedim çokta korkmayın dedi açıkçası umut vari konuştu bu kez inşallah dediği gibi olur o sıvı cocugumun beynine zarar vermez

Canım benimki tamamen korkudan sezaryen olacak, normal doğumdan travmatik derecede korkuyorum ama erken de alınmayacak yani 39+5'i falan bekleyeceğiz hatta 4o sonunda artık gelişimine göre, tabi o arada kendi gelmek isteyebilir tamamen doğal sürece bırakacağız...Dediğim gibi benim cuma günü döndü ama doktorum daha çok döner dedi

Evet çok doğru benim ki de o daha çok döner diyor ama yeri kalmayınca dönemez diye düşünüyorum ben

Sonuçta suyun içindeler canım bir de bizim gibi kemikleri sert değilki, çok takılmamak lazım 38-39 da doktorlar ciddiye alıyorlar pozisyonlarını sanırım...

Yok. Doğum iznime bu hafta başlayacağım. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bu üç hafta için yeni bir program yapılacak denildi.

ee sen iznini alıyorsan boşver ya yapsınlar programlarını ya da yerine biri gelsin seni ilgilendirmez ki, her halükarda sen hakkını kullanıyorsun zaten eylülde dönersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…