- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.621
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alır sonra bu yasattiklari için popo larını isirirrizAnladım canım bu tarz şeyler yaşayıp hiçbir sıkıntısı olmadan doğan çok bebek var. İnşallah seninki de onlardan biri olur.
beterim canım benim sakin ol herşey düzelecek ...hep aklımdasın dualarımdasın ...iyi düşün iyi olsunKanamam olmustu o yuzden doktor calisma dedi simdi tekrar var hastaneye yatirdi doktorum
Geçmiş olsun canim insalah atlatcaz bana da 3 hafta sabret dedi kanama olmassa ınsallah şu ana kadar olmadı plesanta kısmı kapatıo evde istirat et dinlen canimÇıktım çok şükür hastaneden bu seferde doğurmadım:) ama nişan gelmiş olabilir suyum falan gelmemis pembe kanama oluyodu sulu oda gecti en son hastaneden cikarken bitmişti yeni geldim eve inşallah sağ salim 3 hafta daha bekleriz
Ay sorma kopartıcam o koca poposunuİnşallah canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alır sonra bu yasattiklari için popo larını isirirriz
Gözünaydınn. Zaten baya büyüdükleri için bundan sonrası kolay inş. Çok şükğr bu günlere geldik gerisi de gelecek çok sevindimÇıktım çok şükür hastaneden bu seferde doğurmadım:) ama nişan gelmiş olabilir suyum falan gelmemis pembe kanama oluyodu sulu oda gecti en son hastaneden cikarken bitmişti yeni geldim eve inşallah sağ salim 3 hafta daha bekleriz
Çok şükür canım benim nedense içime doğdu senin hastadeyim kanamam var yazını görünce yok dedim bir aceleci bebek daha gelmicek dedim içimden. 3 hafta daha sabretsin annesi konuş onunla sen de bol bol dinlen kendini yorma. Çift rahimliydin galiba dimi acaba kanama diğer rahimden olabilir mi? Pek bilgim yok saçma bi soru sormuş olabilirimÇıktım çok şükür hastaneden bu seferde doğurmadım:) ama nişan gelmiş olabilir suyum falan gelmemis pembe kanama oluyodu sulu oda gecti en son hastaneden cikarken bitmişti yeni geldim eve inşallah sağ salim 3 hafta daha bekleriz
Hicbirsey olmucak canım merak etme doğar doğmaz amaliyat olacaktı dimi ? Duadan başka çaremiz yok . Sonra da doktorlara guvencezAy sorma kopartıcam o koca poposunu
Benim bebekteki sorun da akciğerlerinde. Karnımdayken sıkıntı yok da doğunca ne olacak bilmiyoruz. Hiç doğmasın istiyorum hem karnımsa kalsın gık demem ömür boyu taşırım
Canim ben de ilkinde sezeryan olmustum . Normal dogum diye gittik o kadar bekledik suni sanci felan acilma da olmadi.dogum masaina cikardilar suyumu patlattilar.sonra bebek kakasini yapmis.hemen sezeryana aldilar hastanede 2 gun zordu ama eve gelince hic yatmadim. Bi zorlugu olmadi bana.Haklisin canim ama ben yaoamam sanirim makesefki cok berbat tatli bi canim ve cok korkagin hafataua fakan gidip sezeryan tarihimi alicam sanirim ginul isterki normal olsun ama korkumu anlatamam
Ben bu topigin en erken dogurani olcami dusunuyodum aslinda ama sabirli cikti kizim sukur cift rahimliyim evet be rekora gidiyorum 31 haftalik dogmustu oglum.gecen sefer kanamam oldugunda resmen digerinden adet görmüşüm hastanedeki doktorr oyle sey olmaz dedi ama kendi doktorum bir nevi adet dedi kasilip kanama yapmis dedi.bunda daha kendisiyle gorusmedim ogrencileri ilgileniyor bilgi veriyorlar kendisi carsamba gorup bilgilendirecek.cuma cok yorulmustum sanirim ondan oldu bu.insallah tekrari olmaz hergun bugun dogarmi stresi zor yaa dogum ne zaman diyolar bunun cevabi yok bende.saglikli doğsunda hepimizinki cekilen çile kutsaldir.Çok şükür canım benim nedense içime doğdu senin hastadeyim kanamam var yazını görünce yok dedim bir aceleci bebek daha gelmicek dedim içimden. 3 hafta daha sabretsin annesi konuş onunla sen de bol bol dinlen kendini yorma. Çift rahimliydin galiba dimi acaba kanama diğer rahimden olabilir mi? Pek bilgim yok saçma bi soru sormuş olabilirim
Süper canım masallah kiz bitmiş ben yapmama kararı aldımBez pastasi yaptım nasıl olmuş kizlar
Yaaa neden bi tek ben mi yaptım olmazz bana eşlik etSüper canım masallah kiz bitmiş ben yapmama kararı aldım
Evet cok sukur tabi anne karnindaki 1 gun disardaki 10 gune bedel hergunu kiymetli ne durdular o kar. çok saolGözünaydınn. Zaten baya büyüdükleri için bundan sonrası kolay inş. Çok şükğr bu günlere geldik gerisi de gelecek çok sevindim
Beyin cerrahi na gösterdik sonucu canım evet sıvı birikmesi var ama beyin dokusu hasar görmemiş önemli olan bu dedi beyin yapısını dedi sıvı dan dolayi çok net yapıları görünmüyor dedim çokta korkmayın dedi açıkçası umut vari konuştu bu kez inşallah dediği gibi olur o sıvı cocugumun beynine zarar vermezCanım nedir şimdi bebişin son durumu? Mr da baya net bilgi çıktı dimi?
Haziran anneleri baslamis yavas yavas dogurmaya bende dun baktim:)
Senin nie sezeryandı ki bilmydm ben. Benimde bitti okul çok şükür de ben normal istediğim için dönmesini istyrm ama dün yine bobrekleri tekmelemeye geçti yan döndü sanırım kokyrm sırf bu yüzden sezeryan olmaktan aslında sezeryandan değil de ilk doğum ya mecbur bi durum da yok normal olsa daha iyi olur die düşünyrm
Evet çok doğru benim ki de o daha çok döner diyor ama yeri kalmayınca dönemez diye düşünüyorum ben
Yok. Doğum iznime bu hafta başlayacağım. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bu üç hafta için yeni bir program yapılacak denildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?