- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.681
ben yaptıracagım cnm. bi yere . arkadaşım yaptırmış foto gönderdi. güzeldi. ayet var içinde cerceve mıknatıslı.
Ben d vitamini ignesi ni kullaniorum b12 kızımda tablet kullandım canım çok düşükse b12 iğne verilio benim eşim kullanmisti fazla gelmes aksine eksikliği sıkıntı yaratirBu gece sorularla geldim kusura bakmayın kızlar ama bana doktorum geçen hafta kan tahlili yaptırdı ve b12 ve d vitaminim eksik diye devit damla ve b12 için de dodex iğne başladı. Ya fazla gelirse bebeğe bir zararı olursa diye endişeliyim. Bunları kullanan var mı başka?
kızlar kokulu taş magnet yaptıran ya da çevresinde yaptıranlarınız var mı_?
memnun kaldınız mı_?
magnet gibi mi yaptırdın yoksa kutu içerisnde kalacak şekilde mi :?Ben emzik şeklinde kokulu taş yaptırdım çok tatlı oldu :) kendim yapmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim...
magnet gibi mi yaptırdın yoksa kutu içerisnde kalacak şekilde mi :?
ben kokulu sabun yapıyordum önceleri ama uğraşmak istemedim şimdi ki istediğim kalıp da yok zaten
Aman hevesini al boşver ben doguda aldım hevesimi onunda etkisi varBenim yapıcak kimsem yok ztn ben de masada dekoratif dursun magnetler fln yaptım hastaneden gelince dizicem masama bakalim
Ne mutlu sana kuzumDevit 3 ben kullanıyorum canım 1 ay düzenli kullandım değerim arttı dr azalttı dozu doğumdan sonrada kullanabilirsin dedi şimdi çok düzenli kullanmıyorum ara ara kullanıyorum
idilduam 1cicek3bocek arkadaşım yapacakmis bana bez pastası :)
Kutuda yaptırdım. Magnet düşerse hemen kırılır diye düşünüyorum yaa.. nikah şekerim de magnetti biraz pişman oldum
günaydınlarrrr.bende cumartesi alışverişe hız verdim birtek bebek arabası ve puset kaldı.lohusa pijaması 2 adet aldım bebeğin biberonu emziği kıyafetleri bezi ıslak mendilini hastane odası için balon renkli şekerler sepeti hediyelik kolonya şışelerini daha birsürü şey aldım. pazar günü eşimle ardiyeyi boşalttık sağ olsun çok yoruldu ama çok düzenli oldu yinede iş bitmiyo ki bir tek hafta sonu olunca şimdi bebişin kıyafetleri yıkanacak hastane çantası hazırlanacak odasının son düzenlemeleri eşimin gardropu ramazan hazırlıkları var. Allah kolaylık versin bunlar güzel telaşlar severek yapıyo insan
Anladım ben de dyrm bi sorun yoktu sanki az çok biliyrz artık birbirimizi.korkuya bişey diyemem ya bazen ben de korkuyo gibi olyrm sonra cahil cesareti fırlatcm hemşirelik eline ne korkusu dyrm :) bakalım doğuma kadar nolck önce sağlık tabi sezeryana da mecbur kalırsam illa olmaz diyenlerden değilim.
kırıldı mı magnet düştü mü nikahındaki..bir de kokulu taş mıydı nikahta da_?
ay karar veremiyorummm
Belki yoğunluktan dikkat etmemissindir canım bişiler atistrip yatKızlar 2 gundur bebeğin hareketleri yavaşladı sertlik aynı derecede ve tekmeledigi zaman iyi ama eski durmamazliklari yok sizce doktorumu aramalı miyim 2 gundur kıyafet yika utu yap derken yoruldum ondan olabilir mi acaba suyu falan mi azaldı diyorum aklımda deli sorular napmaliyim
Yok nikah şekerim kokulu taş değildi ama magnetti, nikahta dağıtırken sorun olmadı da sonradan düşenler hep kırıldı hep çöpe gitti. Gerçi üzerinden 2buçuk sene geçti belki onun da etkisi vardır. Hiçbirşey sonsuza kadar sağlam kalamaz dimi yanisen içinden hangisi geliyorsa onu yaptır canım ya... peki magnet olunca ekstra pahalı olacak mı?
Yapıyorum kuzum bol süt protein ağırlık verdim ama bakalım yarın ne olacakBelki yoğunluktan dikkat etmemissindir canım bişiler atistrip yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?