2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Anladım ben de dyrm bi sorun yoktu sanki az çok biliyrz artık birbirimizi.korkuya bişey diyemem ya bazen ben de korkuyo gibi olyrm sonra cahil cesareti fırlatcm hemşirelik eline ne korkusu dyrm :) bakalım doğuma kadar nolck önce sağlık tabi sezeryana da mecbur kalırsam illa olmaz diyenlerden değilim.

ben medela kullandım ve çok memnun kaldım. tavsiye ederim ancak fiyatı diğerlerine göre biraz daha tuzlu olabilir. belki indirimde yakalayabilirsin.
benim şeker insülin sınırlarında dolandığından cumartesi kontrol için doktora gittik. yine sınırlardayız bakalım. eve dönüşte de biriktirdikçe biriktirmeyelim ihtiyaçları üç beş bir şey bakalım bebiş için dedim. aventi sorduk indirimdeymiş onu aldık. deneyip göreceğiz inşaallah iyi olur. sütümüz olsun bebekler doysun da...

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar anneler anne adayları..

zaman yaşarken yavaş gibi görünse de geriye dönüp baktığımızda su gibi akmış..

binlerce şükür ki oğluşum ile 31 hafta 3 gündür aynı bedendeyiz bin şükür...

sağlıklıca hayırlısıyla kavuşmak ve bir ömür sürdürmek nasip eylesin Rabb im ..

dün yavrucum için dikkat bebek var kitabı aldık :

kısmetse ilklerimizi unutmamak daima hatırlamak için..tavsiye ederim çok güzel bir anı..

bir de kolye aldık ..
el ayak izli isim yazan ; uzun zamandır istiyorduk kısmet bugünlereymiş..
çok tatlış :)

herkese bol tekmeli sağlıklı keyifli haftalar diliyorum..

Günaydın güzel anneler birkaç gundur havalar guzelken oglusun cicilerini yikadim utu yapmayı bu kadar sevecegimi düşünmezdim o bile ayrı keyif verdi. Bugunde kendi lohusaliklarimi yikayacagim terlik ve sacim için celenktaç siparişi verdim gelmesi 15 günü bulacak ondan sonra yavaştan çantamı hazırlar koyarım kenara artık en azından kıyafet yıkama sorunu kalktı yuk gitti uzerimden mis gibi kokuyor evin içi kendi gelse de daha rahat içimize çeksek o mis kokusunu

günaydın cnmmm. güle güle kullanın inşallah.

herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar olsun. sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim yüce Rabbimden.

kızlar bende dün bebeişimin ilk zamanlarda giyeceği çamaşırları nevresim battaniyelerini oyuncaklarını yıkadım bide üstüne fotoğrafını çektim ilk asışım olduğu için. o kadar yorgun olmama rağmn onları asmak hiç zorlamadı beni gecenin 12 sinde Rabbim giydirmeyide nasip eder inşallah hepimize

çokk teşekkür ederim canım.. bende biraz iş yapınca kalça ağrısından kımıldayamıyorum

elelrine sağlık
bebişler için bir şeyler yaparken insan yorulmuyor dediğin gibi aksina çok çok mutlu oluyor...
ay biz hiç oyuncak almadık
uyku arkadaşı almak istiyorum bi tane ama bakalım :)

Devit 3 ben kullanıyorum canım 1 ay düzenli kullandım değerim arttı dr azalttı dozu doğumdan sonrada kullanabilirsin dedi şimdi çok düzenli kullanmıyorum ara ara kullanıyorum

idilduam 1cicek3bocek arkadaşım yapacakmis bana bez pastası :)

canım bende de 4 -5 gündür karın ağrısı ishal oluyor. Hatta bana ddoğuma yakın ishal olunur karın ağrısı olur dendiğindne tedirginim. birde kızım ciddi kasılıyor resmen bi tarafım dağ gibi yükseliyor ve nefes alamıyorum sizlerde de varmı bunlar ? kasılmayı hissediyorum eskiden uzanınca olurdu şimdi iyice sık sık olur halde.. oturunca, ayakta uzanınca.. hatta belime de vuruyor ağrı kasılma ilk olunca anlamıyorum normal şeyller mi değilmi

evet canım, sen de bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın sonrasında da yine hep yanındayız en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır, dualarım hep seninle

gunaydin guzel annisler

dun gece hic ama hic durmadi kizim.ne tarafa donsem surekli bir hareket hali.uyuma pozisyonu alamadim.sonra nasi uyudum bilmiyorum.yazik esimi de rahatsiz etmisim demekki oturma odasina gitmis gece.ama ruyamda kizimi da gordum ilk kez.sezeryandan cikmisim ama o kadar iyiyimki sanki benden cikmamis o cocuk.bembeyaz yuzlu bir bebekti.allahim gercegini gormeyi nasip etsin.
ben bugun canta isine girisicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…