- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.661
Anladım ben de dyrm bi sorun yoktu sanki az çok biliyrz artık birbirimizi.korkuya bişey diyemem ya bazen ben de korkuyo gibi olyrm sonra cahil cesareti fırlatcm hemşirelik eline ne korkusu dyrm :) bakalım doğuma kadar nolck önce sağlık tabi sezeryana da mecbur kalırsam illa olmaz diyenlerden değilim.Canım benimki tamamen korkudan sezaryen olacak, normal doğumdan travmatik derecede korkuyorum ama erken de alınmayacak yani 39+5'i falan bekleyeceğiz hatta 4o sonunda artık gelişimine göre, tabi o arada kendi gelmek isteyebilir tamamen doğal sürece bırakacağız...Dediğim gibi benim cuma günü döndü ama doktorum daha çok döner dedi
Tmm öyle yapm çok sağol70*130 bence, 60*120 3 yaşına kadar anca kullanırsın, sonrası olmaz bence, dar ve küçük gelir :)
Tmm dır onu alm ben çok sağolSenam72015 canim 60*120 ikea besik var bende 4 yasindaki cocuk rahat yatamaz bence.2 bucuk en fazla 3 yasina kadar yatar.yayila yayila keyfince yatmasi icin buyuk olani tercih et
benim şeker insülin sınırlarında dolandığından cumartesi kontrol için doktora gittik. yine sınırlardayız bakalım. eve dönüşte de biriktirdikçe biriktirmeyelim ihtiyaçları üç beş bir şey bakalım bebiş için dedim. aventi sorduk indirimdeymiş onu aldık. deneyip göreceğiz inşaallah iyi olur. sütümüz olsun bebekler doysun da...ben medela kullandım ve çok memnun kaldım. tavsiye ederim ancak fiyatı diğerlerine göre biraz daha tuzlu olabilir. belki indirimde yakalayabilirsin.
Çok kişi olmaz oyle şey amacı başkasının yapması diyince soğudumYaaa neden bi tek ben mi yaptım olmazz bana eşlik et
hayırlı sabahlar anneler anne adayları..
zaman yaşarken yavaş gibi görünse de geriye dönüp baktığımızda su gibi akmış..
binlerce şükür ki oğluşum ile 31 hafta 3 gündür aynı bedendeyiz bin şükür...
sağlıklıca hayırlısıyla kavuşmak ve bir ömür sürdürmek nasip eylesin Rabb im ..
dün yavrucum için dikkat bebek var kitabı aldık :
kısmetse ilklerimizi unutmamak daima hatırlamak için..tavsiye ederim çok güzel bir anı..
bir de kolye aldık ..
el ayak izli isim yazan ; uzun zamandır istiyorduk kısmet bugünlereymiş..
çok tatlış :)
herkese bol tekmeli sağlıklı keyifli haftalar diliyorum..
Amin İNŞALLAH canım hepimiz huzurla mutlulukla kullanalım sizinkide çok tatlı Rabbim miniklerimizle doldursun İnşallahÇok güzelmiş güzel mutlu huzurlu günlerde kullanın inşallah:)
çokk teşekkür ederim canım.. bende biraz iş yapınca kalça ağrısından kımıldayamıyorumHayırlı geceler olsun annişler.. son sayfaları okudum. Herkesin sıkıntısına,s evincine yazmak istedim hem tlfnun şarji hem de benim şarjim son deminde :)
Akşama kadar ardiyeyi düzenledik,ogluslarimin odasını hazır ettik,kişliklari kaldırdım,alisveris yaptık derken kalçalarimdaki ağrı yeter gayrı dedi
Şimdi de ogluşla beraber yaticaz uykusu geç kaldı.
Aklımda kalanlar
defnekiz annen için dua edicem canim sağlıklı sonuçlar alın inşallah
@beteray inşallah bebişin bekler ve evinize dönersiniz iyi haberlerle...
@eastnbull canim dr un bisey demediyse sıkıntı yapma. Genelde doğuma kadar geçiyor. Sifa bulsun evlatlarımızı inşallah...
idilduam naptin bacım uyku setini kocandan habersiz değiştirdin mi yoksa :) cok güzel olmuş beşik
matsiyahoje tuvalete gidince geçiyorsa korkma canım aksi halde hiç bisey geçiremez sancini
@isimbulamayananne kim ne yaptı sana söyle bakim
@pinar39 @hayalim16 kızlar nerelerdesiniz göremedim bi kaç gündür
Ooo bizim hatunlar birinciyi dogurdu da ikinciye planlar yapmışlar :) hamişlik tatlı geldi kocaları da iyi bakıyor anladığım kadarıyla
günaydın cnmmm. güle güle kullanın inşallah.
herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar olsun. sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim yüce Rabbimden.
kızlar bende dün bebeişimin ilk zamanlarda giyeceği çamaşırları nevresim battaniyelerini oyuncaklarını yıkadım bide üstüne fotoğrafını çektimilk asışım olduğu için. o kadar yorgun olmama rağmn onları asmak hiç zorlamadı beni gecenin 12 sinde Rabbim giydirmeyide nasip eder inşallah hepimize
Bu gece sorularla geldim kusura bakmayın kızlar ama bana doktorum geçen hafta kan tahlili yaptırdı ve b12 ve d vitaminim eksik diye devit damla ve b12 için de dodex iğne başladı. Ya fazla gelirse bebeğe bir zararı olursa diye endişeliyim. Bunları kullanan var mı başka?
canım bende de 4 -5 gündür karın ağrısı ishal oluyor. Hatta bana ddoğuma yakın ishal olunur karın ağrısı olur dendiğindne tedirginim. birde kızım ciddi kasılıyor resmen bi tarafım dağ gibi yükseliyor ve nefes alamıyorum sizlerde de varmı bunlar ? kasılmayı hissediyorum eskiden uzanınca olurdu şimdi iyice sık sık olur halde.. oturunca, ayakta uzanınca.. hatta belime de vuruyor ağrı kasılma ilk olunca anlamıyorum normal şeyller mi değilmiAyy kızlar ayıptır söylemesi ishal olmuşum karnım ağrıyo doğurcam sanıyorum.
Tuvalete girince geçiyo. Sonra tekrar karnım ağrıyo.
Çok stres oldum ya acaba ishalden mi? yoksa bebekten mi oluyo da ishal denk mi geldi?
Ne yapsam ne diyorsunuz?
çok teşekkürler canım inşallah bugün çıkacak sonuççok geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşsin ve sonuçlarda temiz çıksın :)
Anladım canım bende durum biraz farklı benim hesaplı kitaplı doğması lazım. Önde gidiyo diye riske girmeyelim doğum başlamadan alalım dedi doktor. Ama sezeryanda bence en mantıklısı doğumun başlamasını beklemek o zaman tarihe bebek karar vermii olur daha sağlıklı olur bence de
Benim yapıcak kimsem yok ztn ben de masada dekoratif dursun magnetler fln yaptım hastaneden gelince dizicem masama bakalimÇok kişi olmaz oyle şey amacı başkasının yapması diyince soğudum
kızlar kokulu taş magnet yaptıran ya da çevresinde yaptıranlarınız var mı_?
memnun kaldınız mı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?