- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.701
Eki Görüntüle 1839764
yok canım tanesi 2,5 da anlaştık..
insanlar magneti buzdolabına asıyor da kesedir kokudur bunları kullanmıyor ki..
hatıra kalmıyor pek ..
bak beğendiğim modeller
canım bende de 4 -5 gündür karın ağrısı ishal oluyor. Hatta bana ddoğuma yakın ishal olunur karın ağrısı olur dendiğindne tedirginim. birde kızım ciddi kasılıyor resmen bi tarafım dağ gibi yükseliyor ve nefes alamıyorum sizlerde de varmı bunlar ? kasılmayı hissediyorum eskiden uzanınca olurdu şimdi iyice sık sık olur halde.. oturunca, ayakta uzanınca.. hatta belime de vuruyor ağrı kasılma ilk olunca anlamıyorum normal şeyller mi değilmi
bebeğim 3,75 fiyat verenlerde oldu çok araştırdım :)Sahihuban bu eklediğin model mi 2,5tl?bana pahalı geldi
Çok şirinmiş çok beğendim, güzel günlerde kullanın inşallahbu arada çok fazla düşünmeden hemen sipariş vermek lazım, bizim yaramazların ne zaman geleceği belli olmaz
araştırdıysan sıkıntı yok:)ben kokulu taş çok bakmadım da tombik ayaklar 1tlye falan rastladığım sayfalar vardı.hadi süsü püsü 2 olsun.ondan dedim.içine sindiyse fazla araştırmabebeğim 3,75 fiyat verenlerde oldu çok araştırdım :)
ki klasik leylekli bebekli vs magnetler bile 1,5-2 tl bu hem orijinal hem kokulu taş ..
ben 2,5 a bulduğuma seviniyorum
aynı model daha uygun yer varsaaa bakabilirim :)
Yaşadıklarının ayrıntılarını biz bilemeyiz tabi. Ama yuvanın da huzursuz etme kimse için. Bak kızında etkilenmiş,eşinde... hepimizin ailesiyle ilgili böyle şeyler olabiliyor. Ama silip atamiyorsun. Ne olursa olsun ailen arkanda bir dağ canim. İnşallah doğum anında her şey tatlıya bağlanırnasıl üzülmeyeyim bilsem... dünden bu yana ağlıyorum ...elbette çözüm değil biliyorum ama elimde değil işte...bir damla huzurum kalmadı kızım beni kaç kere yakaladı ağlarken ....tek benim başımda değil biliyorum etrafta bu yalnızlığı yaşayan çok insan var ama benim çok gücüme gitti bu zamana kadar tüm birikimimi onlara kaptırdım ortada kaldım şimdi ...herkes emekli oldu evini aldı sırtını döndü ...iki tabak yemek yiyorum diye daha geçen ay 5 kilo yağ 5 kilo salça aldım koydum evlerine ...daha neler neler aldım götürdüm sırf biraz kızıma bakıyorlar bir iki tabak yemek yiyorum diye ...görüşmek içimden gelmiyor artık çocuğumun yanında olan ikinci olay bu aynı ablam tarafından yapılan ...bir kız arkadaş şöyle demişti banada kırılmıştım ama haklıymış sanırım seni kıskanıyor olabilirler demişti konduramamıştım ama neden olmasın diyorum artık ... içim öyle doluki anlatamam ...doğumada eşim ve kızımla tek gitmeyi düşünüyorum artık ...
Çok sevindim canım. Yeter ki böyle güzel haberlerle gelCanim benim salı günü randevum var kismetse bakalım bebisi görücez 10 gün önce beyin cerrahi ile randevumuz vardı olumlu konustu rahatlattı biraz artık hayırlısı bakalım sanırım özel bir anne olacağım
Şanslı hatunsun vesselam. ben de son haline bayildimCanım yorganinda yırtık çıktı valla zaten içime sinmemisti bu model çok hoş oldu cibinlikte bulutlu olunca cuk oturdu süper oldu benceinsanbuL
çok tatlı bunlar ben malzememi aldım kendim yapacağım çünkü istediğim modele 4 tl dendiEki Görüntüle 1839764
yok canım tanesi 2,5 da anlaştık..
insanlar magneti buzdolabına asıyor da kesedir kokudur bunları kullanmıyor ki..
hatıra kalmıyor pek ..
bak beğendiğim modeller
Arada yaz canim son zamanlar birileri yazmayınca merak ederim ben artık doğumlar başlayabilir diyeSelamun aleykum mutlu pazarlar yol arkadaslarim umarım herkes iyidir artık son haftalarimiz Rabbimyardimcimiz olsun insalhh bende logusa terligi tacı kapı susu falan kendim yapmaya özen gosteriyorum ki manevi ddeğeri olsuninsanbuL canim yazmasamda takipteyim simdilik bir skinti yok dusundugun icin tesekkur ederim tatlim
Kızlar 2 gundur bebeğin hareketleri yavaşladı sertlik aynı derecede ve tekmeledigi zaman iyi ama eski durmamazliklari yok sizce doktorumu aramalı miyim 2 gundur kıyafet yika utu yap derken yoruldum ondan olabilir mi acaba suyu falan mi azaldı diyorum aklımda deli sorular napmaliyim
heeeeeeeh al benden de o kadar işte. ama ben yaklaşık 1 aydır hiç doğru düzgün uyuyamıyorumSelam annişler
Bugün sabahtan beri felaket nefes darlığı ve goğsumun tam ortasında ağrı hissediyorum.
Gece uykularim kötüleşti... dön dön uyuyamaz oldum sanki karnımda ağri oluyor gece.
havalar ısınmaya başladı.s sıcak basmaları,bunalmalar geliyor bana. Afedersiniz sutyene bile tahammülüm kalmıyor
Şikayet dolu bir mesaj oldu :) bana gore hamişligin en zor kısmına geldim. Ahh ah prenses gibi geçen ilk aylarim
Slm arkadaşlar bende de sürekli karın ağrısı oluyor bugünlerde.Birde Dr gittim bu hafta bebeğimin kilosu boyu ne kadar diye sordum kıvrık duran bir şeyin boyunu nasıl ölçebilirim diye çıkışti bana.
Evet ya çatı muayenesi Nasıl oluyor acaba ya ben de bilmiyor ve merak ediyorum bilenler anlatırsa çok iyi olurİyigeceler herkese
Yarın sabah 8.30 da kontrolümüz var artık haftada bir gitmeye başlayacağız ve ben ilk defa çok heyecanlı ve stresliyim. Çatı muayenesi yapacak diye tahmin ediyorum çok panik yaptım. Yaptıran var mı başka nasıl oluyor bilmiyorum. İnşallah oğluşum da iyidir sağ salim mutlu haberlerle döneriz.
Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin hayırlısıyla. Bu arada biz de beşiğimizi tamamladık.
Allah Allah ya niye çıkışıyormuş ki bütün doktorlar yaklaşık bi şey söylüyorlar ölçümlerden yola çıkarak.. Bence o bilmiyor gıcık şeySlm arkadaşlar bende de sürekli karın ağrısı oluyor bugünlerde.Birde Dr gittim bu hafta bebeğimin kilosu boyu ne kadar diye sordum kıvrık duran bir şeyin boyunu nasıl ölçebilirim diye çıkışti bana.
Slm arkadaşlar bende de sürekli karın ağrısı oluyor bugünlerde.Birde Dr gittim bu hafta bebeğimin kilosu boyu ne kadar diye sordum kıvrık duran bir şeyin boyunu nasıl ölçebilirim diye çıkışti bana.
O zaman normal bir durum yani ne bileyim her gebelik ayrı oluyor sanırım doğu doğuma 15gün kala falan durulmustu. O güne kadar tepis tepisti o yüzden evham yaptım bendeCanım artık büyüdükleri için hareketleri azalıyor çok normal takma kafanı, zaten artık tekme atmayacaklarda en fazla dönerse, gerinir , hıçkırırsa hissedersin. Alanları dar ve zamanın çoğunu uyuyarak geçiyorlar. Ben en son kıpır kıpır 7.ayda vs hissetmiştim. Doktorumda söyledi artık en fazla kayma şeklinde hissedersin ya da bir yere toplanır onu hissedersin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?