2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Eki Görüntüle 1839764

yok canım tanesi 2,5 da anlaştık..

insanlar magneti buzdolabına asıyor da kesedir kokudur bunları kullanmıyor ki..
hatıra kalmıyor pek ..

bak beğendiğim modeller

Çok şirinmiş çok beğendim, güzel günlerde kullanın inşallah bu arada çok fazla düşünmeden hemen sipariş vermek lazım, bizim yaramazların ne zaman geleceği belli olmaz

Canım ben de aynı durumdayım, merak etme normal doktorum sorun yok son ay artık zor geçecek dedi

Çok şirinmiş çok beğendim, güzel günlerde kullanın inşallah bu arada çok fazla düşünmeden hemen sipariş vermek lazım, bizim yaramazların ne zaman geleceği belli olmaz

saol canım
kesinlikle :)
hayırlısıyla sağlıkla haftalarımız geçsin bakalım..insan heyecanlanıyor...
ben yeğenlerimin doğum hediyelerini süslerini vs hep kendim yaptırdım .hevesim çok vardı..şimdi inşaallah sıra kendi çocuklarımızda inşaallah...

1,5 hafta içinde yapacağını söyledi bakalım..ama kapı süsü 1 ay sonraya sıra anca geliyormuş..
onu hemen sipariş etmem gerek sanırım

bebeğim 3,75 fiyat verenlerde oldu çok araştırdım :)
ki klasik leylekli bebekli vs magnetler bile 1,5-2 tl bu hem orijinal hem kokulu taş ..
ben 2,5 a bulduğuma seviniyorum
aynı model daha uygun yer varsaaa bakabilirim :)
araştırdıysan sıkıntı yok:)ben kokulu taş çok bakmadım da tombik ayaklar 1tlye falan rastladığım sayfalar vardı.hadi süsü püsü 2 olsun.ondan dedim.içine sindiyse fazla araştırma

Yaşadıklarının ayrıntılarını biz bilemeyiz tabi. Ama yuvanın da huzursuz etme kimse için. Bak kızında etkilenmiş,eşinde... hepimizin ailesiyle ilgili böyle şeyler olabiliyor. Ama silip atamiyorsun. Ne olursa olsun ailen arkanda bir dağ canim. İnşallah doğum anında her şey tatlıya bağlanır
.minik kuzu bayram havası yaratır ailenizde

Çok sevindim canım. Yeter ki böyle güzel haberlerle gel Allah in muvcizelerine tib bile inanamaz. İnşallah en güzel.mucizeleri sizinle olsun

Eki Görüntüle 1839764

yok canım tanesi 2,5 da anlaştık..

insanlar magneti buzdolabına asıyor da kesedir kokudur bunları kullanmıyor ki..
hatıra kalmıyor pek ..

bak beğendiğim modeller
çok tatlı bunlar ben malzememi aldım kendim yapacağım çünkü istediğim modele 4 tl dendi bende tanesini 1- 1.5 tl ye mal ederek yapacağım gibi

Arada yaz canim son zamanlar birileri yazmayınca merak ederim ben artık doğumlar başlayabilir diye

Canım artık büyüdükleri için hareketleri azalıyor çok normal takma kafanı, zaten artık tekme atmayacaklarda en fazla dönerse, gerinir , hıçkırırsa hissedersin. Alanları dar ve zamanın çoğunu uyuyarak geçiyorlar. Ben en son kıpır kıpır 7.ayda vs hissetmiştim. Doktorumda söyledi artık en fazla kayma şeklinde hissedersin ya da bir yere toplanır onu hissedersin diye...

heeeeeeeh al benden de o kadar işte. ama ben yaklaşık 1 aydır hiç doğru düzgün uyuyamıyorum o 20 li haftaların kıymetini bilecektik

Slm arkadaşlar bende de sürekli karın ağrısı oluyor bugünlerde.Birde Dr gittim bu hafta bebeğimin kilosu boyu ne kadar diye sordum kıvrık duran bir şeyin boyunu nasıl ölçebilirim diye çıkışti bana.

Canım zaten net ölçemiyorlar ama bu şekilde söylemesi de ilginç olmuş, gerçi onlarda haklı çünkü birçok aile yok 3800 dedin bebek niye 3200 doğdu, yok 55 cm dedim 48 cm doğdu diye doktora çıkışıyormuş....Benim doktorum omurgasını ve bacak ölçümlerini yapıp tahmini bir rakam söylüyor mesela geçen cuma gittiğimde en az 49 cm şuan doğumda da en az 52-54 cm arası bekliyorum dedi ama hassas ölçüm bunlar 50 cm de gelebilir....

Evet ya çatı muayenesi Nasıl oluyor acaba ya ben de bilmiyor ve merak ediyorum bilenler anlatırsa çok iyi olur

Allah Allah ya niye çıkışıyormuş ki bütün doktorlar yaklaşık bi şey söylüyorlar ölçümlerden yola çıkarak.. Bence o bilmiyor gıcık şey

hösst yani. öle saçmalık mı olur ya

O zaman normal bir durum yani ne bileyim her gebelik ayrı oluyor sanırım doğu doğuma 15gün kala falan durulmustu. O güne kadar tepis tepisti o yüzden evham yaptım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…