- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.721
Bir mal doktor vakası ile daha karşı karşıyayız allah ıslah etsin bunları zaten %100 sonuç vermez ne boy ne kilo ama oyle kıvrık duran birşey falan diye tasvirlemesi ne sinir bozucu. Boşver takma kafana az kaldı kurtulmaya bu modellerdenSlm arkadaşlar bende de sürekli karın ağrısı oluyor bugünlerde.Birde Dr gittim bu hafta bebeğimin kilosu boyu ne kadar diye sordum kıvrık duran bir şeyin boyunu nasıl ölçebilirim diye çıkışti bana.
Canım hiç düşünmeden değiştir bu doktoru, burdan sinirimi bozduSlm arkadaşlar bende de sürekli karın ağrısı oluyor bugünlerde.Birde Dr gittim bu hafta bebeğimin kilosu boyu ne kadar diye sordum kıvrık duran bir şeyin boyunu nasıl ölçebilirim diye çıkışti bana.
Bana cati muayenesi yapılmamıştı ilk bebegimde falan doktor yapmayacagim demişti sanırım rahim ağzı uzunluğu ultrason incelemelerinde belli ediyor kendini. Olmadan doğuma girdimdogurdum. Acikcasi tehlikeli geliyor cati muayenesi bana. Doğumu tetikliyor doktorlar. Birçok arkadaşım hep kanama yaşadı bu muayene sonrası ve erken dogum etti sıkıcı bir durum yani.Evet ya çatı muayenesi Nasıl oluyor acaba ya ben de bilmiyor ve merak ediyorum bilenler anlatırsa çok iyi olur
peki tam olarak nasıl yapılıyor ve neden yapılma ihtiyacı duyuluyor ki? birde tam olarak ne zaman yapıyorlarBana cati muayenesi yapılmamıştı ilk bebegimde falan doktor yapmayacagim demişti sanırım rahim ağzı uzunluğu ultrason incelemelerinde belli ediyor kendini. Olmadan doğuma girdimdogurdum. Acikcasi tehlikeli geliyor cati muayenesi bana. Doğumu tetikliyor doktorlar. Birçok arkadaşım hep kanama yaşadı bu muayene sonrası ve erken dogum etti sıkıcı bir durum yani.
evet ben de bu sorunun cevabını bekliyorum, gelip gidip bakıyorum almak için ama ne marka ve nasıl alacağımı bilemiyorumBugün çok şey soruyorum ama kızlar bu depend hasta bezi var ya ben oglumda kullanmadım hastanede bebek bezi gibi kocaman bisi takmislardi onla durmustum. Şimdi sıra geldi soruma kullanmış olanlar gulmesin cahilligime verin. Bu depend almaya gidecegim ama numaralı falan mi standart bişey mi sonuçta kilolu insan var zayıf insan var sıkıp rahatsız eden birşey mi yoksa rahat mi çok kişi süper bisi olduğunu söylüyor ama kullanmadigim için bilemedim aydınlatır misiniz beni
çok tatlı bunlar ben malzememi aldım kendim yapacağım çünkü istediğim modele 4 tl dendibende tanesini 1- 1.5 tl ye mal ederek yapacağım gibi
fotoları var ama atmaya fırsatım olmadı inşallah atamaya çalışacağım .ben arabaya bir türlü karar veremiyorum herkes birşeyler söylüyor ama hem ekonomik hem kullanışlı ve güzel olsun isteyince bir markaya biri iyi diyor diğeri kötü ne alacağımı bilmiyorumaldıklarınızın fotoları yok mu
çok merak ettim
ne güzel halletmişsin bir çok şeyi..
Slm arkadaşlar bende de sürekli karın ağrısı oluyor bugünlerde.Birde Dr gittim bu hafta bebeğimin kilosu boyu ne kadar diye sordum kıvrık duran bir şeyin boyunu nasıl ölçebilirim diye çıkışti bana.
Canım son haftalarda oluyor 37 38 başı gibi ama nasıl muayene ediyor bilmiyorum yaptirmadigim için bir aletlemi bakıyor yoksa ellemi muayene ediyor bilmiyorum ama yaptiran herkesin dediği tek şey çok kastım kendimi kanamam oldu canım yandi oluyor bilmiyorum o yüzden ben yirttim o muayenedenpeki tam olarak nasıl yapılıyor ve neden yapılma ihtiyacı duyuluyor ki? birde tam olarak ne zaman yapıyorlar
Zaten şu doktorların s ezaryeni erkene alma muhabbetini anlamıyorum ben bir bebeğe 41 hafta biçilmiş büyüyüp gelişimini tamamlaması için 36 37 sezaryenle alıyorlar bebek sorun yaşıyor sezaryen olacak olanlar 38 den önce aldirmayin bebeğikızlar mrb bişe sormak istiyorum size şimdi ben sezeryan düşünüyorum doktorumla henüz bişe konuşmadım ama forumlardan okuduğum kadarıyla bazı doktorlar almak istio erkenden bebişi doğum kanalına girme muhabbeti falan filan ama normal doğuma gidipte olmadığında sezeryana bile alınan arkadaşlar var ne gibi riskleri oluyo acaba? ayrıca tamam normal doğum sancılarının gelmesine kadar beklemesekte 39. hafta ciğerlerin gelişimine kadar beklesek sorun olur mu? yardımcı olabilir misiniz?
eklemeyi unuttum birde neden yapıldığı normal dogum yapacak olma ihtimali olanları ilgilendirir. Eğer normal dogum yapmak istemez iseniz bu muayene çok gereksiz zatenpeki tam olarak nasıl yapılıyor ve neden yapılma ihtiyacı duyuluyor ki? birde tam olarak ne zaman yapıyorlar
bende korse baktım ama o sıcakta korse nasıl kullanacağız ben sıkıntıya gelemem kalın ve sıkı sonuçta ben de sezeryan olucam nasıl bir korse alsam ?İlk doğumumda hastanede hasta bezi verdler ama eve gelince sadece depend kullandım ben çok rahattı gerçekten çünkü benim kanamam çoktu (sezeryanla doğum yaptım). Doğum sonrası doktora da danışıp korse kullanmaya başladım dependin üstüne korse kullanıyordum çok rahattı... Hatta yine aldım, resmini ekliyorum kızlar
Asıl sorumuz su canım evet güzel biseymis tescillendi ama numara numara mi bu ürün bebek bezi gibi zayıf insan var kilolu insan var çünkü her kişiye oluyor mu ben 62 hamile kaldim 68 69 arasiyim suan nasıl alacağımı bilmiyorumİlk doğumumda hastanede hasta bezi verdler ama eve gelince sadece depend kullandım ben çok rahattı gerçekten çünkü benim kanamam çoktu (sezeryanla doğum yaptım). Doğum sonrası doktora da danışıp korse kullanmaya başladım dependin üstüne korse kullanıyordum çok rahattı... Hatta yine aldım, resmini ekliyorum kızlar
Sezaryen de korse onermiyorlar ama ben normalim normal olursa bunda takicam sıkılsamda. Çünkü kilolarim hızlı gitmisti takmadigim için sarkmisti karnım falan çok kötü bir görüntü idibende korse baktım ama o sıcakta korse nasıl kullanacağız ben sıkıntıya gelemem kalın ve sıkı sonuçta ben de sezeryan olucam nasıl bir korse alsam ?
biz de yırtalım nolur ya, geçen anneme sordum ne zaman yapılır falan diye de. bizde öyle bir muayene yoktu biz öylece doğuma giderdik dedi. hem madem tahmin edilebiliyor ne gerek var gerilmeye.Canım son haftalarda oluyor 37 38 başı gibi ama nasıl muayene ediyor bilmiyorum yaptirmadigim için bir aletlemi bakıyor yoksa ellemi muayene ediyor bilmiyorum ama yaptiran herkesin dediği tek şey çok kastım kendimi kanamam oldu canım yandi oluyor bilmiyorum o yüzden ben yirttim o muayeneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?