2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bir mal doktor vakası ile daha karşı karşıyayız allah ıslah etsin bunları zaten %100 sonuç vermez ne boy ne kilo ama oyle kıvrık duran birşey falan diye tasvirlemesi ne sinir bozucu. Boşver takma kafana az kaldı kurtulmaya bu modellerden

Canım hiç düşünmeden değiştir bu doktoru, burdan sinirimi bozdu

Bugün çok şey soruyorum ama kızlar bu depend hasta bezi var ya ben oglumda kullanmadım hastanede bebek bezi gibi kocaman bisi takmislardi onla durmustum. Şimdi sıra geldi soruma kullanmış olanlar gulmesin cahilligime verin. Bu depend almaya gidecegim ama numaralı falan mi standart bişey mi sonuçta kilolu insan var zayıf insan var sıkıp rahatsız eden birşey mi yoksa rahat mi çok kişi süper bisi olduğunu söylüyor ama kullanmadigim için bilemedim aydınlatır misiniz beni

Evet ya çatı muayenesi Nasıl oluyor acaba ya ben de bilmiyor ve merak ediyorum bilenler anlatırsa çok iyi olur
Bana cati muayenesi yapılmamıştı ilk bebegimde falan doktor yapmayacagim demişti sanırım rahim ağzı uzunluğu ultrason incelemelerinde belli ediyor kendini. Olmadan doğuma girdimdogurdum. Acikcasi tehlikeli geliyor cati muayenesi bana. Doğumu tetikliyor doktorlar. Birçok arkadaşım hep kanama yaşadı bu muayene sonrası ve erken dogum etti sıkıcı bir durum yani.

peki tam olarak nasıl yapılıyor ve neden yapılma ihtiyacı duyuluyor ki? birde tam olarak ne zaman yapıyorlar

evet ben de bu sorunun cevabını bekliyorum, gelip gidip bakıyorum almak için ama ne marka ve nasıl alacağımı bilemiyorum

kızlar mrb bişe sormak istiyorum size şimdi ben sezeryan düşünüyorum doktorumla henüz bişe konuşmadım ama forumlardan okuduğum kadarıyla bazı doktorlar almak istio erkenden bebişi doğum kanalına girme muhabbeti falan filan ama normal doğuma gidipte olmadığında sezeryana bile alınan arkadaşlar var ne gibi riskleri oluyo acaba? ayrıca tamam normal doğum sancılarının gelmesine kadar beklemesekte 39. hafta ciğerlerin gelişimine kadar beklesek sorun olur mu? yardımcı olabilir misiniz?

çok tatlı bunlar ben malzememi aldım kendim yapacağım çünkü istediğim modele 4 tl dendi bende tanesini 1- 1.5 tl ye mal ederek yapacağım gibi

kalbını felan aldın mı peki?

yapması çok basit kokulu sabun yaptığım için biliyorum :)

ama kalıbı malzemesi vs almak gerek bi de süsleme malzemelerini...

selam annişler güzel bir hafta olsun inşallah yarın kontrolumuz varrrrrrrr hazırlıklar tam gaz devam alınacakları 10 a kadar düşürdüm haziranda toplu alıp inşallah bende alışveriş kismını bitirip kızımı beklicemmmm odasını yerleştirmek ve hastane çantasını hazırlama işi var tabi daha çokkk iş var aslında şeker çikolata işi doğum odası süsleme malzemeleri için de annemden yardım istedim kafasında bikaç şey var inşallah güzel olur.

aldıklarınızın fotoları yok mu

çok merak ettim

ne güzel halletmişsin bir çok şeyi..
fotoları var ama atmaya fırsatım olmadı inşallah atamaya çalışacağım .ben arabaya bir türlü karar veremiyorum herkes birşeyler söylüyor ama hem ekonomik hem kullanışlı ve güzel olsun isteyince bir markaya biri iyi diyor diğeri kötü ne alacağımı bilmiyorum

peki tam olarak nasıl yapılıyor ve neden yapılma ihtiyacı duyuluyor ki? birde tam olarak ne zaman yapıyorlar
Canım son haftalarda oluyor 37 38 başı gibi ama nasıl muayene ediyor bilmiyorum yaptirmadigim için bir aletlemi bakıyor yoksa ellemi muayene ediyor bilmiyorum ama yaptiran herkesin dediği tek şey çok kastım kendimi kanamam oldu canım yandi oluyor bilmiyorum o yüzden ben yirttim o muayeneden

İlk doğumumda hastanede hasta bezi verdler ama eve gelince sadece depend kullandım ben çok rahattı gerçekten çünkü benim kanamam çoktu (sezeryanla doğum yaptım). Doğum sonrası doktora da danışıp korse kullanmaya başladım dependin üstüne korse kullanıyordum çok rahattı... Hatta yine aldım, resmini ekliyorum kızlar

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 86
Zaten şu doktorların s ezaryeni erkene alma muhabbetini anlamıyorum ben bir bebeğe 41 hafta biçilmiş büyüyüp gelişimini tamamlaması için 36 37 sezaryenle alıyorlar bebek sorun yaşıyor sezaryen olacak olanlar 38 den önce aldirmayin bebeği idilduam en iyisi senin oldu39 alınacak diye hatırlıyorum ben normal dogum ettim bebegim kanala falanda inmemişti. Olası sancı durumunda zorla normal dogurtmazlar sezaryen istiyorsan narkozu verip alırlar hemen ameliyata. Bir arkadaşımın suyu boşaldı komple evde gitti sezaryen3 aldılar hemen ciger gelisimi önemli burda 2 arkadaşımız erken dogum etti mesela tek sorunları ciger geliştirici verilmesi sürekli organlar her daim gelişmeye devam ediyor çünkü

eklemeyi unuttum birde neden yapıldığı normal dogum yapacak olma ihtimali olanları ilgilendirir. Eğer normal dogum yapmak istemez iseniz bu muayene çok gereksiz zaten

bende korse baktım ama o sıcakta korse nasıl kullanacağız ben sıkıntıya gelemem kalın ve sıkı sonuçta ben de sezeryan olucam nasıl bir korse alsam ?

Asıl sorumuz su canım evet güzel biseymis tescillendi ama numara numara mi bu ürün bebek bezi gibi zayıf insan var kilolu insan var çünkü her kişiye oluyor mu ben 62 hamile kaldim 68 69 arasiyim suan nasıl alacağımı bilmiyorum

bende korse baktım ama o sıcakta korse nasıl kullanacağız ben sıkıntıya gelemem kalın ve sıkı sonuçta ben de sezeryan olucam nasıl bir korse alsam ?
Sezaryen de korse onermiyorlar ama ben normalim normal olursa bunda takicam sıkılsamda. Çünkü kilolarim hızlı gitmisti takmadigim için sarkmisti karnım falan çok kötü bir görüntü idi

biz de yırtalım nolur ya, geçen anneme sordum ne zaman yapılır falan diye de. bizde öyle bir muayene yoktu biz öylece doğuma giderdik dedi. hem madem tahmin edilebiliyor ne gerek var gerilmeye.

kızlar çatı muayenesi normal doğum olacaklar için yapılır dr iki parmakla(işret parmağı ve orta parmağı kullanarak genişliğe bakar birde açılma olup olmadığına,kendini sıkar ve korkarsan ağrı olabilir ama kişiye göre değişir bazı kişiler hiç birşey hissetmeye bilir.daha önce alttan muayene olanlar bilirler öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…