2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bende korse baktım ama o sıcakta korse nasıl kullanacağız ben sıkıntıya gelemem kalın ve sıkı sonuçta ben de sezeryan olucam nasıl bir korse alsam ?
Benimki göbek korseydi yani bacakları sarmıyodu sadece göbek sarandı canım... Haklısın sıcakta zor olabilir ama sezeryan sonrası hiç göbeğim kalmamıştı buna bağlıyorum zaten eskiler de normal doğum sonrası hemen eşarp falan bağlarmış

Benim ilk doğumda 39 da randewu ile oldu ani gelmedi şimdide 39+2 olucak hatta bende çok karşıyım erken alınmasına anne karnında 1 gün 1 gündür kafasındayim ben erken almak neden anlamıyorum risk kabul etmemek bi an once bitirmek icinmi yapiolar artık vicdanlari bilir.bana doktor demeseydi 39 lar gecince diye ben ztn ısrarcı olucaktim birazda anne İnsiyatif kullanmalı bebeği için gbi gelio bana

bana biraz kolaya kaçıyor doktorlar gibi geliyor, kardeşim doğacağında kafası bile görünüyormuş ama doğum devam etmeyince bir türlü, anne ve bebeği riske atmamak için sezaryene almışlar. baştan risk olabilir dedikleri durumlar için tamam kabul ama doğum kanalı falan hikaye gibi geliyor bana. neyse belki de bizim bilmediğimiz doktorların bildiği bir şey vardır ama çok da erken almasalar.

Ztn bir risk yoksa amann tatile gitcem gel 37 de alalım diyen doktor duydum ben biraz işi bitiryim bi an once havasında lar bence

artık düzelse bile eşim anlamasın diye susarım ama ne annemin ne de kızının yaptıklarını hazmedemiyorum

Ağzına terlik le wurasim geldi ya ztn diğer doktorlar mal kafasına göre olcüo bi senin doktor akilliymis

ben 93 kiloyum su an buyugunu aldim.sanirim numune gonderiyorlarmis.istersen bi bak netten.bana da arkadaslar demisti.ama 70in altindaysa kilo orta boy isini gorur gibime ggeliyor

Cnm poposunu dönmüş olabilir, telaş yapma ama takip et.

M mltmguneri daha dün yengemle konuştum çatı muayenesi olayını çoğu doktor yapmıyor artık dedi, 3 parmakla genelde kontrol ediyorlarmış yine 1cicek3bocek nin dediği gibi çoğu kişide kanama olabiliyormuş, zaten yaparsa 37'den sonra yaparlar ben yaptırmayacağım

Canım çok haklısın sezaryen olacakların en azından bende 38+ larda aldırması taraftarıyım tabi bir sorun yoksa. A Alkan_alkan ben de sezaryen olacağım; inan daha gün vs almadık ama doktorun kafasında 39+6 da almak var, eğer o tarihten önce doğum başlarsa yine sezaryene gireceğim; kısaca ne kadar durursa gelişimi için o kadar önemli dedi doktorum bekleyeceğiz biz de, zaten 41 den sonra alıyorlar kakasını yemesin diye...Normal doğumun başladı diye sezaryen olmaz diyemez ki doktorun okuyoruz burda 12 saat sancı çekip sezaryene girenleri..

Anladım tabi ki hayırlısı olsun senin psikolojin çok önemli sen doğurcksın sonuçta.benim önümde hiç güzel örnek yok ben de tam tersi hepsine örnek olmak istyrm doğumun aslında doğal bişey olduğunu isteyince güzel de geçebileceğini göstercm kısmet olursa ve benden küçüklere de hiç zor dmycm benim ki zor olsada onların ki kolay olabilir sonuçta gıcık olyrm hemen yok sen daha doğurmadın ondan böyle cesursun her doğum zordur falan diyolar hevesimi kırıyolar.inş ben normal yapabilirim bu kız akıllı durur da

Kesinlikle zaten ani bir durum olsa direk alıyorlar sezaryene bir sanciylasu boşalması ile bebek cikivermiyor yani

N11 e bak orda yazıyo kilo aralığı göre büyük orta falan seçiyosun o zaman ki kilomçna göreynçmiş yani ben de bskmıştım buna

Cnm poposunu dönmüş olabilir, telaş yapma ama takip et.
Poposu dönük değil bence kafası portakal gibi çıkıyor o dotusu değilse yavaşlama devam ederse gidecegim bugün kendimi besiye aldım yeme içme olarak istahsizlikta var ama zorla yiyorum belki kilo almıştır bu ara ondan yeri kalmamıştır gibi de geliyor bana ama bekleyip göreceğiz cnm

bende geçen sene dış gebelik ameliyatı oldum.1,5 sene geçti üstünden.yedek doktor rahime müdahale edilmediği için normal doğum düşünebileceğimi söyledi.kendi doktorumla normal doğum mevzusu hiç geçmedi.ama ben tüp bebekle kavuştum mucizeme 4 sene sonra.normal doğumdan korkuyorum nedense.haa şu da var ki bebeğim ters şu an.istesemde böyle giderse normal zaten yapamam.yeniden bıçak altına yatmayı tercih ediyorum.bu tamamen kişinin psikolojisi.ben hiç cesaret edemiyorum

canım, ne zaman kendimi çok yorarsam ertesi gün endişe verecek kadar az oluyor bebeğimin hareketleri, ne kadar çok dinlenirsem o kadar kıpırdanmaya başlıyor sıpa :) endişelenme lütfen :)

S.a bu arada sevgili topik arkadaşlarım.bugün tam 17 sınavlık bi maratonun son sınavınaçdan çıktım. Kendimle gurur duyuyrm inş kızımda ilerde benimle gurur duyar ya da ne acelen vardı da beni yaptın da diyebilir.çok yoruldum ama üstüne ev sahbihi arayıp 100 lira zaman isteyince daha çok moralim bozuldu. Bu sene içinde ikinci zaman oldu.ev yok çıkamyrm ahhh bu genç yaşımda çektiklerim. Böyle işte biraz rahatlık biraz moral bozukluğu.ama artık doğumu beklycm çok şükür okul bitt. Çok uzun oldu ama içimi döktm k.b

Sonuçta doğumdan sonra kullancksın ya ona göre.doğumdan sonra ki tahmini kilona göre zaten aralığı çok genişti sanırım 50-70 arası Medium gibi düşün. Hamile düşünerek hazırlamışlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…