2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar ya Nst sonucundan anlayan var mı?

Dün geceden beri kasılmalar oluyor. 1 saat önce eve yakın bir tıp merkezinde nst çektirdim. Çok anlamıyorum ama bana sorun yok gibi geldi. Doktorumun whatsapp ına gönderdim sonra hastaneden aradım, hanımefendi akşam eve gidince bakarım dedi çok acilse hastaneye getir dedi. hastane de öyle he deyince gidilecek gibi değil ki sinir oldum ya bu doktorlar son aylarda hep mi böyle sinir bozucu oluyorlar? Madem zor anımda bakmayacaktın bana numaranı ne diye verdin?

Neyse fotoyu ekliyorum anlayan varsa lütfen birşey söylesin...

biz de yırtalım nolur ya, geçen anneme sordum ne zaman yapılır falan diye de. bizde öyle bir muayene yoktu biz öylece doğuma giderdik dedi. hem madem tahmin edilebiliyor ne gerek var gerilmeye.
Eğer çatınız darsa normal doğumda bebek sıkışıp oksijensiz kalabiliyor. Normal doğum yapacakların mutlaka yaptırması gereken bir muayene. Çok kötü sonuçları olabiliyor çevremde şahit oldum.

nst yi çeken merkez bir şey demedi mi?ben de anlamam hiç çekilmedim ama.

nst yi çeken merkez bir şey demedi mi?ben de anlamam hiç çekilmedim ama.

Ya orda doktor vardı ama ben nede olsa kendi doktoruma göstermem gerekecek diye ona sormadan çıktım benim doktor da sağolsun çok ilgilendi yani

Cnm gözünaydın bu senen bitmiş kaç senen kaldı ne okuyorsun? Ben de üni 2. Sınıfta evlenmiştim oğlum son sınıfta dünyaya gelmişti onu evde bırakıp vize final halledip okulu bitirebilmek zor olmuştu ama çok gurur vericiydi mezuniyetme 2 aylık oğlumla gitmiştim sen de o günler görürsün inşaAllah

Sorma ben aslında bilgisayar müh okuyodum bıraktım geldim evlendikten sonra hayalimdeki mesleği yani diş hekimliğini kazandım bu yıl daha yeni başladım 1. Sınıf bitti 5 sene eğitim tabi 3. Sınıftan sonra stajyer dr olarak başlycm çalışmaya ama zor olck sanırım bebekle inş ihmal etmem benim mezuniyetim dede 4 yaşında olck kızım inş ben de bi gelseydim o günlere

Canım onlara hiç kulak asma gerçekten, tabiki doğum bu kolay değil ama birtek sancıların sıklaştığında doğru nefes teknikleriyle üstesinden gelirsin, internette çok güzel egzersizler nefes alma teknikleri var. Önemli olan senin rahatlaman ve sakin kalabilmen. Sana destek olacak biri yanında oldu mu da gerçekten çok müthiş bir duygu keşke herkese nasip olsa

Canim sorun görünmüyor .kaale alınacak bir sancin var. O da kaç dk çekildi nst bilmiyorum ama siklasmadikca önemsiz inşallah yaniltmiyorumdur. Cihandan hatırladığım benimde böyle nstem çıktığına Dr önemsiz diyordu.

Benim son çekilen nst de hemen hemen böyleydi aynen sancı var ama önemli ölçüde değil demişti. En yüksek 55 çıkmış bakalım sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başlarsa mecbur hastaneye giderim...

hastane çantasını hazırlayanlar bir şey soracağım.normal dış kıyafetin içine ne aldınız?uzun kollu body mi koysam iç zıbın mı koysam bilemedim de

Benim son çekilen nst de hemen hemen böyleydi aynen sancı var ama önemli ölçüde değil demişti. En yüksek 55 çıkmış bakalım sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başlarsa mecbur hastaneye giderim...
Tabi ihmal etme sıklasirsa canim. İnşallah gerek kalmaz geçer sancin.uzan biraz kendini rahatlat

kızlar selam herkes iyidir inşallah. ben bugün hastaneden gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım ama birşey kafama takıldı 37.haftada tekrar gidip çalışamaz diye rapor alcam mı yoksa o tarihte iznim direkt mi başlıyor. bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Direk başlıyor canım yeniden bir rapor almıyorsun bundan sonra direk doğum raporu verilecek

Ben de bugün aldım :) bildiğim kadarıyla tekrar gidip kapanışı yapmamız gerek.İzin günün ilk günü arefe gününe geliyor yani 1 haftamız zaten resmi tatil ve boşa gidecek bir şey yapılamıyor ona değil mi?

Tekrar almana gerek yok canım, sana sgk sitesinden bi çıktı vermiş olmaları lazım orada izin başlangıç tarihi yazıyor. O tarihte izinlisin
Ben 37ye kadar dayanamıcam erken kapattım raporu, 35 bitince çıkıyorum bu çarşamba işteki son günüm. Sistemden tekrar düzenlediler, kağıdın üzerinde izin başlangıç tarihi 2 haziran diye yazıyor. Bundan sonra doğum gerçekleşince doktor sgk sisteminden onun bildirimini yapacak, başka rapor almayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…