- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.761
Eğer çatınız darsa normal doğumda bebek sıkışıp oksijensiz kalabiliyor. Normal doğum yapacakların mutlaka yaptırması gereken bir muayene. Çok kötü sonuçları olabiliyor çevremde şahit oldum.biz de yırtalım nolur ya, geçen anneme sordum ne zaman yapılır falan diye de. bizde öyle bir muayene yoktu biz öylece doğuma giderdik dedi. hem madem tahmin edilebiliyor ne gerek var gerilmeye.
nst yi çeken merkez bir şey demedi mi?ben de anlamam hiç çekilmedim ama.Eki Görüntüle 1839856 Kızlar ya Nst sonucundan anlayan var mı?
Dün geceden beri kasılmalar oluyor. 1 saat önce eve yakın bir tıp merkezinde nst çektirdim. Çok anlamıyorum ama bana sorun yok gibi geldi. Doktorumun whatsapp ına gönderdim sonra hastaneden aradım, hanımefendi akşam eve gidince bakarım dedi çok acilse hastaneye getir dedi. hastane de öyle he deyince gidilecek gibi değil ki sinir oldum ya bu doktorlar son aylarda hep mi böyle sinir bozucu oluyorlar? Madem zor anımda bakmayacaktın bana numaranı ne diye verdin?
Neyse fotoyu ekliyorum anlayan varsa lütfen birşey söylesin...Eki Görüntüle 1839855
nst yi çeken merkez bir şey demedi mi?ben de anlamam hiç çekilmedim ama.
Cnm gözünaydın bu senen bitmiş kaç senen kaldı ne okuyorsun? Ben de üni 2. Sınıfta evlenmiştim oğlum son sınıfta dünyaya gelmişti onu evde bırakıp vize final halledip okulu bitirebilmek zor olmuştu ama çok gurur vericiydi mezuniyetme 2 aylık oğlumla gitmiştim sen de o günler görürsün inşaAllahS.a bu arada sevgili topik arkadaşlarım.bugün tam 17 sınavlık bi maratonun son sınavınaçdan çıktım. Kendimle gurur duyuyrminş kızımda ilerde benimle gurur duyar ya da ne acelen vardı da beni yaptın da diyebilir.çok yoruldum ama üstüne ev sahbihi arayıp 100 lira zaman isteyince daha çok moralim bozuldu. Bu sene içinde ikinci zaman oldu.ev yok çıkamyrm ahhh bu genç yaşımda çektiklerim. Böyle işte biraz rahatlık biraz moral bozukluğu.ama artık doğumu beklycm çok şükür okul bitt. Çok uzun oldu ama içimi döktm k.b
Sorma ben aslında bilgisayar müh okuyodum bıraktım geldim evlendikten sonra hayalimdeki mesleği yani diş hekimliğini kazandım bu yıl daha yeni başladım 1. Sınıf bitti 5 sene eğitim tabi 3. Sınıftan sonra stajyer dr olarak başlycm çalışmaya ama zor olck sanırım bebekle inş ihmal etmem benim mezuniyetim dede 4 yaşında olck kızım inş ben de bi gelseydim o günlereCnm gözünaydın bu senen bitmiş kaç senen kaldı ne okuyorsun? Ben de üni 2. Sınıfta evlenmiştim oğlum son sınıfta dünyaya gelmişti onu evde bırakıp vize final halledip okulu bitirebilmek zor olmuştu ama çok gurur vericiydi mezuniyetme 2 aylık oğlumla gitmiştim sen de o günler görürsün inşaAllah
Anladım tabi ki hayırlısı olsun senin psikolojin çok önemli sen doğurcksın sonuçta.benim önümde hiç güzel örnek yok ben de tam tersi hepsine örnek olmak istyrm doğumun aslında doğal bişey olduğunu isteyince güzel de geçebileceğini göstercm kısmet olursa ve benden küçüklere de hiç zor dmycm benim ki zor olsada onların ki kolay olabilir sonuçta gıcık olyrm hemen yok sen daha doğurmadın ondan böyle cesursun her doğum zordur falan diyolar hevesimi kırıyolar.inş ben normal yapabilirim bu kız akıllı durur da
Canim sorun görünmüyor .kaale alınacak bir sancin var. O da kaç dk çekildi nst bilmiyorum ama siklasmadikca önemsiz inşallah yaniltmiyorumdur. Cihandan hatırladığım benimde böyle nstem çıktığına Dr önemsiz diyordu.Eki Görüntüle 1839856 Kızlar ya Nst sonucundan anlayan var mı?
Dün geceden beri kasılmalar oluyor. 1 saat önce eve yakın bir tıp merkezinde nst çektirdim. Çok anlamıyorum ama bana sorun yok gibi geldi. Doktorumun whatsapp ına gönderdim sonra hastaneden aradım, hanımefendi akşam eve gidince bakarım dedi çok acilse hastaneye getir dedi. hastane de öyle he deyince gidilecek gibi değil ki sinir oldum ya bu doktorlar son aylarda hep mi böyle sinir bozucu oluyorlar? Madem zor anımda bakmayacaktın bana numaranı ne diye verdin?
Neyse fotoyu ekliyorum anlayan varsa lütfen birşey söylesin...Eki Görüntüle 1839855
Canim sorun görünmüyor .kaale alınacak bir sancin var. O da kaç dk çekildi nst bilmiyorum ama siklasmadikca önemsiz inşallah yaniltmiyorumdur. Cihandan hatırladığım benimde böyle nstem çıktığına Dr önemsiz diyordu.
Hayır zaten doğumdan sonra uykusuz kalicaz barı bu son ay depolayabilseydikheeeeeeeh al benden de o kadar işte. ama ben yaklaşık 1 aydır hiç doğru düzgün uyuyamıyorumo 20 li haftaların kıymetini bilecektik
Gobegi dusene kadar iç zıbın kullan canım.hastane çantasını hazırlayanlar bir şey soracağım.normal dış kıyafetin içine ne aldınız?uzun kollu body mi koysam iç zıbın mı koysam bilemedim de
Tabi ihmal etme sıklasirsa canim. İnşallah gerek kalmaz geçer sancin.uzan biraz kendini rahatlatBenim son çekilen nst de hemen hemen böyleydi aynen sancı var ama önemli ölçüde değil demişti. En yüksek 55 çıkmış bakalım sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başlarsa mecbur hastaneye giderim...
Sağol kuzum ya valla çok yardımcı oldun:)1cicek3bocek tam olarak baktım şimdi 50-90 arası Medium
75-120 arası büyük boymuş sen Medium atcksın yani her türlü
Direk başlıyor canım yeniden bir rapor almıyorsun bundan sonra direk doğum raporu verilecekkızlar selam herkes iyidir inşallah. ben bugün hastaneden gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım ama birşey kafama takıldı 37.haftada tekrar gidip çalışamaz diye rapor alcam mı yoksa o tarihte iznim direkt mi başlıyor. bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Ben de bugün aldım :) bildiğim kadarıyla tekrar gidip kapanışı yapmamız gerek.İzin günün ilk günü arefe gününe geliyor yani 1 haftamız zaten resmi tatil ve boşa gidecek bir şey yapılamıyor ona değil mi?kızlar selam herkes iyidir inşallah. ben bugün hastaneden gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım ama birşey kafama takıldı 37.haftada tekrar gidip çalışamaz diye rapor alcam mı yoksa o tarihte iznim direkt mi başlıyor. bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Tekrar almana gerek yok canım, sana sgk sitesinden bi çıktı vermiş olmaları lazım orada izin başlangıç tarihi yazıyor. O tarihte izinlisinkızlar selam herkes iyidir inşallah. ben bugün hastaneden gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım ama birşey kafama takıldı 37.haftada tekrar gidip çalışamaz diye rapor alcam mı yoksa o tarihte iznim direkt mi başlıyor. bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?