- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.781
Daha iyi rampa bulamazdiEvet kızlar göbeğim bunu da gördü... oğlum göbeğimi arabasının yokuş macerası olarak kullaniyor
Ne demek senin hep yaptığın şeySağol kuzum ya valla çok yardımcı oldun:)
Sağol canım iyimiş o zaman çünkü 37.haftam bayrama geliyor resmi tatil napcam diye düşünüyordumDirek başlıyor canım yeniden bir rapor almıyorsun bundan sonra direk doğum raporu verilecek
Ay ne kadar tesadüf herseyimiz aynı tarih . Evet maalesef 1 haftamız boşa gidecek yapacak birsey yokBen de bugün aldım :) bildiğim kadarıyla tekrar gidip kapanışı yapmamız gerek.İzin günün ilk günü arefe gününe geliyor yani 1 haftamız zaten resmi tatil ve boşa gidecek bir şey yapılamıyor ona değil mi?
Bana sadece üzerinde numara yazan bir not kağıdi verdi Canim başka birşey vermedi. Sevindim ya tekrar ugrasmicam en azından tabi 37 yw kadar dayanabilorsem . Ay ne güzel hem az vaktin kalmış hemde artik izne cikacaksin. ÖzendimTekrar almana gerek yok canım, sana sgk sitesinden bi çıktı vermiş olmaları lazım orada izin başlangıç tarihi yazıyor. O tarihte izinlisin
Ben 37ye kadar dayanamıcam erken kapattım raporu, 35 bitince çıkıyorum bu çarşamba işteki son günüm. Sistemden tekrar düzenlediler, kağıdın üzerinde izin başlangıç tarihi 2 haziran diye yazıyor. Bundan sonra doğum gerçekleşince doktor sgk sisteminden onun bildirimini yapacak, başka rapor almayacağız.
Ben bugun 32+0 canim 1630 gr. Bence senin bebegin gayet iyi suanKızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı
Kızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı
Kendı Dr rahatsızlandı buna devir olduk ya oyle konustuki kılosu haftasına göre az gelısımı yüzde 25 dedi yüzde 50 olması gerek dedı her Bebek 3 kılo 4 kılomu doğuyor anlamadım bende.takıp edıcez her hafta dedi beni gerdi resmen kendı Dr bır gelseydı yaaBen bugun 32+0 canim 1630 gr. Bence senin bebegin gayet iyi suan
Bakma sen ona ya deli ki neKendı Dr rahatsızlandı buna devir olduk ya oyle konustuki kılosu haftasına göre az gelısımı yüzde 25 dedi yüzde 50 olması gerek dedı her Bebek 3 kılo 4 kılomu doğuyor anlamadım bende.takıp edıcez her hafta dedi beni gerdi resmen kendı Dr bır gelseydı yaa
Canım kasılma nasıl oluyo bilmiyorum ama bence oyle tümsek gibi olan şey bebek. Kasılma için sanki rahim komple kasılıyo gibi diyolar ben de çok bilmiyorum.doğumdan önce ishal olunur lafını da ilk defa duydum ama o bende pek geçerli değil benim bünyem çok hassas en ufak şeyde ishal olurum.kötü düşünmemek lazım doğuma daha varcanım bende de 4 -5 gündür karın ağrısı ishal oluyor. Hatta bana ddoğuma yakın ishal olunur karın ağrısı olur dendiğindne tedirginim. birde kızım ciddi kasılıyor resmen bi tarafım dağ gibi yükseliyor ve nefes alamıyorum sizlerde de varmı bunlar ? kasılmayı hissediyorum eskiden uzanınca olurdu şimdi iyice sık sık olur halde.. oturunca, ayakta uzanınca.. hatta belime de vuruyor ağrı kasılma ilk olunca anlamıyorum normal şeyller mi değilmi
Sağol canım allah razı olsun ♥evet canım, sen de bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın sonrasında da yine hep yanındayızen kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır, dualarım hep seninle
Canım sen tecrübeli annesin boşuna evham yapmazsın bi gün dinlen hala aynı devam ederse bi doktora görün için rahatlasın benceKızlar 2 gundur bebeğin hareketleri yavaşladı sertlik aynı derecede ve tekmeledigi zaman iyi ama eski durmamazliklari yok sizce doktorumu aramalı miyim 2 gundur kıyafet yika utu yap derken yoruldum ondan olabilir mi acaba suyu falan mi azaldı diyorum aklımda deli sorular napmaliyim
Ben bu Dr ne istıyor anlamadım Can'ım ya33+3 de 2055 di, gayet iyi bence de
Dualarımda hep varsınız Can'ım ıns en kısa surede herşey guzel olucak mınnak sana kavuşacak kuzumS.A Kızlar,
Yavaş yavaş sona yaklaşıyorsunuz. Hepinize hayırlı, vakitli doğumlar ins.
Benim prensesim daha iyice. Ama solunumu zaman zaman sıkıntıya giriyor. Özellikle beslenirken. Biraz biberon denedik ama tıkanıyor yavrum, izleme cihazı alarm vermeye başlıyor hemenÇok üzülüyorum öyle olunca. Sondayla besliyorlar mecburen. Bazen de şırıngayla. Eve çıkınca ne yapacağım bilmiyorum. Ya soluğu kesilirse korkusu olacak hep. Dua edin bize nolur. Çok özlüyorum yavrumu. Sağlığına kavuşsun biran önce ve ben de yavruma inş.
Ben bu Dr ne istıyor anlamadım Can'ım ya
Bende Duydum malesef çatı kemiği Dar olunca çocuğun kafasına baskı yapıyormuş Allah korusun engelli olabiliyor. Öyle değilken hemde son andaEğer çatınız darsa normal doğumda bebek sıkışıp oksijensiz kalabiliyor. Normal doğum yapacakların mutlaka yaptırması gereken bir muayene. Çok kötü sonuçları olabiliyor çevremde şahit oldum.
Can'ım ben cuma günü çektirdim ilk kez ve doktorum çok iyi anlayışlı ve sabırlı.. Çizgilerin ne ifade ettiğini sorduğumda üsttekikerin bebeğin kalp atışları alttakilerin sancı şiddeti olduğunu söyledi benimki de seninkine benziyordu ve güzel sorun yok dedi çok büyük sapmalar olmadıkça normal..bi de çekilirken rakamlar çıkıyor ya kalp atışları onun 100 ün altına inmemesi ve 200 ün üstüne çıkmaması gerekiyormuş kabacaEki Görüntüle 1839856 Kızlar ya Nst sonucundan anlayan var mı?
Dün geceden beri kasılmalar oluyor. 1 saat önce eve yakın bir tıp merkezinde nst çektirdim. Çok anlamıyorum ama bana sorun yok gibi geldi. Doktorumun whatsapp ına gönderdim sonra hastaneden aradım, hanımefendi akşam eve gidince bakarım dedi çok acilse hastaneye getir dedi. hastane de öyle he deyince gidilecek gibi değil ki sinir oldum ya bu doktorlar son aylarda hep mi böyle sinir bozucu oluyorlar? Madem zor anımda bakmayacaktın bana numaranı ne diye verdin?
Neyse fotoyu ekliyorum anlayan varsa lütfen birşey söylesin...Eki Görüntüle 1839855
Kızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?