2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay ne kadar tesadüf herseyimiz aynı tarih . Evet maalesef 1 haftamız boşa gidecek yapacak birsey yok

Bana sadece üzerinde numara yazan bir not kağıdi verdi Canim başka birşey vermedi. Sevindim ya tekrar ugrasmicam en azından tabi 37 yw kadar dayanabilorsem . Ay ne güzel hem az vaktin kalmış hemde artik izne cikacaksin. Özendim

Kızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı

Ben bugun 32+0 canim 1630 gr. Bence senin bebegin gayet iyi suan

33+3 de 2055 di, gayet iyi bence de

Ben bugun 32+0 canim 1630 gr. Bence senin bebegin gayet iyi suan
Kendı Dr rahatsızlandı buna devir olduk ya oyle konustuki kılosu haftasına göre az gelısımı yüzde 25 dedi yüzde 50 olması gerek dedı her Bebek 3 kılo 4 kılomu doğuyor anlamadım bende.takıp edıcez her hafta dedi beni gerdi resmen kendı Dr bır gelseydı yaa

Bakma sen ona ya deli ki ne

S.A Kızlar,

Yavaş yavaş sona yaklaşıyorsunuz. Hepinize hayırlı, vakitli doğumlar ins.

Benim prensesim daha iyice. Ama solunumu zaman zaman sıkıntıya giriyor. Özellikle beslenirken. Biraz biberon denedik ama tıkanıyor yavrum, izleme cihazı alarm vermeye başlıyor hemen Çok üzülüyorum öyle olunca. Sondayla besliyorlar mecburen. Bazen de şırıngayla. Eve çıkınca ne yapacağım bilmiyorum. Ya soluğu kesilirse korkusu olacak hep. Dua edin bize nolur. Çok özlüyorum yavrumu. Sağlığına kavuşsun biran önce ve ben de yavruma inş.

Canım kasılma nasıl oluyo bilmiyorum ama bence oyle tümsek gibi olan şey bebek. Kasılma için sanki rahim komple kasılıyo gibi diyolar ben de çok bilmiyorum.doğumdan önce ishal olunur lafını da ilk defa duydum ama o bende pek geçerli değil benim bünyem çok hassas en ufak şeyde ishal olurum.kötü düşünmemek lazım doğuma daha var

Canım sen tecrübeli annesin boşuna evham yapmazsın bi gün dinlen hala aynı devam ederse bi doktora görün için rahatlasın bence

Dualarımda hep varsınız Can'ım ıns en kısa surede herşey guzel olucak mınnak sana kavuşacak kuzum

Ben bu Dr ne istıyor anlamadım Can'ım ya

Gerçi benim doktorum daha önceki haftalarda eşim ve benim minyon olmamızdan dolayı bebeğin de minyon olabileceğini, bunda bir sorun olmadığını söylemişti. Belki sen ve eşin daha iri yapılısınızdır doktor o yüzden beklentiyi yüksek tutmuştur

Bu ultrason sonuçları güvenilir değil zaten ya benim yeğenime doğumdan 1 gün önce 3kiloyu geçkin demişlerdi ertesi gün 2400 doğdu çocuk. Çok fazla kafaya takmamak lazım...

Eğer çatınız darsa normal doğumda bebek sıkışıp oksijensiz kalabiliyor. Normal doğum yapacakların mutlaka yaptırması gereken bir muayene. Çok kötü sonuçları olabiliyor çevremde şahit oldum.
Bende Duydum malesef çatı kemiği Dar olunca çocuğun kafasına baskı yapıyormuş Allah korusun engelli olabiliyor. Öyle değilken hemde son anda

Can'ım ben cuma günü çektirdim ilk kez ve doktorum çok iyi anlayışlı ve sabırlı.. Çizgilerin ne ifade ettiğini sorduğumda üsttekikerin bebeğin kalp atışları alttakilerin sancı şiddeti olduğunu söyledi benimki de seninkine benziyordu ve güzel sorun yok dedi çok büyük sapmalar olmadıkça normal..bi de çekilirken rakamlar çıkıyor ya kalp atışları onun 100 ün altına inmemesi ve 200 ün üstüne çıkmaması gerekiyormuş kabaca

Canım benim 32 de 2200 dü, 34 de de 2400 ama tabi artı eksi 200 gr oynayabilir, bana doktorum normal hatta önde gidiyor demişti, bence 33 de 2000 gayet iyi bu durumda, sağlık sıkıntısı olmayacaksa bekle bence duracağı kadar dursun 1 gün bile kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…