2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
As canım dualarımız sizinle... 1 ayı da geçti bebeğin değil mi minik savaşçı.. geçecek bu günler inşallah totosunu ısırcan senin yüzünden neler çektim diye

defnekiz canlar bende toplanıyor kalıyor, zaman zaman kasıklarımda çoğu zamanda karnımda ağrı oluyor, doktorum cuma artık rahim kasıldıkça günde 4-5 defa 15 dakikadan fazla sürmeden hissedersin dedi, yani kasılmalarımız başlıyormuş o toplanmaların nedeni de kasılmalarmış. Bu arada bebek büyüdüğü için bağırsaklara yaptığı baskıdan dolayı da ishal ya da tam tersi kabız olma durumları da olabiliyor dedi

Belkide Dr beklentısı farklı Can'ım bana göre normal kılosu yanı illa 3 4 kilomu dogurucaz sağlıklı olsun onemlı olan o ama ona göre gelısımı yavaş haftaya persembe gunu tekrar bakıcak birde cevız sut yumurta muz et hergın yerım yanı

Teşekkürler cnm cevabın için bana son 1 aya girince bakacağız demişti ama bugün kontrolümüze gittik çatı muayenesi yapmadı. Ultrasondan baktı karnımdan rahme bir problem yok 2-3 hafta sonra çatına bakarız o zaman da zaten sana bol bıl yürüyüş önereceğim dedi.

Daha önce sadece 1 kere smear testi yaptırdım alttan o acımamıştı inşallah stresimi paniğimi yenerim de kendimi sıkmam:)

Oyle deyınce ben dırek hocam beklemek ıstıyorum ben ne kadar kılo alırsa 38 39 haftaya kadar dedim. bu bebegın durumuna bağlı dedı ıns Prensesim 39 40 da gelir gelişimi düzgün olur

Canım ben de tam 32 de gittiğimde 1700dü ve doktor 1hafta geri ama bu bir problem değil bu kadar oynama olur bunlar tahmini rakamlar zaten dedi. Ama benim içime dert oldu tabi bu iki hafta zorla yedim meyveler, bademler, et, balık , yumurta ve 2400gr çıktı. Doktor fazla bile almış kilo aldırmaya çalışma daha en azından 1 ay var 1 kg daha zaten alır dedi. Normal doğum istiyorsun bir de zor olur yoksa dedi.

Bir de benim ablam da 2 ay önce 38 de doğum yaptı 2600 doğurdu. Zayıf doğan bebek çabuk kilo alır diyorlardı da inanmıyorduk maşallah şimdi 4700 oldu. Kilo kafana takacağın bir şey değil.

Güzel temmuz anneleri bu arada kontrolümüz çok iyi geçti. Oğluşum yüzünü kapattı hep bugün göstermedi kendini bize. 2400gr 45 cm olmuş. Doğum pozisyonunu da almış. Doktorum riskli haftaları atlattın artık doğsa da bir problem olmaz ama sen yine de 2 hafta daha kendini çok yorma çok ayakta kalma 2 hafta sonra ben sana yürüyüşe başla diyeceğim dedi. Benden önce çıkan bayana da yatış verdi çok heyecanlandım biz de mi böyle olacağız diye

Bence gayet iyi ya niye oyle dedi ki zaten bebekler son ay kiloyu alıyor en fazla takilma sen de düşme bu bebeği erken alma meraklılarının eline 38 39 en saglami canim

Can'ım bana kalsa Hıc problem degıl her çocuk 3 kılo olcak degıl ama Dr gelısımı yavaş takıp edıcez deyınce bende panık oldum et sut yumurta badem yıyorum hergun bende anlamadımkı askında 30+2 de 1550 di 33+3 de 2000 olmuş netten bakıyorum normal dıyor haftaya persembe tekrar randevu verdı bakalım

Annesi daha ufacık yavru kus biz hastayken nasıl yiyemiyoruz bişey onuda oyle dusun daha kuzu o kuzu. Büyüyecek lap lap götürecek mamalari bak gor. Üzülme zaman herşeyin ilacı bitanem seni de minigini de öpüyorum allah tez zamanda iyi edip evinize dönmeyi nasip etsin

Canim bugunler gececek bebegin bu kadar tutundu ya bundsn sonra cok daha iyi olacak Allahin izniyle zaten solunum duzelmeden cikarmazlar nur topu gibi olur doymak bilmiyo istahli diye zikayet etme sonra

32+2 de biz de 2.150gr idik.bence çok düşük değil seninki.doktorlar ne istiyor bilemedim.

As canım dualarımız sizinle... 1 ayı da geçti bebeğin değil mi minik savaşçı.. geçecek bu günler inşallah totosunu ısırcan senin yüzünden neler çektim diye

41 gün oldu. Ins o güzel günleri de görürüz. Allah razı olsun.

Evet haklısın canım. Ana yüregi işte dayanmak zor. Hep çok iyi olsun istiyor insan. Ins lop lop götürdüğü günleri de görürüz en kısa zamanda.

Canim bugunler gececek bebegin bu kadar tutundu ya bundsn sonra cok daha iyi olacak Allahin izniyle zaten solunum duzelmeden cikarmazlar nur topu gibi olur doymak bilmiyo istahli diye zikayet etme sonra

Amiin ins. Yeter ki yesin yavrum :)

Canım tv de 500gr doğan bebeğin hikayesine denk geldim.aklima sizler geldiniz. Rana ve arya cok çok daha iyi durumdalar şükür. Hele bi gelsin evine annesi ona ne mamalar yapar

Canim gayet normal bende en son gecen hafta 33+1 de gittim 1900-2000 arasi cikti doktor biraz minyon bir bebek olacak 2900-3000 aca dogar ki senin yapina gore normal sen yinede beslenmene dikkat et 3 kg mi geerse iyi olur dedi ... bazi doktorlari anlamak mumkun degil bariz bir gerilik olsa tamam diycemde 1-2haftaya kadar normal zaten benim ablwmin iki bebegide 39 haftada 2720 -2950 dogdu buyuk ablaminki ise 4 kg dogdu her bebek farkli onemli olan plasentanin saglikli olmasi suyunun iyi olmasi nst nin iyi olmasi ve hareketleri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…