- 15 Kasım 2015
- 252
- 292
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.801
As canım dualarımız sizinle... 1 ayı da geçti bebeğin değil mi minik savaşçı.. geçecek bu günler inşallah totosunu ısırcan senin yüzünden neler çektim diyeS.A Kızlar,
Yavaş yavaş sona yaklaşıyorsunuz. Hepinize hayırlı, vakitli doğumlar ins.
Benim prensesim daha iyice. Ama solunumu zaman zaman sıkıntıya giriyor. Özellikle beslenirken. Biraz biberon denedik ama tıkanıyor yavrum, izleme cihazı alarm vermeye başlıyor hemenÇok üzülüyorum öyle olunca. Sondayla besliyorlar mecburen. Bazen de şırıngayla. Eve çıkınca ne yapacağım bilmiyorum. Ya soluğu kesilirse korkusu olacak hep. Dua edin bize nolur. Çok özlüyorum yavrumu. Sağlığına kavuşsun biran önce ve ben de yavruma inş.
Canım kasılma nasıl oluyo bilmiyorum ama bence oyle tümsek gibi olan şey bebek. Kasılma için sanki rahim komple kasılıyo gibi diyolar ben de çok bilmiyorum.doğumdan önce ishal olunur lafını da ilk defa duydum ama o bende pek geçerli değil benim bünyem çok hassas en ufak şeyde ishal olurum.kötü düşünmemek lazım doğuma daha var
Belkide Dr beklentısı farklı Can'ım bana göre normal kılosu yanı illa 3 4 kilomu dogurucaz sağlıklı olsun onemlı olan o ama ona göre gelısımı yavaş haftaya persembe gunu tekrar bakıcak birde cevız sut yumurta muz et hergın yerım yanıGerçi benim doktorum daha önceki haftalarda eşim ve benim minyon olmamızdan dolayı bebeğin de minyon olabileceğini, bunda bir sorun olmadığını söylemişti. Belki sen ve eşin daha iri yapılısınızdır doktor o yüzden beklentiyi yüksek tutmuştur
Bu ultrason sonuçları güvenilir değil zaten ya benim yeğenime doğumdan 1 gün önce 3kiloyu geçkin demişlerdi ertesi gün 2400 doğdu çocuk. Çok fazla kafaya takmamak lazım...
@frontoza canım çatı muayenesi için erken değil mi? Bana 37-38. Hafta bakacağını söylemişti doktor. Ayrıca çatı muayenesinde kendini kasmazsan çok fazla acı olmuyormuş, ben yaptırmadım ama yaptırırken zihnimi başka şeylerle meşgul ederek derin derin ve yavaş yavaş burnumdan nefes alıp ağzımdan vermeyi düşünüyorum umarım işe yarar :)
Oyle deyınce ben dırek hocam beklemek ıstıyorum ben ne kadar kılo alırsa 38 39 haftaya kadar dedim. bu bebegın durumuna bağlı dedı ıns Prensesim 39 40 da gelir gelişimi düzgün olurCanım benim 32 de 2200 dü, 34 de de 2400 ama tabi artı eksi 200 gr oynayabilir, bana doktorum normal hatta önde gidiyor demişti, bence 33 de 2000 gayet iyi bu durumda, sağlık sıkıntısı olmayacaksa bekle bence duracağı kadar dursun 1 gün bile kar
Kızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı
Bence gayet iyi ya niye oyle dedi ki zaten bebekler son ay kiloyu alıyor en fazla takilma sen de düşme bu bebeği erken alma meraklılarının eline 38 39 en saglami canimKızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı
Can'ım bana kalsa Hıc problem degıl her çocuk 3 kılo olcak degıl ama Dr gelısımı yavaş takıp edıcez deyınce bende panık oldum et sut yumurta badem yıyorum hergun bende anlamadımkı askında 30+2 de 1550 di 33+3 de 2000 olmuş netten bakıyorum normal dıyor haftaya persembe tekrar randevu verdı bakalımCanım ben de tam 32 de gittiğimde 1700dü ve doktor 1hafta geri ama bu bir problem değil bu kadar oynama olur bunlar tahmini rakamlar zaten dedi. Ama benim içime dert oldu tabi bu iki hafta zorla yedim meyveler, bademler, et, balık , yumurta ve 2400gr çıktı. Doktor fazla bile almış kilo aldırmaya çalışma daha en azından 1 ay var 1 kg daha zaten alır dedi. Normal doğum istiyorsun bir de zor olur yoksa dedi.
Bir de benim ablam da 2 ay önce 38 de doğum yaptı 2600 doğurdu. Zayıf doğan bebek çabuk kilo alır diyorlardı da inanmıyorduk maşallah şimdi 4700 oldu. Kilo kafana takacağın bir şey değil.
Annesi daha ufacık yavru kus biz hastayken nasıl yiyemiyoruz bişey onuda oyle dusun daha kuzu o kuzu. Büyüyecek lap lap götürecek mamalari bak gor. Üzülme zaman herşeyin ilacı bitanem seni de minigini de öpüyorum allah tez zamanda iyi edip evinize dönmeyi nasip etsinS.A Kızlar,
Benim prensesim daha iyice. Ama solunumu zaman zaman sıkıntıya giriyor. Özellikle beslenirken. Biraz biberon denedik ama tıkanıyor yavrum, izleme cihazı alarm vermeye başlıyor hemenÇok üzülüyorum öyle olunca. Sondayla besliyorlar mecburen. Bazen de şırıngayla. Eve çıkınca ne yapacağım bilmiyorum. Ya soluğu kesilirse korkusu olacak hep. Dua edin bize nolur. Çok özlüyorum yavrumu. Sağlığına kavuşsun biran önce ve ben de yavruma inş.
Tombikcigim takipteyim dinleniyorum oglanda uyudu yedim içtim suan daha iyi gibi olmadı gidecegimCanım sen tecrübeli annesin boşuna evham yapmazsın bi gün dinlen hala aynı devam ederse bi doktora görün için rahatlasın bence
Canim bugunler gececek bebegin bu kadar tutundu ya bundsn sonra cok daha iyi olacak Allahin izniyle zaten solunum duzelmeden cikarmazlar nur topu gibi olur doymak bilmiyo istahli diye zikayet etme sonraS.A Kızlar,
Kızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı
Beni habersiz bırakma canım gelişmeleri yaz mutlakaTombikcigim takipteyim dinleniyorum oglanda uyudu yedim içtim suan daha iyi gibi olmadı gidecegim
As canım dualarımız sizinle... 1 ayı da geçti bebeğin değil mi minik savaşçı.. geçecek bu günler inşallah totosunu ısırcan senin yüzünden neler çektim diye
Annesi daha ufacık yavru kus biz hastayken nasıl yiyemiyoruz bişey onuda oyle dusun daha kuzu o kuzu. Büyüyecek lap lap götürecek mamalari bak gor. Üzülme zaman herşeyin ilacı bitanem seni de minigini de öpüyorum allah tez zamanda iyi edip evinize dönmeyi nasip etsin
Canim bugunler gececek bebegin bu kadar tutundu ya bundsn sonra cok daha iyi olacak Allahin izniyle zaten solunum duzelmeden cikarmazlar nur topu gibi olur doymak bilmiyo istahli diye zikayet etme sonra
Canim hareket azlığı bende de oluyor ama suyun azlığından mi kaynaklanıyor bilmiyorum.mesela uç gundur ev temizliyorum çok azdı hareketi.ben buna bagladim.Tombikcigim takipteyim dinleniyorum oglanda uyudu yedim içtim suan daha iyi gibi olmadı gidecegim
Canım tv de 500gr doğan bebeğin hikayesine denk geldim.aklima sizler geldiniz. Rana ve arya cok çok daha iyi durumdalar şükür. Hele bi gelsin evine annesi ona ne mamalar yapar41 gün oldu. Ins o güzel günleri de görürüz. Allah razı olsun.
Evet haklısın canım. Ana yüregi işte dayanmak zor. Hep çok iyi olsun istiyor insan. Ins lop lop götürdüğü günleri de görürüz en kısa zamanda.
Amiin ins. Yeter ki yesin yavrum :)
Canim gayet normal bende en son gecen hafta 33+1 de gittim 1900-2000 arasi cikti doktor biraz minyon bir bebek olacak 2900-3000 aca dogar ki senin yapina gore normal sen yinede beslenmene dikkat et 3 kg mi geerse iyi olur dedi ... bazi doktorlari anlamak mumkun degil bariz bir gerilik olsa tamam diycemde 1-2haftaya kadar normal zaten benim ablwmin iki bebegide 39 haftada 2720 -2950 dogdu buyuk ablaminki ise 4 kg dogdu her bebek farkli onemli olan plasentanin saglikli olmasi suyunun iyi olmasi nst nin iyi olmasi ve hareketleri ...Can'ım bana kalsa Hıc problem degıl her çocuk 3 kılo olcak degıl ama Dr gelısımı yavaş takıp edıcez deyınce bende panık oldum et sut yumurta badem yıyorum hergun bende anlamadımkı askında 30+2 de 1550 di 33+3 de 2000 olmuş netten bakıyorum normal dıyor haftaya persembe tekrar randevu verdı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?