- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.821
Bedenleri var galiba ilk doğumum olacak mutlaka doğumdan sonra kanama oluyor muİlk doğumumda hastanede hasta bezi verdler ama eve gelince sadece depend kullandım ben çok rahattı gerçekten çünkü benim kanamam çoktu (sezeryanla doğum yaptım). Doğum sonrası doktora da danışıp korse kullanmaya başladım dependin üstüne korse kullanıyordum çok rahattı... Hatta yine aldım, resmini ekliyorum kızlar
araştırdıysan sıkıntı yok:)ben kokulu taş çok bakmadım da tombik ayaklar 1tlye falan rastladığım sayfalar vardı.hadi süsü püsü 2 olsun.ondan dedim.içine sindiyse fazla araştırma
Kuzum daha çok döner merak etme. Pozitif düşün, kötüyü çağırma... Senin ve bebişin sağlığı için en hayırlısı olsunGünaydın anneler kabus gibi bir gece geçirdim canlı canlı bebeğin dönme anını yaşadım dönerken öldürdü beni üstüne hickirik tuttu bebeği sabah ezaniydi belime bir agri saplandı eyvah sancim tuttu dedim doguruyorum neyse ki dogum söz konusu değil ama döndü ters yine bebek yeri kalmamış belli etti kendini dönerken heryeri battı bana adeta tam kaburga altından hickirincada ters döndüğüne kanaat getirdim. Sanırım yan duruyordu sikayetlerim ondan kaynaklı idi daha donmezse yandık ki ne yandık bu velet dönerken beni öldürdü daha başı aşağı gelmeZ gibi geliyor hayirlisi neyse o olsun
S.A Kızlar,
Yavaş yavaş sona yaklaşıyorsunuz. Hepinize hayırlı, vakitli doğumlar ins.
Benim prensesim daha iyice. Ama solunumu zaman zaman sıkıntıya giriyor. Özellikle beslenirken. Biraz biberon denedik ama tıkanıyor yavrum, izleme cihazı alarm vermeye başlıyor hemenÇok üzülüyorum öyle olunca. Sondayla besliyorlar mecburen. Bazen de şırıngayla. Eve çıkınca ne yapacağım bilmiyorum. Ya soluğu kesilirse korkusu olacak hep. Dua edin bize nolur. Çok özlüyorum yavrumu. Sağlığına kavuşsun biran önce ve ben de yavruma inş.
Canjm ya Günaydın artık irileştikçe bende çok acı cekiorum hareketinde maalesef ters durmasina takılma bence daha 40 haftaya kadar normal e döner. Tekme dirsek aksamlari çok coşuyor bizim oglusta saolsun heryeri gozukuo karnımdan korku filmi gbiGünaydın anneler kabus gibi bir gece geçirdim canlı canlı bebeğin dönme anını yaşadım dönerken öldürdü beni üstüne hickirik tuttu bebeği sabah ezaniydi belime bir agri saplandı eyvah sancim tuttu dedim doguruyorum neyse ki dogum söz konusu değil ama döndü ters yine bebek yeri kalmamış belli etti kendini dönerken heryeri battı bana adeta tam kaburga altından hickirincada ters döndüğüne kanaat getirdim. Sanırım yan duruyordu sikayetlerim ondan kaynaklı idi daha donmezse yandık ki ne yandık bu velet dönerken beni öldürdü daha başı aşağı gelmeZ gibi geliyor hayirlisi neyse o olsun
D Daisymom inşallah bacim yaCanjm ya Günaydın artık irileştikçe bende çok acı cekiorum hareketinde maalesef ters durmasina takılma bence daha 40 haftaya kadar normal e döner. Tekme dirsek aksamlari çok coşuyor bizim oglusta saolsun heryeri gozukuo karnımdan korku filmi gbi
canim sen hic vakit kaybetmeden kadin dogumcuna danis.idrarda protein tehlikeli bir durum.sislik de var diyorsunKızlar günaydııın :) birşey sorucam sizlerle dün aile hekimliğinde ki son izlemime gittim kan idrar istedi verdim tansiyonum normal ama idrarda protein çıkmış. Sonuçlar elimde değil doktorada göstermedim daha hemşireyle aram iyi o söyledi ellerimde de müthiş bir şişlik yüzüğüm kıpırdamıyor ayaklarımda o kadar olmasa da var biraz. Aile hekimi bugün mobil hizmette olduğu için yarın sonuçları alıp ne olduğunu öğreneceğim ama sizce bu gebelik zehirlenmesine mi işaret?
Canım kötü düşünme iyi olsun iyi düşün sen Allah buyuk dua et hep hayirlisyla normal doğurucan sen yineD Daisymom inşallah bacim ya
Idilduam ya bu başından beri 40 moda soktu kendini önce transvers duruş sonra ters döndü sonra duz şimdi yine transvers gecesine ters anlamıyorum nasıl bir dünya yaşıyor içeride doğu 25 haftalikken bir kere ters idi sonra döndü dönüş o dönüş valla dogurdum bitti gitti korkuyorum ben korktukca basima gelecek biliyorum engel olamıyorum. Sezaryen olmak sorun değil çabuk toparlanamam bir tane daha ufak cocugum var ilgiye ihtiyacı var kimsenin kimseye faydası yok kaynana gelir hizmet bekler annem gelir bakar ama kaynanam o kadar rahat olunca annemi yıpratmak istemiyorum olan bana olacak yine diye korkuyorum allah yardimcim olsun hayirlisi neyse o olsun
Güzel temmuz anneleri bu arada kontrolümüz çok iyi geçti. Oğluşum yüzünü kapattı hep bugün göstermedi kendini bize. 2400gr 45 cm olmuş. Doğum pozisyonunu da almış. Doktorum riskli haftaları atlattın artık doğsa da bir problem olmaz ama sen yine de 2 hafta daha kendini çok yorma çok ayakta kalma 2 hafta sonra ben sana yürüyüşe başla diyeceğim dedi. Benden önce çıkan bayana da yatış verdi çok heyecanlandım biz de mi böyle olacağız diye
Sonuçları alabilsem bugün gidicemde alamıyorum mecbur yarını beklemek zorunda kalıyorum. Proteini duyunca zaten bi panikledim. Bebeğim çok şükür hareketli ama korkutorum yinedecanim sen hic vakit kaybetmeden kadin dogumcuna danis.idrarda protein tehlikeli bir durum.sislik de var diyorsun
bilemiyorum ki, yaptırmak sıkıntılı olabiliyor diyen de var yaptırmamak diyen de. bekleyip göreceğiz bakalım doktorumuz ne derse artık.Eğer çatınız darsa normal doğumda bebek sıkışıp oksijensiz kalabiliyor. Normal doğum yapacakların mutlaka yaptırması gereken bir muayene. Çok kötü sonuçları olabiliyor çevremde şahit oldum.
Canım sonucu neden bekliyorsun ki? Hastanede tekrar tahlil yaptır zaten sonuç hemen çıkıyor. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam burda birkaç arkadaş sağlık ocağında yapılan tahlillerinde problem yaşamışlardı. O yüzden tahlili check etmiş olursun..Sonuçları alabilsem bugün gidicemde alamıyorum mecbur yarını beklemek zorunda kalıyorum. Proteini duyunca zaten bi panikledim. Bebeğim çok şükür hareketli ama korkutorum yinede
Günaydın anneler kabus gibi bir gece geçirdim canlı canlı bebeğin dönme anını yaşadım dönerken öldürdü beni üstüne hickirik tuttu bebeği sabah ezaniydi belime bir agri saplandı eyvah sancim tuttu dedim doguruyorum neyse ki dogum söz konusu değil ama döndü ters yine bebek yeri kalmamış belli etti kendini dönerken heryeri battı bana adeta tam kaburga altından hickirincada ters döndüğüne kanaat getirdim. Sanırım yan duruyordu sikayetlerim ondan kaynaklı idi daha donmezse yandık ki ne yandık bu velet dönerken beni öldürdü daha başı aşağı gelmeZ gibi geliyor hayirlisi neyse o olsun
aldım canım herşeyini ben inşallah fırsat bulsam başlayacağım yapmayakalbını felan aldın mı peki?
yapması çok basit kokulu sabun yaptığım için biliyorum :)
ama kalıbı malzemesi vs almak gerek bi de süsleme malzemelerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?