- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.841
Ay ne zordu var ya kiz saga dönüyorum yok sola dönüyorum yok geçmiyor agri zaten mide sorunun var şimdi iyice mahvolucam kafa baskı yapıyor.inşallah doktorun dediği gibi döner ya tek dileğim buCanım bana cuma günü olanı yaşamışsın , ben de senin gibi başta panik oldum anne ben doğuruyorum galiba diye ne uzanabildim ne dönebildim ne oturabildim. Kaburgamdaki ağrı, karnımdaki sertleşme çok korkuttu bir de karnım acayip yamuk yumuk bir şekle girdiBir tek ayakta dolanınca iyiydim, 3 saat sonra rutin kontrolde doktor biraz yokladı sağdan soldan muhtemelen dönmüş dedi, gerçektende ultrasona baktığımızda sağ aşağıda duran popo çıkmış sol üst köşeye kaburgalarımı iten de ayaklarıymış Doktorum merak etme o an hangi pozisyon seni rahatlatıyorsa öyle dur, daha çok döner son ay normal biraz zor geçecek dedi
Temmuza daha çok var canım tamamlarsin bide doktora bakma erken gelir bu diyip40 hafta bekleyen gördüm ben vaktiyle gelsin inşallah kilosu iyi takma kafanadün çalışabilir raporu için doktoruma gittim.. aslında istirahat etsen daha iyi olacak çünkü bebek biraz erken geleceğe benziyor dedi.. 4 temmuz itibari ile her an gelebilir dediben tabi sağlık sorunu olur diye endişelendim..
bebeğim 2100 gram ve 45 cm..altta yazana göre iyi ama her yerde başka kilo ve boy yazıyor bilemedim 4 temmuz itibar ile gelirse sağlık sorunu olmaz dedi ama bilmiyorum hiç bir hazırlık tamam değil..
canım biz 34'teyiz ve hala 2000'in altında. bizimki de küçük ve 3 kilo ancak olur dedi doktor. gelişiminin yaklaşık on gün gerisinde ama onun haricinde bir sorun görünmüyor dedi. kiloyu da sorun olarak söylemedi aslında ama şaşırdı biraz. iki hafta üst üste gittik kontrol amaçlı şekerden dolayı. 8 günde 200gr daha farketmişti kilosu. doktorum kan ilacı ve vitaminin yanına balıkyağı da ekledi. canım bazı doktorlar içerde ne dursa kar diyor gelişimi için.Kızlar 33+2 olduk kılosu 2000 Dr az dedı gelısımı yavaş takıp edıceZ dedı anlamıyorum ki haftaya tekrar gel bakalım dedı belkı 37 haftada alırız dedı bende ıstemedım erken daha durunca ıyıce kılo alıncak belkı gıdısata bakıcak.korkuyorum ya bu haftalarda sızın kaçtı
Canım 4 temmuza kadar 3000 gr üstüne çıkar, 37yi de tamamlar hiçbir problem olmaz inşallah. Korkma gelişimi iyi ve kilosundan dolayı erken gelir demiş bencedün çalışabilir raporu için doktoruma gittim.. aslında istirahat etsen daha iyi olacak çünkü bebek biraz erken geleceğe benziyor dedi.. 4 temmuz itibari ile her an gelebilir dediben tabi sağlık sorunu olur diye endişelendim..
bebeğim 2100 gram ve 45 cm..altta yazana göre iyi ama her yerde başka kilo ve boy yazıyor bilemedim 4 temmuz itibar ile gelirse sağlık sorunu olmaz dedi ama bilmiyorum hiç bir hazırlık tamam değil..
Aynen Can'ım bende oyle dusunuyordum ama oyle korkuttukı benı kan akışı güzel suyu iyi dedi gelişimi yuZde 50 olması gerekırken kılo alımı yude 20 mis yüzde 10 düşerse erken dogum olur dedı allah korusun yaa ıns kuzum bu hafta guzel kılo alırCanim gayet normal bende en son gecen hafta 33+1 de gittim 1900-2000 arasi cikti doktor biraz minyon bir bebek olacak 2900-3000 aca dogar ki senin yapina gore normal sen yinede beslenmene dikkat et 3 kg mi geerse iyi olur dedi ... bazi doktorlari anlamak mumkun degil bariz bir gerilik olsa tamam diycemde 1-2haftaya kadar normal zaten benim ablwmin iki bebegide 39 haftada 2720 -2950 dogdu buyuk ablaminki ise 4 kg dogdu her bebek farkli onemli olan plasentanin saglikli olmasi suyunun iyi olmasi nst nin iyi olmasi ve hareketleri ...
Can'ım senın Dr neguzel demıs kokutmamış Ben Hıc aklıma gelememişti kılosu soyle boyle dıye Dr sureklı boyle bahsedınce insanda dıyorkı allah korusun beslenemıyormu acaba kan akışlıda ıyı dedi birde karın cevresı 31 haftalık dedi ben 33 deyım 2 hafta gerı dedı kontrol edıcez her hafta dedi ıns toparlar prensesım kendı Dr bır gelseydı şuan bıraktığı Dr bakıyor Hıc memnun degılmıcanım biz 34'teyiz ve hala 2000'in altında. bizimki de küçük ve 3 kilo ancak olur dedi doktor. gelişiminin yaklaşık on gün gerisinde ama onun haricinde bir sorun görünmüyor dedi. kiloyu da sorun olarak söylemedi aslında ama şaşırdı biraz. iki hafta üst üste gittik kontrol amaçlı şekerden dolayı. 8 günde 200gr daha farketmişti kilosu. doktorum kan ilacı ve vitaminin yanına balıkyağı da ekledi. canım bazı doktorlar içerde ne dursa kar diyor gelişimi için.
kesin bir bilgim yok ama bebeğin küçük olması genetik de olabilir ben çok küçük doğmuşum, eşim de küçük doğmuş. etkili olabilir mi diye aklıma gelmiyor da değil. sağlıkları yerinde olsun da doğunca toparlarız inşaallah bebeklerimizi.
Geçmiş olsun canim insalah atlatcaz bana da 3 hafta sabret dedi kanama olmassa ınsallah şu ana kadar olmadı plesanta kısmı kapatıo evde istirat et dinlen canim
Ay ne zordu var ya kiz saga dönüyorum yok sola dönüyorum yok geçmiyor agri zaten mide sorunun var şimdi iyice mahvolucam kafa baskı yapıyor.inşallah doktorun dediği gibi döner ya tek dileğim bu
tıpkı tarif ettiğin gibi durumlar bende de oluyor canım. son ayda olduğumuz için çok normal. bol bol dinlenmeye devam edelim.Günaydın kızlar benim ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor normalmi sizdede oluyor mu? bide karnım kasılıyo sertleşiyor
ayy çocuğun küçük doğması genetikse benim bebiş yandı 1700 gram doğmuşumcanım biz 34'teyiz ve hala 2000'in altında. bizimki de küçük ve 3 kilo ancak olur dedi doktor. gelişiminin yaklaşık on gün gerisinde ama onun haricinde bir sorun görünmüyor dedi. kiloyu da sorun olarak söylemedi aslında ama şaşırdı biraz. iki hafta üst üste gittik kontrol amaçlı şekerden dolayı. 8 günde 200gr daha farketmişti kilosu. doktorum kan ilacı ve vitaminin yanına balıkyağı da ekledi. canım bazı doktorlar içerde ne dursa kar diyor gelişimi için.
kesin bir bilgim yok ama bebeğin küçük olması genetik de olabilir ben çok küçük doğmuşum, eşim de küçük doğmuş. etkili olabilir mi diye aklıma gelmiyor da değil. sağlıkları yerinde olsun da doğunca toparlarız inşaallah bebeklerimizi.
çalıştığım için sürekli dinlenemiyorum ama eve gidince direk yatıyorum dün özellikle belim ve karnım çok ağrıdı korktum birşey olursa diye uyumuşu sabah kalktım turp gibiyim :) herkesin bebeği göğsüne bakı yapıyor benim cılgın oğlum bacak kemiğime vuruyor ya resmen tekme atıyor tak diye sesini duyuyorum :)tıpkı tarif ettiğin gibi durumlar bende de oluyor canım. son ayda olduğumuz için çok normal. bol bol dinlenmeye devam edelim.
Maşallah kuzu yerim :) temmuz bebeklerinin atraksiyonlarina alışığız zaten :)aynen canım ama benim döndü şuan ama daha zor geliyor çünkü karnım aşağı indi, mesaneme baskı yapıyor devamlı çiş modundayımKarnımda küçüldü , dün doktoru aradım ya benim karnım küçüldü suyum mu azalıyor acaba diye, döndüğü ve aşağı doğru kaydığı için öyle merak etme dedi. Valla o an onun çabası da takdire şayan ne yapıp edip döndü :)
canım eğerki herzamnki doktorun bakmıyorsa hiç korkma bence 33 haftalık gidiyordur ama cihazlar doktorlar ölçümü farklılaştırıyor bunu bende yaşadımCan'ım senın Dr neguzel demıs kokutmamış Ben Hıc aklıma gelememişti kılosu soyle boyle dıye Dr sureklı boyle bahsedınce insanda dıyorkı allah korusun beslenemıyormu acaba kan akışlıda ıyı dedi birde karın cevresı 31 haftalık dedi ben 33 deyım 2 hafta gerı dedı kontrol edıcez her hafta dedi ıns toparlar prensesım kendı Dr bır gelseydı şuan bıraktığı Dr bakıyor Hıc memnun degılmı
prşembe günü 31+7 oluyorsun yani tam 32 ye giriyorsun doğru yani 37 bitmindede çalışamıyorsun artık tam 5 hafta işte 37 bittiğinde doktordan çalışamaz doğum izni raporu alıyorsun bana öyle dedi izin işlerikızlaaaar acil yardım!!!
bu doğum izni işlerini aklım almadı hesap edemedim
sitelerden baktım ama aklım iyice karıştı...
ben şu an 31+5 günlük hamileyim..
doktor perşembe günü gel çalışabilir raporu vereyim dedi_?
ama 32. haftanın bitmesi gerekmiyor mu _?
kimi yerden 31+5 32 haftalık olmaz 31+5 dir diyor..
kolay yöntemi var mı?
bi de aksilik olmazsa en son hangi tarihe haftaya göre çalışabiliyorum_?
37 bittiğinde derkenprşembe günü 31+7 oluyorsun yani tam 32 ye giriyorsun doğru yani 37 bitmindede çalışamıyorsun artık tam 5 hafta işte 37 bittiğinde doktordan çalışamaz doğum izni raporu alıyorsun bana öyle dedi izin işleri
kızlaaaar acil yardım!!!
bu doğum izni işlerini aklım almadı hesap edemedim
sitelerden baktım ama aklım iyice karıştı...
ben şu an 31+5 günlük hamileyim..
doktor perşembe günü gel çalışabilir raporu vereyim dedi_?
ama 32. haftanın bitmesi gerekmiyor mu _?
kimi yerden 31+5 32 haftalık olmaz 31+5 dir diyor..
kolay yöntemi var mı?
bi de aksilik olmazsa en son hangi tarihe haftaya göre çalışabiliyorum_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?