2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay ne zordu var ya kiz saga dönüyorum yok sola dönüyorum yok geçmiyor agri zaten mide sorunun var şimdi iyice mahvolucam kafa baskı yapıyor.inşallah doktorun dediği gibi döner ya tek dileğim bu

defnekiz

bebeğim hazırlıklara başla hemen güzelce yap....

inşallah sıkınıtın olmaz..kilosu da gayet iyi..
boyunun da maaşallahı var :)

o zamana kadar daha alır kilo :) bişicik olmaz inşallah :)

Temmuza daha çok var canım tamamlarsin bide doktora bakma erken gelir bu diyip40 hafta bekleyen gördüm ben vaktiyle gelsin inşallah kilosu iyi takma kafana

canım biz 34'teyiz ve hala 2000'in altında. bizimki de küçük ve 3 kilo ancak olur dedi doktor. gelişiminin yaklaşık on gün gerisinde ama onun haricinde bir sorun görünmüyor dedi. kiloyu da sorun olarak söylemedi aslında ama şaşırdı biraz. iki hafta üst üste gittik kontrol amaçlı şekerden dolayı. 8 günde 200gr daha farketmişti kilosu. doktorum kan ilacı ve vitaminin yanına balıkyağı da ekledi. canım bazı doktorlar içerde ne dursa kar diyor gelişimi için.
kesin bir bilgim yok ama bebeğin küçük olması genetik de olabilir ben çok küçük doğmuşum, eşim de küçük doğmuş. etkili olabilir mi diye aklıma gelmiyor da değil. sağlıkları yerinde olsun da doğunca toparlarız inşaallah bebeklerimizi.

Canım 4 temmuza kadar 3000 gr üstüne çıkar, 37yi de tamamlar hiçbir problem olmaz inşallah. Korkma gelişimi iyi ve kilosundan dolayı erken gelir demiş bence

Aynen Can'ım bende oyle dusunuyordum ama oyle korkuttukı benı kan akışı güzel suyu iyi dedi gelişimi yuZde 50 olması gerekırken kılo alımı yude 20 mis yüzde 10 düşerse erken dogum olur dedı allah korusun yaa ıns kuzum bu hafta guzel kılo alır

Can'ım senın Dr neguzel demıs kokutmamış Ben Hıc aklıma gelememişti kılosu soyle boyle dıye Dr sureklı boyle bahsedınce insanda dıyorkı allah korusun beslenemıyormu acaba kan akışlıda ıyı dedi birde karın cevresı 31 haftalık dedi ben 33 deyım 2 hafta gerı dedı kontrol edıcez her hafta dedi ıns toparlar prensesım kendı Dr bır gelseydı şuan bıraktığı Dr bakıyor Hıc memnun degılmı

Geçmiş olsun canim insalah atlatcaz bana da 3 hafta sabret dedi kanama olmassa ınsallah şu ana kadar olmadı plesanta kısmı kapatıo evde istirat et dinlen canim

bende aynı durumdayım 3 hafta daha sabret dedi doktorum sürekli istirahat ediyorum. plesentam rahim ağzını tam kapatıyormuş. şimdiye kadar kanamam hiç olmadı inşallah da olmaz.

Ay ne zordu var ya kiz saga dönüyorum yok sola dönüyorum yok geçmiyor agri zaten mide sorunun var şimdi iyice mahvolucam kafa baskı yapıyor.inşallah doktorun dediği gibi döner ya tek dileğim bu

aynen canım ama benim döndü şuan ama daha zor geliyor çünkü karnım aşağı indi, mesaneme baskı yapıyor devamlı çiş modundayım Karnımda küçüldü , dün doktoru aradım ya benim karnım küçüldü suyum mu azalıyor acaba diye, döndüğü ve aşağı doğru kaydığı için öyle merak etme dedi. Valla o an onun çabası da takdire şayan ne yapıp edip döndü :)

Günaydın kızlar benim ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor normalmi sizdede oluyor mu? bide karnım kasılıyo sertleşiyor
tıpkı tarif ettiğin gibi durumlar bende de oluyor canım. son ayda olduğumuz için çok normal. bol bol dinlenmeye devam edelim.

ayy çocuğun küçük doğması genetikse benim bebiş yandı 1700 gram doğmuşum çok şükür biz o kiloyu çoktan geçtikteeee

tıpkı tarif ettiğin gibi durumlar bende de oluyor canım. son ayda olduğumuz için çok normal. bol bol dinlenmeye devam edelim.
çalıştığım için sürekli dinlenemiyorum ama eve gidince direk yatıyorum dün özellikle belim ve karnım çok ağrıdı korktum birşey olursa diye uyumuşu sabah kalktım turp gibiyim :) herkesin bebeği göğsüne bakı yapıyor benim cılgın oğlum bacak kemiğime vuruyor ya resmen tekme atıyor tak diye sesini duyuyorum :)

Maşallah kuzu yerim :) temmuz bebeklerinin atraksiyonlarina alışığız zaten :)

canım eğerki herzamnki doktorun bakmıyorsa hiç korkma bence 33 haftalık gidiyordur ama cihazlar doktorlar ölçümü farklılaştırıyor bunu bende yaşadım

kızlaaaar acil yardım!!!

bu doğum izni işlerini aklım almadı hesap edemedim

sitelerden baktım ama aklım iyice karıştı...

ben şu an 31+5 günlük hamileyim..
doktor perşembe günü gel çalışabilir raporu vereyim dedi_?

ama 32. haftanın bitmesi gerekmiyor mu _?
kimi yerden 31+5 32 haftalık olmaz 31+5 dir diyor..
kolay yöntemi var mı?

bi de aksilik olmazsa en son hangi tarihe haftaya göre çalışabiliyorum_?

prşembe günü 31+7 oluyorsun yani tam 32 ye giriyorsun doğru yani 37 bitmindede çalışamıyorsun artık tam 5 hafta işte 37 bittiğinde doktordan çalışamaz doğum izni raporu alıyorsun bana öyle dedi izin işleri

37 bittiğinde derken
37+6 da mı çalışamaz raporu alıyorum_?

Canım 1-2 güne takılma, zaten raporda 32 haftalık gebe yasal iznini hakkını kullanabilir diye veriyor ve doktorunun yazdığı önemli yoksa nereden bilecek senin 31+5 mi 32 olduğu mu? ben 32+4 de aldım o tarihte gittiğim için, 32 de ayrılmıyorsan 37'de ayrılmak zorundasın....Yani sen 36+5 de gidip istesen raporunu verir sana 37 haftalık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…